- 3 Ağustos 2025
- 29
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi yenidoganannesi
11 günlük kızım var. Memeyi alırken sürekli savaş veriyor. Ağlıyor bağırıyor eliyle itiyor. Kafasını sağa sola sallayarak almayı zorlaştırıyor. Bunun için ne yapabilirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide aynısını yapıyor, kundaklayıp emzirebiliyorum. Biraz cebelleşiyorum ama alıyo sonunda11 günlük kızım var. Memeyi alırken sürekli savaş veriyor. Ağlıyor bağırıyor eliyle itiyor. Kafasını sağa sola sallayarak almayı zorlaştırıyor. Bunun için ne yapabilirim?
Sizin bebeğiniz kaç günlük?Benimkide aynısını yapıyor, kundaklayıp emzirebiliyorum. Biraz cebelleşiyorum ama alıyo sonunda
Daha dün sabah doğduSizin bebeğiniz kaç günlük?
Kızım da aynıydı silikon uçla emzirmiştim yoksa çığlık kıyamet ağlıyordu memeye gelince . Sonra ara sıra normal vermeye başladım o da emmeye başladı çok sürmedi 1 aylıkken aktif emiyordu. şimdi bıraktırmaya çalışıyorum11 günlük kızım var. Memeyi alırken sürekli savaş veriyor. Ağlıyor bağırıyor eliyle itiyor. Kafasını sağa sola sallayarak almayı zorlaştırıyor. Bunun için ne yapabilirim?
Allah bağışlasınDaha dün sabah doğdu
Tazyikli gelmiyor acaba az mı geliyor diyorum. Fakat 5 dk sağımda 30cc süt geliyor ortalama. Az mı çok mu?Süt tazyikli geliyo olabilir mi? Eğer öyleyse biraz geri yaslanıp emzirebilirsiniz.
Iyi gayet sağım ve emzirmede farklı gelir. Emerken daha çok çeker. Meme kavgası her sebepten olabilir. Yılmayın sadece sakin olun.Tazyikli gelmiyor acaba az mı geliyor diyorum. Fakat 5 dk sağımda 30cc süt geliyor ortalama. Az mı çok mu?
Çok teşekkür ederimIyi gayet sağım ve emzirmede farklı gelir. Emerken daha çok çeker. Meme kavgası her sebepten olabilir. Yılmayın sadece sakin olun.
Benim kızım da öyleydi, 9.aya kadar zorla emzirdim. Emmeyi sevmiyordu resmen11 günlük kızım var. Memeyi alırken sürekli savaş veriyor. Ağlıyor bağırıyor eliyle itiyor. Kafasını sağa sola sallayarak almayı zorlaştırıyor. Bunun için ne yapabilirim?
Her şeyi deniyoruz. Deneme yanılma ile öğreneceğim. Emzirmeyi bıraksam mı diye bile düşündüm. Ama çok erken olduğunu da biliyorumBenim kızım da öyleydi, 9.aya kadar zorla emzirdim. Emmeyi sevmiyordu resmen
Ama sizinki daha çok küçük belki gazi vardir ya da emme pozisyonunda rahat edemiyordur.
Bu arada süt tazikli ya da az geliyosa sinirleniyo olabilir
Yerim ben onu sağlıkla büyüsün![]()
Biberon kullandiniz mi ? Ya da emzik ?Her şeyi deniyoruz. Deneme yanılma ile öğreneceğim. Emzirmeyi bıraksam mı diye bile düşündüm. Ama çok erken olduğunu da biliyorum
Evet kullandıkBiberon kullandiniz mi ? Ya da emzik ?
O yuzden savasiyor iste biberon istiyor. Biberonu hemen kesin. Kasik biberon ya da siringa ile besleyin.Evet kullandık
Deneyeceğim. Hiç bırakmak istemiyorum ben de emzirmeyi ama kızım öyle ağlayınca çok zor oluyorEmzirmeyi bırakmayın sağlık ocağı hemşirelerin den veya dogum yaptığınız hastanenin bebek hemşirelerine danışabilirsiniz. Yada emzirme danışmanına sorabilirsiniz sorularınızı. Bebeginizi emzirmekden vazgecmeyin. Hastalıkları nasıl kolay atlattıgini bilseniz, yada sakinleştirmenin en kolay yolu olduğunu, hele beslemenin en kolay yolu olduğunu emzirmeyi yapabildiğim de anladım. Çünkü 3. Bebeğimde bu tecrübeyi yaşadım. bebeğinizi rahatsız eden gaz olabilir yada hızlı geliyor olabilir. Pozisyon değişimi ise yarayabilir. Koltuk altından emzirebilirsiniz yada sagi veri gibi yatırır sol memeyi verin . Yatağın başlığına yastık koyup uzanır gibi yaslanın ve öyle emzirin . Zorla vermeyin ağzına dudak ile burun arasina sürtünme yapın ağzını güzel actiginda verin . Gogsunuzu C şeklinde baş parmaginiz üstte 4 parmaginiz altta kalacak şekilde tutun. Bebeğiniz emerken alt ve üst dudağı dışa dönük olmalı ve siyah bölgeyi mümkün olduğunca almali . Bu bilgiler yüzeysel heryerde yazıyor . Tabi video izlerseniz bol bol daha iyi anlaşılıyor.