- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 35
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Birde unutmadan pompayla sağmak daha zahmetli bence.Sağıcan,temizleyeceksin,biberona yada dolap için poşete koyacaksın.Ufff vallahi daha zor.
Merak etme yeni nesil o kadar çok anne var ki böyle.Acıyorum üzülüyorum evet.iki buçuk aylık anneyim.Ama oğlumu yanlızca 10 gün emzirdim.Göğsümü almadı mı,aldı ama ben tembellik yaptım ve elektronik pompa ile sağmayı tercih ettim.ve de mamaya başladm.şmdi yanlzca günde 30 cc süt veriyorum.uykusuzluktan,yorgunluktan oğlumun hakkını ihmal ettim.sütüm azaldı.psikoljm çok bozuk.eşim de dahil herkes emzirmedm diye bana kızıyorlar.o kadar yoruldm ki.Bir dr sezeryanla doğum yaptm.dikiş acım uykusuzluğum yüzünden emzirmedm.benim gbi olan var mı.Çok üzgünüm
konu sahibi tembelliğinden pompayı eminim temizlemiyordur bile.
Kendin yazdin tembellik yaptığını. Niye burada millete atarlaniyorsun anlamadimArkadaşlar biraz relaks.cocugumu sıgnma evine bırakcm demiyorum.emziremedim sütüm azaldı diyorum.Bu kadar ağır ithamlar niye ? Ben o kadar berbat bi lohusalk gecirdm ki.kurban bayramnda sütm azaldı skntılar yüznden.hiçbir destekcimde yok.yok tembelmisim yok pompayi temizlemiyormusum. Şu emziren anneler emziremeyen anelnelere neden diken gbi parlarlar ki.benim için gec degil.iyi beslendiğim de sütüm fışkırıyor.Ama gögsüme alamadım işte olay bu.
Kendin yazdin tembellik yaptığını. Niye burada millete atarlaniyorsun anlamadim
evet sen demişsin tembellik ettim yorgundum diye tavsiye istiyorsan al sana tavsiye canım ben de sezeryan ile doğum yaptım 20 gün terlr içinde hem ben hem kızım mücadele le emzirdim. kızım emmeye çalışır ben emzirmeye ikimizde uğraşmaktan yorulurduk hiç uyuduğumu hatırlamıyorum ş doktor süt çocuğa yetmiyor biraz daha uğraş olmadı mama veririz dedi ben o gaz ile hiç bırakmadım 1 ay dolduğunda sütüm düzene girdi kızım alıştı 22 ay oldu hala emziriyorum. sütün düzene girmesi zaten 4 haftaymış ben de o zaman öğrenmiştim makina sütünü azaltırGoguse alma konusunda tembellik yaptigimi yazdm.ben mi atar yapıyorum snce hıı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?