eskiden ben bebegim olsun çok isterdim hatta bebek lafı geçince gözlerim dolardı duygulanır heyecanlanırdım ama eşim erken der istemezdi şimdi herseyi yoluna koyduk şimdi ise eşim bebek istiyor ben istemiyorum bu çok farklı bi duygu belki eşime kızgınlıkla olusuyor ama bilmiyorum bana yardım edin ben gercekten bebek hiç istemiyorum.
bende aynı durumdayım. 4yıllık evliyiz. üstelik pkoluyum.kiloloyum ve zayıflayamıyorum.çalışıyorum ve gece nöbetlerimde var. işim riskli birim kapasamında. Dr. artık bebek düşünmelisin çünkü tedavi olman gerekebilir diyor..ben bu sorumluluğu alabileceğimi hiç zannetmiyorum. gebelikte alınacak kilolardan, hareket kısıtlığından ve doğumdan acayip korkuyorum. gebe birini gördüğüm anda bile karnıma sancılar giriyor kasıklarımda kasılmalar oluyor ve nefes almakta güçlük çekiyorum. hareketlerim ister istemez yavaşlıyor.hadi bunu atlattım diyelim bu sefer doğum kabus gibi geliyor aklıma ne sezeryan nede normal doğum ikisindende tırsıyorum.. bunlarda geçti diyelim bu sefer uykusuz geceler, hastalığı, sorumluluğu ve ertesi gün işe gitme mecburiyeti gözümde büyüyor. oysa çoçukları çok seviyorum apartmandaki tüm çocuklar beni severler ve hep evime gelirler birliklte çok güzel vakit geçiririz. arkadaşlarım komşularım çocuklarını bana emanet ederler bu konuda ilk akla gelen ben olurum. ama kendi bebeğimin olması beni çok korkutuyor. tabi birde işin maddi boyutuda var.bu durumu nasıl aşacağım bilemiyorum.. Allah yardımcımız olsun... :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?