- 7 Şubat 2024
- 276
- 114
- 23
- Konu Sahibi Artikgelmelegim
İnsan en çok istediği şeyle sinaniyor işte.. evlenirken hemencecik anne olmak en çok istediğim şeydi bu yolda başıma gelmeyen kalmadı. Doğal yolla gebe kaldım 6. Haftada düşükle sonuçlandı düşüğe müdahale edilmediği için enfeksiyon geçirmişim tüpümde hidrosalpenks oluştu hamile kalmadığım 1 yıl sonra hsg ile anlaşıldı ve rahmimde de perde varmış ikisinden de ameliyat oldum ameliyattan sonra tekrar hemen hamile kalabilirsin demişlerdi ameliyat öncesi çok emin konuşan doktorum bile ümidi kesti bence tüp bebeğe yönel dedi tek tüp ile çok çok zor dediler 8 ay bekleyip tüp bebeğe gittim ilk denemede pozitifi gördük tüm testleri yaptırdık kızımız olacaktı çok çok mutluyduk çok heyecanlıydık nasıl anlatılır o heyecan bilmiyorum her gün alışverişe çıkıp bir şeyler alıyorduk hafta hafta gün gün gelişimini takip ediyorduk karnımda hareket ettikçe biz sevinçten ağlıyorduk kilosu boyu hep haftasına göre öndeydi canımın çok çektiği şeyleri bile ona zararı varsa yiyip içmiyordum dışarı bile çıkmaya korkuyordum ayağım takılır düşerim bebeğime bir şey olur diye
derken 30. Haftada aylık kontrolume gittim doktor plasentadan bebeğe kan akımının bozulduğunu hemen hastaneye yatmam gerektiğini en fazla 2 3 hafta içinde doğum yaptırıp bebeğimi kuvoze koyacaklarını söyledi hastanede yatıyordum sadece 1 haftası geçmişti ki bebeğim karnımda öldü melek olmayı seçti kızım ama bizim de dünyamız yıkıldı sanki. Onun o hareketleri hıçkırıklari yok artık sevinçten değil acıdan ağlıyoruz artık heyecanla mutlulukla aldığımız eşyalarını hiç göremeyeceğimiz yerlere kaldırdık. Karnım büyümüş mü diye gururla baktığım aynalardan korkar oldum karnımın boş ve sarkmış halini görmek istemiyorum. Yaşasaydı şimdi evimizde beşiğinde olacaktı evimiz bomboş kaldı. Karnımda koruduğum meleğim şimdi buz gibi toprak altında. Tam 2 ay oldu bugün acısı hiç azalmıyor sanki.