- Konu Sahibi hasretim_baby
-
:) ben doğurdum canım 2 yaşına girecek yakında.ama bu olayı ben de yaşadığım için duygularını korkularını anlıyorum.üstelik bunlar gereksiz korkular.doktor sana hiç bir şey demese haftaya gel şimdilik normal dese sen hamile halinle bu sıkıntıya girmeyecektin.mutlaka doktorunu değiştir.çünkü insan hassaslaşıyor o dönemde ben o beni korkutan doktora bir daha gitmedim.tam şamata,esprilerle cevap veren kızıymışsın gibi yüzüne bakan bir doktor buldum (tavsiye üzerine) ona gittim.bol bol dinlen,iyi beslen,folik asit iç keyfine bak canım.
benim cok kanamam olmadi ama surekli lekelenmeler oluodu 6-7 haftalik olunca dusuk riski azalio 13 haftadan sonra onemli bisey olmadikca dusuk pek olmuo ilk zamanlar onemli o yuzden dinlen stres yapma bole kotu seyleride dusunme
evet canım hamileyim çok şükür 7. haftanın içindeyiz:)
bak canım bu sınavı verdikten sonra bir de karşına 2li test 3lü test belası çıkacak.yine doktorlar abuk sabuk tahminlerde bulunacaklar.hiç kafaya takma bunları.sakat denilenler sağlam,sağlam denilenler sakat çıkıyor.aslında hepsi hikaye ama millet yaptırınca sen de yaptırıyorsun.hamilelikte huzur çok önemli bu kapalı bir kutu,içindekini Allah'tan başkası bilemez Allah'a dua edeceksin bebeğine sağlıkla kavuşmak için olup bitecek.bir de bol bol Yusuf suresi oku.bebeğinin hem huyu hem yüzü güzel olsun diye.ben yaptım işe yarıyor.
ewt canım 2 gün önce gittik biz sadece kese görünür diye tahmin ediyorduk doktor keseden fazlasıda var kalbide atıyor deyince çok mutlu oldum. duyduk bebeğimin kalp atışlarını eşimle çok sevindik:)
ayyy ne büyük mutluluk canım sen son adet tarihin neydi ?
bak canım bu sınavı verdikten sonra bir de karşına 2li test 3lü test belası çıkacak.yine doktorlar abuk sabuk tahminlerde bulunacaklar.hiç kafaya takma bunları.sakat denilenler sağlam,sağlam denilenler sakat çıkıyor.aslında hepsi hikaye ama millet yaptırınca sen de yaptırıyorsun.hamilelikte huzur çok önemli bu kapalı bir kutu,içindekini Allah'tan başkası bilemez Allah'a dua edeceksin bebeğine sağlıkla kavuşmak için olup bitecek.bir de bol bol Yusuf suresi oku.bebeğinin hem huyu hem yüzü güzel olsun diye.ben yaptım işe yarıyor.
heryere aynı mesajı yazdımcevap verenyok(( ya ben napcam kafam darma dağın ya ne olur bifikir verin (( salı doktor muayene etti abdominalultrasonla baktı kese gözküo bebekte nokta şeklinde kalp atışı yok dedi ozaman 5+4 tüm ertesi gün hafif kanamam oldu acile gittim doktor kese yerinde ama bebekyok kalp atışı yok dedi vajinalultrasonla baktı ne düşüneceğimibilmiyorum ya neolur bifikir verin ((
heryere aynı mesajı yazdımcevap verenyok(( ya ben napcam kafam darma dağın ya ne olur bifikir verin (( salı doktor muayene etti abdominalultrasonla baktı kese gözküo bebekte nokta şeklinde kalp atışı yok dedi ozaman 5+4 tüm ertesi gün hafif kanamam oldu acile gittim doktor kese yerinde ama bebekyok kalp atışı yok dedi vajinalultrasonla baktı ne düşüneceğimibilmiyorum ya neolur bifikir verin ((
Sen bakma o doktorlara canım ben 5+5 te gitmiştim
sadece kese görünmüştü doktor bebek daha küçük görünmez dedi
10 gün sonra bide gittim 7+4 te bebek görüldü
anlamıyorum ya insanlara hiç fırsat vermiyolar
hemen kürtajj hemennn çok duygusuz oluyo bazı doktorlar
canım ben 7. haftam dolduğunda duydum.
doktorun yolk kesesi diye birşeyden bahsetmedi mi.
bana yolk kesen var dedi.
sağlıklı gebelik büyük ihtimalle dedi.
5+4 kalp atışı olabileceini ikkez senin dr duydum
bekle 1 hafta daha o zamn belli olur. ama kalp atışı olmazsa üzülme sonuçta oluşmamış oluyo. calışmalara devam edersin
ayy ne salak doktorlar varya sakın uyma sen o doktora
değiştir doktorunu 5 haftada kim duymuşki kalp atışını hayret bişi ya
istersen hakaret etme
6 haftalıkmış bebek ve 7. haftada duyulması gerekiyor zaten
kadın doğum uzmanından daha mı iyi biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?