Bebeğim Neler Yapabiliyor?

Zeynep yüzüstü ve sırtüstü dönebiliyo, emziğini ağzından çıkarıyo oynayıp oynayıp geri sokuyo çok güçlü çığlıklar atmaya başladı ve geri geri emekliyo. bi de şu tel sararı öğretmeye çalışıyorum ben mi yanlış biliyorum yoksa az mı yapıyorum bilmiyorum daha öğretemedim

Çağlar sakız gibi dilini çiğnemeye başladı. Hem güldüm hem ilginç geldi şaşırdım. Normal bişey mi acaba? Kızım hiç öyle şeyler yapmamıştı

sanırım normal çünkü zeynepte aynı şeyi yapıyo. Hatta eliyle dilini tutmaya çalışıyo eli ağzından hiç çıkmıyo

bebegım destekdız 1 dakıkadan fazla oturuyor

örumcegıyle evde halıda gezıyor
eger kollarını atarsa emeklıyecek ama tam bılemıyor daha kollarını atmayı

a aaaaaaaaaaaaaa kızlar sızın bebeklerınız bısey yapmıyomu yoksa
nıye yazmıyosunuz
bebegım bennum artık desteksız 5 dakıka oturuyo arkasına dusunce tabı yastık duruyo gerı kalkabılıyoooo ve
yere dusen oyuncagının arkasından bakıyo
kapının tokmagını calabılıyo

benim oğlumda 3 gündür elleri ve dizlerinin üzerine gelip ileri geri yaylanıyo ellerini bi atsa emekliycek desteksiz 3-5 dk oturuyor aynada kendini görünce çok heyecanlanıyor birde artık sırt üstü hiç yatmıyor hep yüzüstü uyuyor

aynen bennuda öyle ve 10 15 dakka keyfı yerınde olursa oturarak oynuyoor
bugun yuz ustu yatarken arkasından seslendım belıne kadar dönerek baktı cok dönmeye basladı ceyrek kaldı sanırsam emeklemeye
herseyı bılıyo artık
faceye yazdım ama gırmeyen varsa
kapı kapı gezmekten kapı tokmagına vurmayı ögrendı kızım

öldüm gülmekten kapı kapı gezmekten heee bende sabah beni uğurlarken öğretiyim dedim tokmağı tutmayı hemen ağzına götürmeye kalktı sanırım biraz kapı gezmemiz lazım :1rolleyes:

öldüm gülmekten kapı kapı gezmekten heee bende sabah beni uğurlarken öğretiyim dedim tokmağı tutmayı hemen ağzına götürmeye kalktı sanırım biraz kapı gezmemiz lazım :1rolleyes:

senı ugurlarken bay bay ögrenır gıdersın kapı tokmagına vurursun oda ögrenır

poyrazada sürekli gel babası gel die ellerimle gel gel yapıodum bi baktım kendi de bana eşlike dip gülmeye başladı offf tepki verdikçe nasıl da bal oluyolar yaa.ne çabuk büyüdü sıpalar..desteksiz oturababilio aama ben genede çok oturtmuyoum.

nıye oturtmuyon
hayrıs
oturunca noluyomusssssssssssssssssss

evet sonunda bennu artık örumcegıyle butun evı gezıyor ve emeklıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sıkıdım deyınce elıyle oynama hareketı yapıyo
gel babası gelı artık hemen yapıyor
cevresındekılerı tanıyor ve benım arkamdan aglıyor

kız ne koydun sen bunun mayasına sempatiksalakcinni

annamdım ama egıtıyoruz cocugu bernacım
kaynana söle öretsın gel gel bay bay neyım

maşallah çok çabuk ilerliyo bennu bizde öle derler ne koydun mayasında böle güzel kabardı dei ondan dedim kuşum iyi bişi yani kaynanama derimde oda çok yapar mamasını yedirmeye üşeniyo tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…