bebegim oynamiyor

Tatlı bişeyler tüket sağına yat birazda karnını dürt hala yoksa bişey bi hastaneye git bi nst çektir . Uyuyo olabilir hemen panik yapma

Allah esirgesin kötü düşünme çikolata ye canım benim korkutma kendini istersen bir hastaneye git için rahat olsun

oof kizlar valla iki tabak helva yedim bugün yine tik yok karnima surekli bastiriyorum biseyler yapiyorjm tepki versin diye yine yok ztn fazla oynamazdi baska zamanda ama bugun hic oynamadi kocam işte gece calisiyor hastaneye de gidemiyorum kimseyi endiselendirmekte istemiyorum

bolca su iç soluna yat 1 saat boyunca dinle yoksa hareket doktora git bence.

Hareket etmediğinde ısrarla hemen yemek ye ve soluma yat kopyalamadan uyumaya çalış. Sen ne zaman hareketini kesersen o uyanır. Ben kızımda üç Kere acillik oldum. Ben telaşlanıp hareket ettikçe şıpa uyumuş . Ne zaman gitsek parmak ağızda uyuyor oluyordu. İnşlh bişey yoktur korkma

1 kg mandalina ye bak nasıl hareketleniyor. Bi de yüz üstü yat o zaman da çok hareket ediyorlar. Son zamanlarda stres yasadiysan etkisi oluyor hareketleri azaliyor

az once uyandim ve yerimden daha kalkmadim oynamasini bekliyorum deli olcam simdi kalkcam bi kutu cikolata yicem piskolojim alt ust oldu brz daha bisey his etmesem hastaneye gidecem
canım çikolata ile suyu aynı anda tüket suyu az içmen de hareketlerinde azalmaya sebep olurmuş. duruma göre bizi de haberdar et inşallah tembellikten oynamıyordur miniğin

az once uyandim ve yerimden daha kalkmadim oynamasini bekliyorum deli olcam simdi kalkcam bi kutu cikolata yicem piskolojim alt ust oldu brz daha bisey his etmesem hastaneye gidecem
Bizi de haberdar edin lütfen biz de telaşlandık burda;(

Ne zamandır hissetmiyorsunuz? Benim 3 gün hissetmediğim oldu bu 3 gün içinde hareket ettiğinde çok çok çok hafifti hareketleri ve o dönem işte yaşadığım stresli durumlar vardı sonra düzeldi

hepinize tsk ederim kizlar cok sagolun az once his ettim hafif his ettm ama o bile yetti suan heralde dünden beri cok stres yapiorum ondanda oynamiyor ola bilir

hepinize tsk ederim kizlar cok sagolun az once his ettim hafif his ettm ama o bile yetti suan heralde dünden beri cok stres yapiorum ondanda oynamiyor ola bilir
hadi gözün aydın canım biraz rahatlat kendini heralde o da streslendi sen öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…