bebeğim olmuyor diye uzulenler

blackangel20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
19
4
37
Oncelikle merhaba arkadaslar. 10 aydir evliyim ve hic korunmadik. Bir bebegimiz olsun cok istedik. Her adetimde mutlaka aglardim. En buyuk destekcim esimdi. Rabbim bize hayirli evlat versin zamani onemli degil dersi. Birkac ay doktora gittik. Doktorlar polikistik overin belirtilerini tasidigimi soylediler hep. Cok uzuldum cok arastrdim. Son gittigim doktor butun tahlillerimi yapti hicbir problem yoktu. Ve doktorun dedigi hicbir problemi olmayipta cocugu olmayan hastalarimz var ve biz doktorlar tip dilinde yuzde elli bunu aciklayamiyoruz dedi.bizden daha cok umitliydi. Asla kapisindan huzunlu cikmadik.bize hep iyi moral verdi. Inofolic kullandim bikac ay. Hic bir yan etkisi yok yeni cikmis her bebek isteyen kullanabilir. Doktorunuza sormanizi isterim.
neyse 9. Ayimizda yine gittik doktorumuza ve 10. Ayda adetliyken gelmemizi istedi klomen verip tedaviye baslayacakti. O 1ayi hic kafamiza takmadik stres yapmadik. Hep aklimizda adetimi bekleyip tedaviye baslamk vardi. Ama arkadaslar ben dun yani 10. Ayimizda adet gecikmesi,ve diger belirtileri yassyinca hemn test alip sabahin bedinde yaptim ve mucizem artik bizimleydi. O an dunyalar bizim oldu. Bugun doktorumuzada surpriz yapyik artik4+3 haftalik hamileyim. Cok muyhis bir duygu. Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin arkadaslar. Asla stres yapmayin vr umitsizlige kapilmayin.rabbim ol derse hersey olur.

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim durumumda size benziyor 1 senedir gebelik oluşmadı bende haftaya hsg çekileceğim tüplerime bakılacak inofolic kullanıyorum 2 ay klomen denedim yumurtam oluşuyor ve çatlıyor ama gebelik oluşmuyor bana umut oldunuz teşekkür ederim yazınız için

Asla olur mu olmaz mi diye aklinizdan surekli gecrmeyin. Baska seylere odaklanin. Ve inofolici birakmayin. Insallh rabbim en kisa zamnda verir.

Asla olur mu olmaz mi diye aklinizdan surekli gecrmeyin. Baska seylere odaklanin. Ve inofolici birakmayin. Insallh rabbim en kisa zamnda verir.
Merhaba oncelikle tebrik ederim bende ayni senin gibi ilk aylar cok ugrastim ve suan tam 15 ay oldu korunmayi birakali ama olmuyor bir turlu gelmiyor suan birtek rahim filmim kaldi ve ondanda korktugum icin erteleyip duruyorum ama sanki cekilsemde yine olmayacak gibi geliyor sanirim umidimi kaybediyorum

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim durumumda size benziyor 1 senedir gebelik oluşmadı bende haftaya hsg çekileceğim tüplerime bakılacak inofolic kullanıyorum 2 ay klomen denedim yumurtam oluşuyor ve çatlıyor ama gebelik oluşmuyor bana umut oldunuz teşekkür ederim yazınız için

Canım eşin test yaptı mı senin belki eşinden kaynaklıdır??

Nende asilama yaptirmak durumunda kaldim esimin sperminde sekil bozuklugu mevcuttu bu cuma asilamam tuttumu belli olucak bana dua edin ne oluf

• hayırlı uğurlu olsun kardeşim,Allah tamamına erdirsin,fiziksel sorunlarınızı aynen yaşayan 10 yıllık evli birisiyim ,sizden tek farkım eşimin bu konuya yaklaşımı ve isteksizliği! yüreği cayır yanan bir insanım,hepsinin üstüne üstlük eşimin kolonisi ile beraber aynı yerde yaşıyorum ve 3 yıllık evli olan kardeşinin 1 hafta önce çocuğu oldu,şuanda bir düğün bir bayramın içinde sıkışıp kaldım,birde üstüne ona bebek hediyesi verilirken ultrason gözlü kayın validem ve sülalesi bana da kısırlık hediyesi verdiler,yatak odamın penceresinden bakıp benim kısır olacağımı tahmin etmiş herhalde.

takmamak üzülmemek içine o bebeğin o rahime Rabbim ol dediğinde düşmesi gerekiyor inan bana,Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin,inşallah istediğiniz gibi bir hamilelik olur.

