Bebeğim olmuyor 😔😔

Bahar64

🕊🕊
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
299
100
53
29
Merhaba kızlar 1 buçuk yıllık evliyim ne kadar denediysek de çocuğumuz olmuyor 1 sefer catlatma ignesi vuruldu o da tutmadı kilolusun 30 kilo vermelisin dedi doktor acaba kiloyla ilgili olabilir mi pko hastasiyim adetim düzensiz hamile kalmak icin bitkisel denenmiş yöntem var mı acaba

Evet canım kilo vermen gerekiyor

Kilo çok fazla etkiliyor. Mutlaka kilo vermelisiniz. 30 kilo verin demişse mutlaka diyete başlamalısınız. Hem bebek için, hem kendi sağlığınız için. Umarım sizi kıracak bir yorum yapmamışımdır.

Merhaba canım bende de pko var 1.5 sene sonra oldu çok şükür catlatma iğnesi bende kullandım ise yaramadı Clife bitkisel macunla hamile kaldım benim fazla kilom yoktu ama şeker hamur işleri falan onlara dikkat edip birkaç kilo verdim macunla da hamile kaldım pko olanlarda kilo vermek çok önemli

Diyet,sağlıklı besinler,yürüyüş,su içmek,akşam en geç 8 den sonra yeme faslını bitirirsen daha kolay kilo verebilirsin ..böylece hormanlar düzene girer ve yeniden bebek çalışmasına başlarsın..en kısa sürede Rabbim kalbine göre verir inşallah

KAç kilosunki doktor 30 kilo ver demiş. Bende 8 aylık evliyim bi kimyasal geçirdim suan bende bebek için çaşılıyorum 80 kiloyum doktor 3-4 kilo ver dedi .

KAç kilosunki doktor 30 kilo ver demiş. Bende 8 aylık evliyim bi kimyasal geçirdim suan bende bebek için çaşılıyorum 80 kiloyum doktor 3-4 kilo ver dedi .
102ydim şimdi 96.5 kiloyum ama o kadar insan var ki bizden çok kiloyla hamile kalabiliyo

Aminnn

102ydim şimdi 96.5 kiloyum ama o kadar insan var ki bizden çok kiloyla hamile kalabiliyo
Kalıyor ama çok zor doğuruyor düşünsenize 100 kiloya bir de hamilelikte 30 kilo eklendiğini. Hem size hem bebeğe çok zor olur. Once sağlığınız için vermeniz lazım, her şey gönlünüzce olsun inşallah

Insallah

Aynı ben gibi pko hastası olduğum için bebeğim olmuyo Allah'ım isteyen evlat hasreti çeken bütün herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım ben pko degılım ama benımde olmuyor..kılo ver bıraz sağlıklı beslen dedi ama kendımı tutamıyorum bu ay denicem ınsallah

Şimdilik 7 kilo verdim zaten zayıflama çayı kullanarak ramazan boyunca kullanamadım sadece inşallah evlat isteyen herkese evlat nasip olur
Ne çayıymış öyle? Nasıl kullanıyorsunuz?

Spor da yapınca yumurtalar iyi gelişiyor diyorlar

Ne çayıymış öyle? Nasıl kullanıyorsunuz?

Spor da yapınca yumurtalar iyi gelişiyor diyorlar
Sabah akşam olmak üzere iki defa kullanıyorum yemeklerden 1 saat önce gün icinde 3 litre su tüketiyorum bol su tükettigimden sürekli idrara çıkıyorum bu da kilo vermemi sagliyo şeker ihtiyacimi da yok etti ve pko hastası olduğum için adetim düzensiz oluyordu şu iki aydır düzenlice geliyo bu ramazandan dolayı kullanamadım yarın kullanmaya tekrar basliyacm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…