Bebeğim nerde kalbi nie atmıyo :)))

kanama için bir şey dedimi muhteşem doktorun
kanaman varmı hala progestan hap felan veriyorlar öyle durumlarda:26:

yok canım kanamam çok azdı canım adet gibiyde yarım saat falan sürdü doktor kese yerinde dedi progestan verdi kullanıom günde 3kez şimdi kahve leke gelio birazcık

wallaa drlar bır acaıp benım dr um kac haftalk oldugumu bıle solemedı delırcm yaaa kese 7 mm tahmını 4 haftalık dıo bole bısı yok ben ogrenelı 2 haftayı gectı zaten bebek hala 4 haftalık olurmu yaaa bnm hesabıma gore en az 6 haftalıgım aama bakalım onumzdekı hafta ıcı kesın bellı olacak ıns .. snde sıkma canını daha cok erken kalp atısı ıcın bnde beklıorum bakalım

çok haklısın canım ya dayanamak zorolcak ama 2 hafta sonra gitmeye çalışıcamen azından kesin cevap alırımdeğilmi iki farklı doktora gittim biri karındangördü bebeği nokta şeklinde diğeriultrasondagöremedi anlamadımki

bunlar nasıl doktor olmuş anlamıyorum
cellat gibiler haa
insanlıktan soyutlanmışlar galiba
tamam anladık akşama kadar kaç tane böyle durumlar geliyor onlar alışmış ama
karşısındaki insanı bilgilendirmeli
rahatlatmalı tatmin etmeli
beğenmediğiniz doktoru değiştirin kızlar
nasıl olsa iyisini bulursunuz hepsi aynı değil

valla doktorlarda ne yaptığınıbilmiyor galiba ben gittiğimde5 haftalıktı 11mm dedikeseyesonraki söylemedibile amadüzgünbidoktor bulamadımgitti ya canımhaberdar etdurumlardan beni

canım o lekelenme yorgunluktan olabilir. o nedenle yatıp ayaklarını uzatıp bol bol dinlenmen lazım.
ağır bişey taşıma iş yapma bir müddet.
benide hamileyken kahve rengi lekelenmem olmuştu.
hemşire arkadaşıma sordum. korkma bişey olmaz dinlen dedi.
kalp atışını da allahın izniyle duyarsın.

seni insan yerinekoyamkimki canım senin hislerinmühimdeğilki onlar için sadece bi et parcası gelirkapısısınokadar

kalbi hemen belli olmaz benimde 5 haftalik kanamam olmustu bide ucak yolculugu yaptim ilk doktorum 10 gun istirahat verdi sadece 7 gun yattim gebeligim hala suruo 24 hafta 2 gunluk hamileyim saglikli bi oglum var simdi bence canini hic sikma bol bol dinlen bide alttan muayne olma baska bi doktora git

sağol canım inşallahöyleolur lekelenmemçok azaldı zaten çok şükür belki üstünegörmeolmuşturdiolarbilemiyorumki

hamile bir kadın ne kadar hassas olur ama doktor bunu düşünemeyecek kadar...neyse...benimki beni ne kadar korkutmuştu arkadaşım yazmak bile istemiyorum.şimdi bebişim yatağında uyuyor.bu doktorlar çok acımasız (bazıları tabi)9. haftaya kadar aman kürtaj falan düşünme.bekle 10.haftaya kadar yasal hakkın zaten beklesen ne kaybedersin.ama kesin bebek var elektraya demişti dersin.

alttan sakıncalımı canım? ilkkezalttanacildeoldumzaten Allah bağışlasın evladını darısı başıma inşallah

doktorlarin cogu sakincali bulmuyor hatta 13 haftaya kadar karindan muayne yapmiolar ama benim ilk gittigim doktor cok iyi bir doktordu ve kanamam oldugu icin kesinlikle alttan muayne olma dedi sagolsun su an gebeligim suruo

inşallahhh canıminşallah Rabbim söyletiyolar benonu nekadar istedimnekadar bekledimbilemezsin negelirse Rabbimdennapalıminşallah burda sanayazarım evet sen demiştin die :))

meraba arkadaşlar alttan muayne yaptırnayın bence ben 5 haftalık bir düşük yaptım kanamam vardı alttan muayne yapınca kanamam fazlalaştı tavsiye etmiyorum gelip gidip wix açılmışmı deyip muayne ediyorlar....

doktorlarin cogu sakincali bulmuyor hatta 13 haftaya kadar karindan muayne yapmiolar ama benim ilk gittigim doktor cok iyi bir doktordu ve kanamam oldugu icin kesinlikle alttan muayne olma dedi sagolsun su an gebeligim suruo

Allah kucağınadaalmayınasipetsin inşallah canım benimdoktorumda bakmıo alttan amaacilde baktılar canım seninkanaman çokmuydu canım :?

anladım canım haklısın sakıncalıolabilir şimdihamilemisintekrar canım :)

:) ben doğurdum canım 2 yaşına girecek yakında.ama bu olayı ben de yaşadığım için duygularını korkularını anlıyorum.üstelik bunlar gereksiz korkular.doktor sana hiç bir şey demese haftaya gel şimdilik normal dese sen hamile halinle bu sıkıntıya girmeyecektin.mutlaka doktorunu değiştir.çünkü insan hassaslaşıyor o dönemde ben o beni korkutan doktora bir daha gitmedim.tam şamata,esprilerle cevap veren kızıymışsın gibi yüzüne bakan bir doktor buldum (tavsiye üzerine) ona gittim.bol bol dinlen,iyi beslen,folik asit iç keyfine bak canım.

ayrica sen git dinlen mumkunse bence ailenden biride yaninda dursun yataktan zorunlu olmadikca kalkma allah seninde bebegine saglik versin canim

Arkadaşlar Allah hepinizden rağzı olsun okadar moral verdinizki karakara düşünüodum çok moral oldu iyikiyazmışım buraya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…