- Konu Sahibi hasretim_baby
-
kanama için bir şey dedimi muhteşem doktorun
kanaman varmı hala progestan hap felan veriyorlar öyle durumlarda:26:
sağol canım seninki kaç haftalık ben bugün 6 oldum canımya kafamı karıştırdılarbiri karındanbakıo noktaşeklinde bişy var bebek heraldedio diğeri kese var bebek yokdio off gebe kalana kadar ne çektimşimide bunlar çıktınapalımbunlarada şükür lütfen durumlarından benide haberdar et(
canım sakın haftaya gitme,2 hafta sonra git 3 hafta sonra git kaçmıyor ya.sonuçta Allah korusun bebek yoksa 9.haftada alsınlar keseyi ne farkeder ki.yani ben doktorlardan bile şüpheleniyorum ya ne meraklılar kürtaja,bunun 8'e kadar yolu var daha o kadar erken ki.herkese aynı şeyi diyorlar.bir daha hamile kalırsam ilk 8.haftada gideceğim muaneye niye canımı sıkmasınlar diye.sonuçta doktorlar sadece bebeğe bakıyorlar bir tedavi uygulamıyorlar ki bizim annelerimiz bizi ultrasonlarla mı doğurmuş.
wallaa drlar bır acaıp benım dr um kac haftalk oldugumu bıle solemedı delırcm yaaa kese 7 mm tahmını 4 haftalık dıo bole bısı yok ben ogrenelı 2 haftayı gectı zaten bebek hala 4 haftalık olurmu yaaa bnm hesabıma gore en az 6 haftalıgım aama bakalım onumzdekı hafta ıcı kesın bellı olacak ıns .. snde sıkma canını daha cok erken kalp atısı ıcın bnde beklıorum bakalım
bunlar nasıl doktor olmuş anlamıyorum
cellat gibiler haa
insanlıktan soyutlanmışlar galiba
tamam anladık akşama kadar kaç tane böyle durumlar geliyor onlar alışmış ama
karşısındaki insanı bilgilendirmeli
rahatlatmalı tatmin etmeli
beğenmediğiniz doktoru değiştirin kızlar
nasıl olsa iyisini bulursunuz hepsi aynı değil
canım o lekelenme yorgunluktan olabilir. o nedenle yatıp ayaklarını uzatıp bol bol dinlenmen lazım.
ağır bişey taşıma iş yapma bir müddet.
benide hamileyken kahve rengi lekelenmem olmuştu.
hemşire arkadaşıma sordum. korkma bişey olmaz dinlen dedi.
kalp atışını da allahın izniyle duyarsın.
kalbi hemen belli olmaz benimde 5 haftalik kanamam olmustu bide ucak yolculugu yaptim ilk doktorum 10 gun istirahat verdi sadece 7 gun yattim gebeligim hala suruo 24 hafta 2 gunluk hamileyim saglikli bi oglum var simdi bence canini hic sikma bol bol dinlen bide alttan muayne olma baska bi doktora git
hamile bir kadın ne kadar hassas olur ama doktor bunu düşünemeyecek kadar...neyse...benimki beni ne kadar korkutmuştu arkadaşım yazmak bile istemiyorum.şimdi bebişim yatağında uyuyor.bu doktorlar çok acımasız (bazıları tabi)9. haftaya kadar aman kürtaj falan düşünme.bekle 10.haftaya kadar yasal hakkın zaten beklesen ne kaybedersin.ama kesin bebek var elektraya demişti dersin.
doktorlarin cogu sakincali bulmuyor hatta 13 haftaya kadar karindan muayne yapmiolar ama benim ilk gittigim doktor cok iyi bir doktordu ve kanamam oldugu icin kesinlikle alttan muayne olma dedi sagolsun su an gebeligim suruo
meraba arkadaşlar alttan muayne yaptırnayın bence ben 5 haftalık bir düşük yaptım kanamam vardı alttan muayne yapınca kanamam fazlalaştı tavsiye etmiyorum gelip gidip wix açılmışmı deyip muayne ediyorlar....
sağol canım ya içimi rahatlattınız ben şu an tam 6 haftalık olduk bulantım falan dayok benim sadece halsizim kanamam oldu salı günü çok korktum off neden moral vermio bu doktorlar hiç inşallah bebeğimbırakmaz beni( sen kaç aylık oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?