Amin insallah.Korkum 4 gunde dahada kilo alip normal olmazsa diye.doktor bana sorarsan sezeyan riske alma dedi o yuzden tedirginim.gozumu acip kapasam bu hafta gecse artik stresten doguramiyacamNormal istersen doğurturum demiş zaten ama bir doktor olarak sizi yüzde 1 ihtimal olsa dahi uyarması gerekirdi zaten sezeryan için ki uyarmışta bundan sonrası size kalmış. Ayrıca daha çarşambaya bugün dahil 4 gün var yani telaş yapmayın. Sadece kanama olduysa bir doktora görünseydiniz iyiydi. Sağlıkla kucağınıza alın
Bana 40. Hafta dedigi icin biraz kotu oldum.keske onceden dese hazirlardim kendimi.bizimkisindede hic ses yok.Ha bir de, sancim da yoktu hic sezeryana kadar.. hem de sezeryan esnasinda bebegin cok yukarda oldugunu soyledi doktor. Karnima kac kisi birden bastirdi hatta bi an nefes alamadim sanki. Zorla cikti bebek..
Sezeryan olmasa 2hafta daha dururdu bence icerde
Insallah.onceleri dogum korkum vardi. Su bir haftadir koysalar onume catir catir bes tane dogururm yeterki sancim gelsin dogum baslasim diyorm.esim bile isten her geldiginde bugunde mi sancin yok diye gozumun icine bakiyorBenimde gunum dolmustu 10 gun daha bekleyelim dr dedi istemedim.benim oglum 4 un ustundeydi hatta suni sanci verdiler ve catim uygun oldugu icin normal yapabildim. Bol bol yuruyus yap en iyi o gelir diyorlar ama bana fayda etmemisti.
İns sancin gelir.
40+3 de sancım olmadığı için sezeryan olmuştum ama suni sancı verebileceğini söylemişti doktor benimde kızım kiloluydu bende normal Doğumdan korktuğum için sezeryan olcam demiştim siz normal istiyorsunuz isterseniz suni sancı ile normal Doğum yapabilirsinizMerhaba.
Carsamba gunu 40.haftaya giriyorum.ama hala sancim yok
Bebegim normalden biraz daha iriymis.suan 4 kilo.ozelde gittigim doktor sezeryan oneriyor.cunku iri oldugu icin omuz takilma ihtimali varmis-yuzde bir ihtimal-ilk bastan beri normal dogum istiyordum oysa.doktorumda biliyordu son hafta fikir degistirdi.acaba doktor sezeryanci mi diye baska doktora gitttim ozelde.cati muanesi yapti boyumun uzun oldugu icin dogurabilirsin ama bebek biraz iri.sadece ilk dogum oldugu icin zorlanirsin normaldir dedi ikinci dogum bunun 5 de 1 acisini cekersin vucut ilkinde zorlanir dedi.icimi rahatlatti.eve geldim kanamam oldu biraz.acaba cati kontrolunden mi oldu nisan mi geldi bilemedim.ama sancim hala yok.bekliyorm ama yokbebek dahada kilo alacak sancim hic gelmeyecek sezeryan olacak diye cok korkuyorum.kendimi normal doguma hazirlamistim hep.bu zaman kadar hersey normadi bebegim heo haftasina ragmen ilerde olmasina ragmen doktor sikinti gormemisti sancim hic gelmezse diye cok korkuyorm dua ediyorm surekli artik doguruyum diye hergunde birileri arayip soruyor daha dogurmadin mi diye kendimi anormal hissediyorum.normali bekledigim icin pisman olur muyum bebegime birsey olur mu diyede cok korkuyorm.son hafta doktorumuda degistirmek istemiyorm.normal istersen oyle dogurturum dedi.napacam hic bilmiyorm tecrubeli anneler normal mi bu durum?
Bir doktor hersey normal dogutabilirsin derken digeri sezeryan yapalim demesi kafami karistirdi.cok stresliyim hala bekliyorumDoktorunuz size riski söylemiş illa evet ben sezeryan olmadım normal Doğum yaptım demek için bence bebeği tehlikeye atmayın derim ben. İnsanlar neden sezeryana öcü gözüyle bakıyor anlamıyorum. Allahım göstermesin ama ya Doğumda doktorun dediği olursa ya omzunda hasar oluşursa hiç mi vicdan azabı çekmeyeceksinizbence riske atmayın.
Bir parmak kadar acilma var demisti doktor .sanci olmadigi taktirde acilmaya bakmiyorlar.gunun gelir acilmzsa rahime ilac fitil gibi birsey verip actiriyorlarmisKızlar içinizde peki kontrollere gittiğinde açılması olan yok muydu erken dönemlerde falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?