Bebeğim.Ona çok acıyorum.

Goguse alma konusunda tembellik yaptigimi yazdm.ben mi atar yapıyorum snce hıı ?
Gogsu mu almadi mi aldi ama ben tembellim yaptim makineyle sagdim yazarsan ne anlamamizi bekliyorsun. Herkes mi yanlis anladi. Ben emmesine ragmen emzirmedigini dusundum ki herkes de oyle düşünmüş.

Ayrıca ilk mesajinla son yazdigin mesajlar arasinda daglar kadar fark var. Abiz seni yazdigina gore yorum yapiyoruz sonucta

tecrübesizlikle başkalarının yönlendirmemesiyle emzirmemiş olabilirsin artık onları düşünmeyi bırakıp emzirmeye çalışman lazım tomrisin emzirme günlüğünü ve kampını lütfen oku bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama inan geç değil! ben hamileliğimde okuduğum için ona göre adım attım sedef hastası ve sezaryanla doğum yapmama rağmen önceliğim hep bebeğimi emzirmek oldu ağrılarım, meme ucu yaram, sedeflerimin her yere yayılması(ilaç kullanamadığım için) umrumda bile değildi ve değil, lütfen bebeğini emzir sütün faydalarının yanında aranızdaki bağın nasıl güçlendiğini göreceksin...

Ya canm aslnda tembellik mi bilmiyorum.sagarak verdm ama gogsume almam zor geldi bana.ne bileym.yine gunde bes defa sgiyorum ama artik meme almiyor unuttu yavrum.anneligime laf edrnler yok pimpayi yikamiyordur bilmem ne diyenler.bakin emzirmek daha tembelisi.ben her gece zahmetlice sagiyorum ama genelde mama veriyorum.oyyy hanmlar oyy.akbaba misali saldrck yer ariyorka.konuyu kapatttiriyorm.cnku cok uuzuldm.uzgundm daha da uzuldm.cok sagolun.tavsiyrn icin sagol cnm.

Tamam sen haklsin.sagol.iyi gnler :)

Uykusunda ver memeyi uyurken emdikce sutun de artar, sagmayla emzirme bir degil cocuk emdikce sutun artacak boylece uyanikken de almaya baslayacak.
kolay gelsin.

moral bozacak bişey yok.
tekrar gayret edersen pekala emzirebilirsin bebeğini.
sütünü artıracak tavsiyeleri dikkate al yeter.
başkaca psikolojik bir etmen yok ise emzirmek ile alakalı bebeğini alıştırabilirsin tekrar.
bu derece üzgün isen çoktan denemen lazımdı zaten ama canım.
sütün az da olsa gayret et.
ama olmaz ise de dünyanın sonu değil.abartı boyutlara taşıma durumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…