Bebeğim Olmuyor

Nerozey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
306
87
298
34
Arkadaşlar. 7 aydır bebek istiyoruz olmuyor. Korunmayı bırakmadan önce doktoruma gidip muayene olup tahlillerimi yaptırdım. Herhangibir problem yoktu. Eşim gitmedi henüz. Onum gitmesi içinde biraz daha beklemek istedik. Artık doktora gidicez size sorum. Direkt kendi doktoruma mi gitsek ikimiz. Kendi doktorum mu yönlendirir ürolojiye. Yoksa eşim için sadece ürolojiden mi randevu alsak?

Spermiyogram testi yaptirip ürolojiden randevu almanizi tavsiye edebilirim....

Arkadaşlar. 7 aydır bebek istiyoruz olmuyor. Korunmayı bırakmadan önce doktoruma gidip muayene olup tahlillerimi yaptırdım. Herhangibir problem yoktu. Eşim gitmedi henüz. Onum gitmesi içinde biraz daha beklemek istedik. Artık doktora gidicez size sorum. Direkt kendi doktoruma mi gitsek ikimiz. Kendi doktorum mu yönlendirir ürolojiye. Yoksa eşim için sadece ürolojiden mi randevu alsak?
Benim bildiğim korunmayı bırakalı 1 yıl olduğu taktirde, gebelik yoksa bir problem olduğu düşünülüyor.
Yani sizin bunu düşünmeniz için birazcık erken.

Direk urolojiye gidebilirsiniz ama 7 ay oldu derseniz 1 yil dolunca gelin der

Çok acele ediyorsunuz. Bu stresle olacağı varsa da olmaz zaten.
Korunmadan sonra En az 1 yıl geçmesi gerekiyor.
Hatta ben 2. yılımda aşılama istediğim için gittiğimde bile; doktor acelen ne biz 3 yıldan önce tüp bebek ve aşılama önermiyoruz demişti. Tek sebep stres demişti.
Haklı çıktı; ne zaman kafaya takmayı bıraktım, 4.yılımda tedavisiz hamile kaldım. :)
Ama tabi içiniz rahat edecekse; eşinizde bir kontrolden geçsin.

Benim bildiğim korunmayı bırakalı 1 yıl olduğu taktirde, gebelik yoksa bir problem olduğu düşünülüyor.
Yani sizin bunu düşünmeniz için birazcık erken.
Kendi doktorum bana 1 yıl beklemek istemezseniz 7. Ayda gelebilirsiniz demişti.

Acele etmeyin.
Bu stresle olacağı varsa da olmaz.
Daha 7 ay olmuş,en azından 5 ayınız daha var.

Back
X