- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Gogsu mu almadi mi aldi ama ben tembellim yaptim makineyle sagdim yazarsan ne anlamamizi bekliyorsun. Herkes mi yanlis anladi. Ben emmesine ragmen emzirmedigini dusundum ki herkes de oyle düşünmüş.Goguse alma konusunda tembellik yaptigimi yazdm.ben mi atar yapıyorum snce hıı ?
Iyi de ilk tembellik ettim emzirmedim diyen sizsiniz niye atarlaniyorsunuz ki simdi tembel diyenlere?
Benim kizim ilk 3 gun emmedi, sutum dolup tasiyordu ama almadi cocuk. Inatla biberon vermedim direttim 4. Gun aldi caresizlikten. O esnada hep sagdim sutumu. Sonra 3 aylik olana kadar sorunsuz emzirdim, 3 aylikken memeyi reddetti, ben yine direttim biberon vermedim 2 ay boyunca uykusunda emzirdim sadece. 2 ay sonra onu da atlattik, 2 yasa kadar emzirdim sorunsuz.
sutunuz artsin istiyorsanız her firsatta uyuyun bol sivi tuketin ve yesillik yiyin, mayali seyler de sut arttirir, boza, malt icecekleri falan.
en onemlisi inatci ve kararli olun. Benim kizim memei reddederken gorunce bile cigligi basarken oturup bogure bogure aglardim neden istemiyor diye, ama hic vazgecmedim. Onun icin en iyisinin bu olduguna o kadar emindim ki bir an bile geri adim atmadim. Tek tavsiyem budur o yuzden. Emzirmenin gerekli oldugu konusunda kararli ve inatci olun.
Gogsu mu almadi mi aldi ama ben tembellim yaptim makineyle sagdim yazarsan ne anlamamizi bekliyorsun. Herkes mi yanlis anladi. Ben emmesine ragmen emzirmedigini dusundum ki herkes de oyle düşünmüş.
Ayrıca ilk mesajinla son yazdigin mesajlar arasinda daglar kadar fark var. Abiz seni yazdigina gore yorum yapiyoruz sonucta
Ya canm aslnda tembellik mi bilmiyorum.sagarak verdm ama gogsume almam zor geldi bana.ne bileym.yine gunde bes defa sgiyorum ama artik meme almiyor unuttu yavrum.anneligime laf edrnler yok pimpayi yikamiyordur bilmem ne diyenler.bakin emzirmek daha tembelisi.ben her gece zahmetlice sagiyorum ama genelde mama veriyorum.oyyy hanmlar oyy.akbaba misali saldrck yer ariyorka.konuyu kapatttiriyorm.cnku cok uuzuldm.uzgundm daha da uzuldm.cok sagolun.tavsiyrn icin sagol cnm.
moral bozacak bişey yok.Ya canm aslnda tembellik mi bilmiyorum.sagarak verdm ama gogsume almam zor geldi bana.ne bileym.yine gunde bes defa sgiyorum ama artik meme almiyor unuttu yavrum.anneligime laf edrnler yok pimpayi yikamiyordur bilmem ne diyenler.bakin emzirmek daha tembelisi.ben her gece zahmetlice sagiyorum ama genelde mama veriyorum.oyyy hanmlar oyy.akbaba misali saldrck yer ariyorka.konuyu kapatttiriyorm.cnku cok uuzuldm.uzgundm daha da uzuldm.cok sagolun.tavsiyrn icin sagol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?