Bebeğim neden Az büyüdü

Zeynepzm0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
112
26
28
Kızlar bebek ölcümlerinizi paylasır mısınız 6.ve 7.hafta arasında ne kadar büyümüş bebişler? Benim 15 günde sadece 7 mm büyümüş neden az büyüdü diye endişeliyim böyle olan varmı? 24ocakta 2mm 6şubatta 9mm

Hic erken haftalarda mm olarak onemsememistim. Kontrolde son adet tarihine göre kaç hafta ve günlük olması gerekiyorsa onu takip etmiştim gerilik veya yavaş büyüme olup olmadığını. Kilo bilgisi verilecek kadar büyüdüğünde bu sefer de kaç gram aldığının takibini yaptım. Olması gereken haftayı takip ediyorsa bebek gerisini çokta takmayın gereksiz stres olursunuz

Canım işte bebeğin ölcüsüne göre haftasını söylüyorlar ve şuan 7+5 olmam gerekirken 6+6 çıktı, doktorum herhangi. Bişey demedi ama neden haftasının gerisinde kaldı diye insan merak ediyor 😔

Canım işte bebeğin ölcüsüne göre haftasını söylüyorlar ve şuan 7+5 olmam gerekirken 6+6 çıktı, doktorum herhangi. Bişey demedi ama neden haftasının gerisinde kaldı diye insan merak ediyor 😔
Canım sen daha çok yenisin şimdiden ultrason ölçülerine bakıpta gebeliği kendine zehir etme. ölçülerin birbirini tutmaması gayet normal takılma bunlara. Benim oğlumda 5 kilo beklerken 3 kilo doğdu.

Back
X