• hayırlı uğurlu olsun kardeşim,Allah tamamına erdirsin,fiziksel sorunlarınızı aynen yaşayan 10 yıllık evli birisiyim ,sizden tek farkım eşimin bu konuya yaklaşımı ve isteksizliği! yüreği cayır yanan bir insanım,hepsinin üstüne üstlük eşimin kolonisi ile beraber aynı yerde yaşıyorum ve 3 yıllık evli olan kardeşinin 1 hafta önce çocuğu oldu,şuanda bir düğün bir bayramın içinde sıkışıp kaldım,birde üstüne ona bebek hediyesi verilirken ultrason gözlü kayın validem ve sülalesi bana da kısırlık hediyesi verdiler,yatak odamın penceresinden bakıp benim kısır olacağımı tahmin etmiş herhalde.
Umarim seninde bebegin olur rabbim ol derse olur cok zorlu bir bekleyis rabbim hayirli evlat versin zor onu bunu sunu kafana takma eminim bigun hepimizin olacak dua edelim birbirimize

Umarim seninde bebegin olur rabbim ol derse olur cok zorlu bir bekleyis rabbim hayirli evlat versin zor onu bunu sunu kafana takma eminim bigun hepimizin olacak dua edelim birbirimize

ben gecenin bir saatinde uyanıp! Rabbim ne olursun ; bu dünyada bu acıyı bir tek ben çekeyim isteyen cümleye nasip et; diyetini ben ödeyim diye hepinize dua ediyorum,belki olmaması değilde,böyle mühürlü kalplerin her türlü davranışına maruz kalmaktır gönlümüzü yoran,edelim kardeşim dua edelim.

ben gecenin bir saatinde uyanıp! Rabbim ne olursun ; bu dünyada bu acıyı bir tek ben çekeyim isteyen cümleye nasip et; diyetini ben ödeyim diye hepinize dua ediyorum,belki olmaması değilde,böyle mühürlü kalplerin her türlü davranışına maruz kalmaktır gönlümüzü yoran,edelim kardeşim dua edelim.

Üzmeyin kendinizi. Pes etmeyin. Bir umut olur belki size de, Meryem Otunu nasıl kullanacağımı burada araştırırken yazınızı gördüm. Çok üzüldüm. Belki bu karşılaşmanın da bir hikmeti vardır diye sizinle de paylaşmak istiyorum:

"Doğum Yapacak olan birinin kolay doğum gerçekleştirebilmesi için meryem otunu üzerinde taşıyarak meryem suresini sürekli okuması gerekir,

Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.

Sürekli düşük yapan kadınlar surenin 5 ve 15. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kaba koyup ayetler silininceye kadar bekledikten sonra suyu içerse Allahın izniyle dileği gerçekleşir." (İbadet.vt)

Üzmeyin kendinizi. Pes etmeyin. Bir umut olur belki size de, Meryem Otunu nasıl kullanacağımı burada araştırırken yazınızı gördüm. Çok üzüldüm. Belki bu karşılaşmanın da bir hikmeti vardır diye sizinle de paylaşmak istiyorum:

"Doğum Yapacak olan birinin kolay doğum gerçekleştirebilmesi için meryem otunu üzerinde taşıyarak meryem suresini sürekli okuması gerekir,

Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.

Sürekli düşük yapan kadınlar surenin 5 ve 15. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kaba koyup ayetler silininceye kadar bekledikten sonra suyu içerse Allahın izniyle dileği gerçekleşir." (İbadet.vt)

Canım kardeşim çok teşekkür ederim ilginize,tabiki bilemeyiz kim neye vesile olur,hayır nerden gelir belli olmaz,tavsiyenizi en kısa surede gerçekleştireceğim,olumlu yada olumsuz sonuç fark etmez ,çok teşekkür ederim,böyle iyi insanların olduğunu bilmek ve hiç tanımadığına yardımcı olma isteği beni çok mutlu ediyor,Rabbim sizinde gönlünüze göre versin Allah razı olsun.

arkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

arkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

Tsh düşük canim, prolaktinde biraz sanki ama araligi ne ise o normaldir. Progestronun dusuk olmSi normal Cunku adet donemi dusuk yumurtlamadan sonra yükselir adetin 21.gun yuksek olur. Lh in Fsh tan yuksek ki buna pko deniyor. Bi doktorla gorussen iyi olur