• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz göre göre hasta birinin olduğu yere bebekle gider misiniz

Ellerinde birşey yoktu ağzının içinde aft gibi yara çıkmış işte
Benim oglum el-ayak-agiz oldugunda sadece poposunda cikarmisti ve atesi vardi. Doktor gorunce direkt el-ayak-agiz teshisi koydu mesela. Bu durum cocuktan cocuga degisiyormus maalesef.
Yani ne olursa olsun, agizda yaralari olan ve atesli bir cocugun yaninda bebeginizi tutmamaniz mantikli bir hareket. Kim ne derse desin umrunuzda da olmamali.

çocukların sevilmesinden ellenmesinden kucağa alınmasından asla rahatsızlık duyan biri olmadım aksine çocuğumun sevilmesi hep hoşuma gitti. 2 çocuğum var küçük 9 yaşında. hastayken ne bi yere gittim ne gelinmesini istedim. çalıştığım için annem babam kardeşim baktı çocuklara. evde kim hasta ise hep başka odada dururdu iyileşene kadar. ailemizin tek hasss konusu bu. hasta olan gelmesin yanına ,bizde hasta isek gitmeyelim. kimseye gelme demem gelmeyelim demem bi tek bu konu hariç. minnacık bebek daha. eşiniz saçmalamış

Benim oglum el-ayak-agiz oldugunda sadece poposunda cikarmisti ve atesi vardi. Doktor gorunce direkt el-ayak-agiz teshisi koydu mesela. Bu durum cocuktan cocuga degisiyormus maalesef.
Yani ne olursa olsun, agizda yaralari olan ve atesli bir cocugun yaninda bebeginizi tutmamaniz mantikli bir hareket. Kim ne derse desin umrunuzda da olmamali.
Ya bilmiyordum çok şükür birşey olmadı benimkine duyar duymaz uzak tuttum çünkü

Gerçekten çocuk büyütmek çok zormuş çocuğun kendisi değil etraf zor ama inanılmaz yorucu babasına bile kendimi açıklamak zorundayım onu bile ikna etmeye çalışıyorum insanlar çok tuhaf benimde 7 aylık bebeğime fanta içirmeye çalışıyordu eşimin amcası hayır olmaz diyince eşimde tadına baksın ne olacak falan dedi gözüm döndü sinirden senin bir damlanla onun bir damlan aynı değil çocuğun midesi daha küçücük olacak şey mi bu dedim sinirlendiğimi görünce bıraktılar
Fanta çok önemli gida zaten, ben böyle seylere cok sinir oluyorum..eşiniz destek olsa bir tık daha rahat edersiniz ama inşallah o da zamanla anlayacaktır. İlerde zaten okula başlayınca malesef kantinlerde sağlık hiç bir şey yok ve arkadaşlardan falan görüp alacak, almak isteyecek vb ama o zamana kadar bağışıkliklari gelişsin istiyor insan

Fanta çok önemli gida zaten, ben böyle seylere cok sinir oluyorum..eşiniz destek olsa bir tık daha rahat edersiniz ama inşallah o da zamanla anlayacaktır. İlerde zaten okula başlayınca malesef kantinlerde sağlık hiç bir şey yok ve arkadaşlardan falan görüp alacak, almak isteyecek vb ama o zamana kadar bağışıkliklari gelişsin istiyor insan
Herşeyden verecekmişim az az salatalık kabuğu boğazına yapışıyor diyorum alışır diyo ya bir tane bile dişi yok nasıl alışacak be adam delirttiler beni şimdi dişi var yiyo çıtır çıtır yemek yedirecegim mesela karpuz veriyor ulan yemek yemeyecek şimdi diyorum bana cinnet geliyor böyle böyle çocuğu iyice ayırdım hepsinden ben tek büyütüyorum kimseyle isim yok bundan sonra

Back
X