Aynı benim kızım gibi bu ay sadece 100 gram aldık ondan önceki ay 200 gram suan 5. Ayını bitirdi doktor ozel mama verdi ama onu da icmiyo ağzına biberon almiyo. Bi yolunu bulursanız buraya mutlaka yazın cok çaresiz kaldım4 aylık bebeğim var bu ay sadece 400 gr Aldı çok üzüldüm anne sütünü emmek istemiyor mama da yemek istemiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Merhaba canım benim bebeğim de biberon almıyor ben çareyi muhallebi pişirerek maması ni muhallebi ye kattım öyle yedirebildim tabi gürültü eşliğinde cingiragini salliyorum dikkatini dagitiyorum kaşıkla yediriyorum suan biraz alıştı cingirak olmadan da yedirebiliyorum biz bugün 4 aylık olduk 2 haftadır böyle besliyorum şimdi çorbalar a falan geçicem onada aptamilin pirinçli kaşık mamasini katıcam yogurdunuda öyle yediricem ben pirinç unuyla muhallebi pisiriyorum ve tek öğün veriyorum heröğün muhallebi yedirmek kabiz yapar dediler tek öğün Bi dene istersen. ..Aynı benim kızım gibi bu ay sadece 100 gram aldık ondan önceki ay 200 gram suan 5. Ayını bitirdi doktor ozel mama verdi ama onu da icmiyo ağzına biberon almiyo. Bi yolunu bulursanız buraya mutlaka yazın cok çaresiz kaldım
4 aylık bebeğim var bu ay sadece 400 gr Aldı çok üzüldüm anne sütünü emmek istemiyor mama da yemek istemiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Biz de 4 aylığız ve aynı emmek istememe sorunu bizde de var. Uykudan uyanıncaki mahmurluğunda emiyor sadece. İnş geçici bir durumdur.4 aylık bebeğim var bu ay sadece 400 gr Aldı çok üzüldüm anne sütünü emmek istemiyor mama da yemek istemiyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
Ben pirincununu bana faydasi kivam vermesi mamayi yediremedigim için kıvamli olsun diye muhallebi yapıyorum mamasini muhallebiye katiyorum onu yiyor çok şükür yemeyen sorunlu bebek büyütmek çok zor ...Pirinc unu muhallebisinin cocugun gelisimine ne etkisi var acaba?? Artik eski uygulamalari birakalim lutfen. Asagidaki linki inceleyip fikir edinmenizi tavsiye ederim. 4-6 aylik olan kisimi kopyaladim.
http://wholesomebabyfood.momtastic.com/babyfirstfoods.htm
Kuzenimin bebeği de aynıydı biberon almıyordu. Kardeşiminki de. İkisinde de aynı marka biberon işe yaradı. Nuk markası. Kauçuk uçlu olan. Kuzenim sabaha kadar hiç uyumadım emmek için kalktıkça biberonu dayamış çocuk sonund a direnemeyip aç da olunca almış. Kilo almadığı için o da mamaya başlayacaktı.Aynı benim kızım gibi bu ay sadece 100 gram aldık ondan önceki ay 200 gram suan 5. Ayını bitirdi doktor ozel mama verdi ama onu da icmiyo ağzına biberon almiyo. Bi yolunu bulursanız buraya mutlaka yazın cok çaresiz kaldım
Aynı benim kızım gibi bu ay sadece 100 gram aldık ondan önceki ay 200 gram suan 5. Ayını bitirdi doktor ozel mama verdi ama onu da icmiyo ağzına biberon almiyo. Bi yolunu bulursanız buraya mutlaka yazın cok
Ozel mamayi kasikla vermeyi denesen, bir de ek gidalara geçsen mecburen
Biberon için nuk marka deniyebilirsiniz kauçuk uçlu olandan onu almaya başlarsa diğerlerini de alır kardeşim öyle alıştırdı ayrıca kuzenim de en rahat onu alıyorlarmışAynı benim kızım gibi bu ay sadece 100 gram aldık ondan önceki ay 200 gram suan 5. Ayını bitirdi doktor ozel mama verdi ama onu da icmiyo ağzına biberon almiyo. Bi yolunu bulursanız buraya mutlaka yazın cok çaresiz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?