Bebegim neden dogmuyor

3800 kilosu ondan sezeryan oneriyor.100 de 1 ihtimal icin

Bir parmak kadar acilma var demisti doktor .sanci olmadigi taktirde acilmaya bakmiyorlar.gunun gelir acilmzsa rahime ilac fitil gibi birsey verip actiriyorlarmis
Ben 35+2 günlük gebeyim de ilkinde suyum aniden gelince doğum yaptım 34 haftalik hiç sancı kasilmam yoktu şimdi bunda Kasılmalarım çok 3 gün önce acil akşam gittik nst de sancı çıktı bide 2cm açılma var ama henüz bişey olmadı hem korku hemde aklımda sorularla bekliyorum perşembe kontrolüm var aslında bugün gitmem lazım ama sırf alttan muayene edip dahada erken olmasından korkuyorum kanama vs.olur diye

Altan muayene iki kere oldum birinde kanama olmadi digerinde iki gun kanamam oldu ama dogum hala baslamadi.onun baslatacagini sanmiyirm tabi dr daha iyi bilir.ikinci daha erken dogmasi normalmis birde ilki hep gecikir dedi doktor.kontrollerini ihmal etme

Ya bende sanki alttan muayene ettirince yine bu sefer kanama suyum gelicek gibi tedirginim sizin kaç haftalik

Ya bende sanki alttan muayene ettirince yine bu sefer kanama suyum gelicek gibi tedirginim sizin kaç haftalik
Carsamba 40.haftalik olacak.iki gun once alttan muayene oldm kanamam oldu ama hala dogum baslamadi.37 haftadan sonra dogumlar normal zaman olarak goruluyor.iki haftaniz kalmis.ins saglikli dogumlar olur

Carsamba 40.haftalik olacak.iki gun once alttan muayene oldm kanamam oldu ama hala dogum baslamadi.37 haftadan sonra dogumlar normal zaman olarak goruluyor.iki haftaniz kalmis.ins saglikli dogumlar olur
Amin insallah Allah razı olsun inşallah sizde sağlicakla kucağınıza alırsınız bebeginizi hatta hayirlisiyla birden sanci ve acilma ile çok güzel bir doğum olur inşallah

Sancin olsa nolacak ki. Her sey sancidan ibaret degil. Ben sanci çektim. Ama 1 cm bile acilmam olmamıştı. Olmayinca olmuyor maalesef. Ama iyikide seZaryen olmuşum. Ben de normal istiyordum. Ama o sanciyla karsilasinca aman Allahim dedim.. ! amacim sizi korkutmak değil. Herkesin acı eşiği farklidir tabii...

Ayrica 42 hafta bitmisti kizim doğduğunda.. endişelenmeyin bu kadar. Her sey olacagina variyor çünkü. Yeterki ikinizde saglikli güçlü olun...

Geçenlerde bir arkadaş sizin gibi nezaman doğuracapım ben diye konu açmıştı.
Arkadaşının annesi aramış ; sağ ayağını yerde otururken sol ayağının parmakları üzerine koyabiliyomusun demiş, denemiş koyamamış sabaha karşı doğuma gitmiş.
Bilmiyorum , tabi doğruluğu nedir , hurafemidir :) günüm yaklaştıkça deneyecğim bende.
40+5 suni sancı ile doğum yaptım dğer bebğimi.
Rabbim hepimizi bir avazda kurtsrsın inşallah...

40 hafta olmasına 4 gün var. Ayrıca 42 haftaya kadar beklenebilir. Bebekler son haftalarda artık plesanta yaşlandığı için kilo almazlar pek fazla internete yazın cıkar. Ben sizin yerinizde olsam doktor kontrolünde beklerim. Sezeryan her zaman kurtarıcı bir seçenek.

Ilk dogumum normal oldu ağri eşigim çok düsük bence ama oldu yani. Bundada bekler şansımı.denerim ama olmazsada sezeryan olur.

Bagdas kurma gibi mi hemen deniyecem bu kadar zor dogacagini tahmin etmezdim.surekli dua ediyorm

Kakasini yeme durumu varmis.pzt kadar bekleriz sanci veririm olmazsa sezeryan olur dedi.hala sancim yok cok stres oldum. ins pzt olmadan dogumum baslarda

Kakasini yeme durumu varmis.pzt kadar bekleriz sanci veririm olmazsa sezeryan olur dedi.hala sancim yok cok stres oldum. ins pzt olmadan dogumum baslarda
Benim suyumu patlatmıştı doktorum 40+5 de iken. Sonrasında sancım başladı ama artmadığı için suni sancı almıştım.
İnşallah sen ve tüM bebeğini bekleyen anneler sağlıkla kavuşsunlar.
Beklemek çok zor biliyorum , ama çok azz kalmış inan . Birde çevremdeki ve bendeki olan değişiklik doğum yapacağım birgün öncesinde , enerji yüklendiğini hissediyor insan. Güç veriyor Allah , inanıyorum buna. Kolumu kaldırcak halim yokken o gün evimi temizledim , çocuğu banyo yaptırdım , duş aldım güçlü hissediyordum kendimi resmen...

Hamile oldugumu ogredigim andan itibaren hergun yuruyus yaptim.normal olsun kolay olsun diye.yapmasam nolurmus bilmiyorm.gun gectikce cok stresleniyorm

Amin insallah Allah saglikli dogumlar versin herkese.sabredemiyorm iyice strese girdm gun bitiyor diye.doktorumdanda kaynakli pimpiriklendirdi iyice son haftam degistirmekte istemiyorm hayirlisi olsun artik bekliyecez

Hamile oldugumu ogredigim andan itibaren hergun yuruyus yaptim.normal olsun kolay olsun diye.yapmasam nolurmus bilmiyorm.gun gectikce cok stresleniyorm
Ayynen bende öyleydim. Her Allahin günü yürüdüm. Ama nafile :/ . Aman iyiki sezaryen olmusummm. Tek kötü yani, seAryen gobeginin olmasii. Bilmem artik belki de geçer. Daha 5 ay oldu :/)

Merhabalar acaba konuyu açan arkadaş doğum yaptın mı inşallah durumun iyidir ... ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…