- 14 Haziran 2017
- 604
- 824
- 103
- Konu Sahibi ogluma ne olacak
Çevremdeki herkes,eşim dahil böyle düşünüyor zaten..Dilimiz varmıyor ama insan kıyamıyor da..Ben de çoğu zaman Allah im al artık cennetine çektirme madem kader buydu dedim..Pek çok sorunla boğuşuyor.Doktorlar hayatının ilk yılında %80 ölüm oranı Can gibi bebeklerde diyorlar.Ama o %20 ihtimale tutunan bebekler de görüyorum face de instegram da.Tabi ki durumları kötü.Hemen hemen hepsi konuşamıyor yatalak cogunun gözü bile görmüyor...bilinç zaten yok.Cocuklar ve aileleri acı çekiyor ama mücadeleyi de bırakmıyorlar.Onlardan güç alıyorum açıkçası.Yoksa evde bebeğinizin yatalak olması çekilir acı değil..Insanoğlu her durumu kabulleniyor el mahkum...Kokusu yeter tenine dokunmak yeter diyorsun ama bir taraftan da ee sonu ne olacak yine ölüm diyorsun...Bu çocuklar uzun süre yaşayamıyor.Ya enfeksiyondan ya yutma olmadığı için boğularak vs vs binlerce sebep yüzünden hayatlarını zaten 10 yaşına gelemeden kaybediyorlar.Benim de kafam karışık.Akisina bıraktımZamanlama da normalmiş ya kıyamam..
İnsana direk böyle düşündürüyor ama dil varmıyor söylemeye.
Ama bu şekilde arafta olacaksa Allahın cennetine alması daha iyi diye düşünüyor insan..
Allah bir an önce hayırlısını versin..
öteki yavrunuzada Allah uzun ve sağlıklı ömür versin.