güzel dileklerin için sağ ol canım..şimdi ikizlerim var,2 yaşındalar :)
darısı başına olsun...
inan sretse gerek yok,Rabbim en hayırlı zamanı biliyor ve o zaman gelince evladına kavuşacaksın İnşallah.
Allah hayırlısını göstersin
ben 6 yıldır uğraşıyorum bebeğim olsun diye
bu 6 yılda hiç gebelik oluşmadı .....yaşımda 32
şimdi beşinci tüp bebek tedavimdeyim bundada ne olacağı belli değil
yiğenim doğmuştu onu ilk görünce imrendim olsun dedik ...
şimdi yiğenim okula başladı.. kardeşi oldu ama benim hala yok bebeğim...
benimle aynı sene evlenenler yada benden sonra evlenenler kimi 2. 3. bebeklerini doğurdu kimi hamile
sen doktora gitsen doktor bile sana daha çok erken olduğunu söyler zaten
şimdi rahat ol ve stresi kendini yemeyi bırak eşinle bu cicim aylarının tadına bak
Allah hayırlısını göstersin
ben 6 yıldır uğraşıyorum bebeğim olsun diye
bu 6 yılda hiç gebelik oluşmadı .....yaşımda 32
şimdi beşinci tüp bebek tedavimdeyim bundada ne olacağı belli değil
yiğenim doğmuştu onu ilk görünce imrendim olsun dedik ...
şimdi yiğenim okula başladı.. kardeşi oldu ama benim hala yok bebeğim...
benimle aynı sene evlenenler yada benden sonra evlenenler kimi 2. 3. bebeklerini doğurdu kimi hamile
sen doktora gitsen doktor bile sana daha çok erken olduğunu söyler zaten
şimdi rahat ol ve stresi kendini yemeyi bırak eşinle bu cicim aylarının tadına bak
henüz 2 aylık evliyim belki birçok arkadaşımız acele ettiğimi düşünecek ama hayattan en büyük isteği anne olmak oldu herzaman.evlendiğimden belli korunmuyoruz tam yumurtlama döneminde hemen hergün beraber olduk ve kasığımda ağrı,mide bulantım oluncada kaptırdım kendimi ama bugün hastalandım.ailemde ve çevremde herkes ilk geceden hamile kalırken,ben 2 aydır hayal kırıklığı yaşıyorum.her ay aynı üzüntüyü yaşamaktan korkuyorum.yardım edin ne olur.
Selam,
bnede 2 yıllık evliyim ilk yıllar istemdik bebegi sonra istedigimizde de hemen olmadı zaten, korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra geldi prensesim çok şükür rabbime ama kafaya takmamak çok önemli ben zaten sakin bir insanımdır bir yıl korunmasız ilişkiden hmile kalamasaydım dra gidecektim öyle planlamıştım çok şükür gerek kalmadı ama sen stres yaparsan olmaz rahat ol evliligin tadını çıkar gez toz eglen bir bakmışın bebek gelmiş bile :) kendine başka ugraş alanları bul kafanı dagıt bebege yada yumurtlama zamanına odaklanma ilişkiyi bebek için görev olarak degilde kendin için isste ...
Kuru incir ye ben hamile kaldıgım ay bu formda okumuştum incir ve anans yiyin yazıyodu ananas tutunmayı kolaylaştırıyomuş incirde yumurtlamaya yardımcı bir yemişmiş bende yemiştim ama en önemlisi kafanı bebege odaklama canım allah yar yardımcın olsun..
Bide ben bol bol meryem suresini okumuştum sanada okumanı tavsiye ederim..
Rabbim bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine dileyen isteyen arzu eden el açıp yalvaran bütün kullarına hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin amin...
Hamile olan bütün kullarına da hayırlı saglıklı sıhhatli bir sesde dogumlar nasip etsin peşi sırada bizlere amin....
Arkadaşların da dediği gibi 2 ay çok kısa bi zaman umutsuzluk için.Biz de 3 yıllık evliyiz, 1 yıl korunduk 2 yıldırda olmuyor.Kafama da takmamaya çalışıyorum ama artık sürekli sorulan sorulardan, herkese dil dökmekten gına geldi.Gerçi benim bekleme sürem buradaki bi çok arkadaşa göre kısa bile kalıyor. Ama seni de anlıyorum benim çevremde de çoğu kişi ilk aydan hamile kaldı.Onları görünce umutsuzluğun artıyor biraz ama umut kesilmeyecek, herşeye Kadir bir merciye kalbimizi bağladık sonrası Yüce Rabbim'in takdiri. Cuma gününün hürmetine Rabbim İnş isteyen herkese bekletmeden verir (Amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?