• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz göre göre hasta birinin olduğu yere bebekle gider misiniz

Böyle şeyleri açıkça konuşabiliriz ki.
Çaktırmadan bebeğinizi uzak tutmanıza gerek yok.
İlk 1 sene antibiyotik gerektiren bir hastalığa yakalanmaması çocuğun faydasına.
Orada çocuğun annesine biraz uzak tutalım bizimkinden ben ayrı oturayım ayıp olmazsa diyip kaçabilirdiniz.
Eşiniz de çocuğun hastalanmasının ne demek olduğunu henüz bilmiyor belli ki 🥲
Balım ne olmuş şurup veririz geçer dediler ben çıkınca diğer geline gidelim diye konuşuyorlardi gitmeyin bence onun çocuğu daha üç aylık küçük sizinki hastaymış dedim kadın şokla baktı yüzüme sanki saçma birşey demişim gibi ablasida ne olmuş birşeyi yok çocuğun dedi bende siz dediniz ya sabah acildeydik ateşi var diye dedim bir şurup veririz geçer dediler ardından gelini.aramislar onada haber vermiştim Allah'tan kaçtı evden gelmesinler diye

İnsanlar göz göre göre hasta çocukla neden başka evlere gider anlamıyorum, sizin yaptığınız gibi yapardım, tamam çocuk bu parktan bahçeden de hastalık gelebilir ama bilerek de kimse çocuğunu hasta bir çocukla görüştürmek istemez
Kendileri söylediği halde kabul etmediler birde ben kötü oldum sürekli sivriliyor gibi oluyorum önceki gittiğimde de gelinin çocuğu bir aylıktı onun görümcesinin ergen kızı bebeği kucagina alıyordu sürekli ve inanılmaz parfüm kokuyordu tatlı bir sekilde uyardım o daha çok küçük bak sen çok parfüm kokuyorsun alma diye asla dinlemedi beni sonradan arkamdan konuşmuşlar birde

Eşimle ve bebeğimle bayramlaşmaya bir yere gittik ve başka misafirler varmış 4 yaşında bir çocuk vardı ağlayarak ağzım acıyor diye annesine gösterdi neyi var ne oldu diye sorunca da damakları hep yara oldu sabahta çok ateşliydi acile gittik doktor ateşi düşmezse tekrar gel antibiyotik baslayacaz akşama kadar takip edelim deyip gönderdi dedi ya geçmiş olsun dedim ama caktirmadan bebeğimi uzak tutmaya çalıştım eşime de artık gidelim geldiğimizde söylemediler çocuk hastaymış bizimkine bulaşabilir dedim ne saçmalıyorsun sen falan demeye başladı 🥲 çocuğumu çok sakınıyormuşum henüz bir yaşında, 1 siz olsanız ne yapardınız
Tabii ki bebeğinizi düşünecekseniz , sakınacaksanız. Normal olan bu

Esiniz haksiz.

Ama sizde o evden hastaligi duyunca ciktiniz mi onu merak ettim?
Başka odaya geçtim ve çocuğumu kimseye vermedim akşam olduğu için ve üç vasıta ile geçtiğimiz için tek başıma çıkamadım malesef eşimin yakın akrabası olduğu ve yeni ameliyat olduğu için gitmemiz gereken bir yerdi gelen kişide onların misafiriydi haberim yoktu o yüzden hasta olduğunu duyuncada evin kızına abla benim bebeğim küçük hastalığı ağır geçiyor o yüzden sakınmam lazım dedim oda anlayışla karşıladı zaten çıkarken başka yere geçelim mi diye konuşuyordu onlar bence geçmeyin sizin çocuk hastaymış dedim kendileri söylediği halde kabul etmediler birşeyi yok falan dediler eşimin yanında saçmalıyor gibi oldum 🥲

Tabii ki bebeğinizi düşünecekseniz , sakınacaksanız. Normal olan bu
Sürekli bunun tartışması oluyor 😬 çok sinir bozucu bir durum malesef hasta diye kabul etmediğim amcası bir dahaki görüşmede bana nutuk atıyor sakınma diye herkese haddini bildirmekten yoruldum da eş kişisi görmemişin çocuğu olmuş gibi görünmek istemiyormuş rahat olacakmış çok doldum malesef

Sürekli bunun tartışması oluyor 😬 çok sinir bozucu bir durum malesef hasta diye kabul etmediğim amcası bir dahaki görüşmede bana nutuk atıyor sakınma diye herkese haddini bildirmekten yoruldum da eş kişisi görmemişin çocuğu olmuş gibi görünmek istemiyormuş rahat olacakmış çok doldum malesef
Kuzum sen annesin, engel olman mümkün değil kendine. Ne derlerse desinler , sen haklısın.

Kesinlikle götürmezdim. Oğlum 14 aylıkken 1 saat içerisinde hastanelik oldu. Bir saat öncesinde kontrol ettiğimde her şey yolundaydı, sadece hafif ateşi vardı. Sonra baktığımda ise normal nefes alamıyordu, oldukça yüzeysel, sık ve kesik kesik nefes alabiliyordu. Hemen hastaneye gittik, yatış verdiler. Bebeklerde hastalık inanılmaz hızlı ilerliyor.

Eşimle ve bebeğimle bayramlaşmaya bir yere gittik ve başka misafirler varmış 4 yaşında bir çocuk vardı ağlayarak ağzım acıyor diye annesine gösterdi neyi var ne oldu diye sorunca da damakları hep yara oldu sabahta çok ateşliydi acile gittik doktor ateşi düşmezse tekrar gel antibiyotik baslayacaz akşama kadar takip edelim deyip gönderdi dedi ya geçmiş olsun dedim ama caktirmadan bebeğimi uzak tutmaya çalıştım eşime de artık gidelim geldiğimizde söylemediler çocuk hastaymış bizimkine bulaşabilir dedim ne saçmalıyorsun sen falan demeye başladı 🥲 çocuğumu çok sakınıyormuşum henüz bir yaşında, 1 siz olsanız ne yapardınız
Esin farkinda degil, erkekler düz mantik is basa gelince tutusurlar..

Ben normal buluyorum 28 yasindayim ufacik yegenimden devamli grip kapiyorum. Bagisikligim düsük. Bu kücük büyük demeden dikkt edilmesi gereken bir konu.

Esine söyle hak verebilirim ama , yani cocuk büyücek okula gidicek yada krese baslayacak inan bana orda okadar cok hasta cocuk oluyor ki. Hani cocugun orda kapmasa baska yerde kapacak heryer mikrop artik corona sonrasi neye dokunsan kimin yanina gitsen hasta oluyosun .. bizde böyle bir cağa denk geldik malesef hala epidemi sürecindeyiz ve devam ediyor.

Hasta çocuğu evde dinlendirmek yerine gezdiren anne babaya Allah vicdan versin.

Back
X