Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arti cnm sperm icin kürler var... özellikle keci boynuzu cok faydalı. Ben sürekli yaptım esimde düzenli icti ben unuttugum zaman esim hatirlatirdi... tedavilerin yani sira bu kürü uzun bi süre burakmadik yani 3 ay falan. Netten bak hazırlanışına kesinlikle dene esine.Kafayı yiyeceğim eşimden dolayı çocugumuz olmuyor..4 aylık evli kız kardeşim var hamile oldugunu öğrendik bu gün hem sevindim hem üzüldüm ben o duyguyu yaşayamıyorum diye ..ama eşim bana üzülme payı bile bırakmıyor ..Kardeşim hamile bana surat asıyor ..Kaderine isyan edip duruyor. .diyorum ona vardır bir hayır diye. .öldürecek gibi bakıyor bana. .ben daha çok üzülüyorum ama farkettirmiyorum sorun onda diye. .Uyudu şimdi yanında sesiz sesiz aglıyorum ..ne yapayım ben akıl verin nolur..
Acikcasi o kürler pek de fayda saglamiyor eger spermin genetik yapisi bozuksa ne yapdan boş... bir gen testine baktirilmasi lazim... bosa vakit kaybi olmasin...Arti cnm sperm icin kürler var... özellikle keci boynuzu cok faydalı. Ben sürekli yaptım esimde düzenli icti ben unuttugum zaman esim hatirlatirdi... tedavilerin yani sira bu kürü uzun bi süre burakmadik yani 3 ay falan. Netten bak hazırlanışına kesinlikle dene esine.
Tabiki once tedavi. bu kürler testek zararı olmaz... zaten bende tedavinin yanı sıra dedim. Biz hem tedavi goruyorduk, hemde bu kürü esim iciyordu. arti sifa niyetine hakiki bal, vitamin hapı, falanda kullandi. vitamin hapi ne alaka diyen oldu... ben nette okumuştum sperm yenilemeye yardımcı oluyormus onuda denedim.Acikcasi o kürler pek de fayda saglamiyor eger spermin genetik yapisi bozuksa ne yapdan boş... bir gen testine baktirilmasi lazim... bosa vakit kaybi olmasin...
Dort aylik evli olup hamile olan kiz kardesiymis konu sahibi drgil.Daha 4 ay olmuş. Evliliginizi yasadiniz miki? Evlilige alistiniz mi? Bebekten baska hic mi bir hayaliniz, yapacaginiz bisey yokta bu duruma geldiniz.
Millet 10 sene ugrasiyor 4 ayda birbirinizi yiyorsunuz bebek diye.
Cocuk yapmak icin evlenmek sacma bisey. Insanlar evliliklerine bir cocuk dogurmak isteyebilir bu dogaldir ama 4. Aydan cocuk olmuyor diye birbirinizi geriyorsaniz sizin evlilik cocuk icin yapilmis bir evliliktir. Once kendinizi sorgulayin. Cocuk isini sonra dusunun.
Not: Cocuk ihtimaliniz hic yoksa ve esiniz bu hareketkeri surdurcekse zaten o evlilik yurumeyecektir.