Poncukfan Allah bana yeter Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2019 326 194 103 30 7 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Poncukfan #1 Bebeğimin ateşi yok ama öksürüyor yardım edin lütfen bu hasta mı burun akıntısı da yok 65 günlük daha hasta etmekten çok korkuyorum
Bebeğimin ateşi yok ama öksürüyor yardım edin lütfen bu hasta mı burun akıntısı da yok 65 günlük daha hasta etmekten çok korkuyorum
D Defnosun Annesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2019 135 40 28 34 8 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Poncukfan #2 Poncukfan .!.: Bebeğimin ateşi yok ama öksürüyor yardım edin lütfen bu hasta mı burun akıntısı da yok 65 günlük daha hasta etmekten çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Bize doktorumuz öksürürken morarmıyorsa, ateşi çıkmıyorsa sorun yok demişti. Burun tıkanıklığı, yün vs herşeyden etkilenebilir..
Poncukfan .!.: Bebeğimin ateşi yok ama öksürüyor yardım edin lütfen bu hasta mı burun akıntısı da yok 65 günlük daha hasta etmekten çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Bize doktorumuz öksürürken morarmıyorsa, ateşi çıkmıyorsa sorun yok demişti. Burun tıkanıklığı, yün vs herşeyden etkilenebilir..