Ultrason ile miğdesine baktı idrar testi de temiz çıktı bunları iki ay önce yapmıştık ama hala birşey değişmedi yanında bi dakika ayrılsam bişi olur diye korkuyorum çok kez nefessiz kaldı tıkandı yanımda kilo alımında problem yok ama en çok ta gece korkuyorum duymazsam diyeDoğduğundan beridir var mı bu, eğer doğumundan beri varsa doktor ultrason çekti mi, gerekli tahliller yapıldı mı? Kusmuk sarı mi beyaz mi, fışkırır tarzda mi kusuyor hep sızıntı mı? Kilo alımı nasıl, bezini kaç kere kirletiyor? Sorun reflü dışında yemek borusunda darlık ya da tıkanıklık olabilir diye düşündüm? Bir de alerji olabilir. Süt, bakliyat, baharat her şey olabilir, yediklerini de dikkat edin bir de
Aldım ama aynı tıkanıyor yineReflü yatağı aldın mı bizde de biraz vardı şuan çok çok iyi durumda onunla yatarken o kusma olayı olmuyo
Bence başka doktorlara da gösterin araştırın iyi bir doktor böyle hayat size de zor. Geçer İnşaAllah en yakın zamandaAldım ama aynı tıkanıyor yine
Benim de kızımda da ilk on günlükken o şekilde nefesi kesilerek tıkanmalar başlamıştı aynı anlattiginiz gibi,belki beş altı kez o şekilde nefessiz kaldığı oldu kusmaktan kaynaklı. gozleri kocaman kocaman açılıyordu nefessiz kalinca.gercekten çok korkutucu bir durum sizi çok iyi anliyorum.ama o anlarda panki yapmayın yuzustu kolunuza alın ve avuç ayası ile sirtine 3 4 kez vurun.aciyacak diye korkmayın.en kolay o şekilde rahatliyor.biz de gaviscon kullandık ve motilium vermişti doktor ama işe yaramadı malesef.bizim çok erken başladı ama 2 aydan sonra daha yaşamadık çok sukur.insallah en kısa zamanda sizin de biterUltrason ile miğdesine baktı idrar testi de temiz çıktı bunları iki ay önce yapmıştık ama hala birşey değişmedi yanında bi dakika ayrılsam bişi olur diye korkuyorum çok kez nefessiz kaldı tıkandı yanımda kilo alımında problem yok ama en çok ta gece korkuyorum duymazsam diye
Tam olarwk ayni problemleri yaşıyorum yazdiklarnizla. 1 ayligiz henüz. İnşallah duselir bizim de yaBenim de kızımda da ilk on günlükken o şekilde nefesi kesilerek tıkanmalar başlamıştı aynı anlattiginiz gibi,belki beş altı kez o şekilde nefessiz kaldığı oldu kusmaktan kaynaklı. gozleri kocaman kocaman açılıyordu nefessiz kalinca.gercekten çok korkutucu bir durum sizi çok iyi anliyorum.ama o anlarda panki yapmayın yuzustu kolunuza alın ve avuç ayası ile sirtine 3 4 kez vurun.aciyacak diye korkmayın.en kolay o şekilde rahatliyor.biz de gaviscon kullandık ve motilium vermişti doktor ama işe yaramadı malesef.bizim çok erken başladı ama 2 aydan sonra daha yaşamadık çok sukur.insallah en kısa zamanda sizin de biter
Tam olarwk ayni problemleri yaşıyorum yazdiklarnizla. 1 ayligiz henüz. İnşallah duselir bizim de ya