Bebeğim saçını çekiyor ve kusuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi mad3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mad3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
149
86
48
30
Arkadaslar merhaba 3.5 aylık bebeğim var sürekli saçını çekiyor ve bugün emdiysede mama yediysede kusuyor neden olabilir sizce

Kusma sekli nasil fiakirtarak mi kusuyor..bi doktora gostermelisin..

Fıßkırtarak değil böyle súmüksü gibi

Himm balgamli gibi mi..burnu tikali mi dikakt ediyor musun o durumlara
Bi cocuk doktoruna gotur istersen mamaya tepki veriyor da olabilir.bi cok sebeb olabilir

Doktoruna salı günü gidicem inşallah ondan bi sormak istedim bilgisi olan arkadaşlar belki vardır diye mamaya tepki vermiyor canım bu üçüncü mamamız daha önce fışkırratak kusuyodu mama değiştirdik ve düzeldi acaba diş çıkarma zamanlarinda kusma oluyor mu acaba
Saçını kulak arkasindan çekiyor o dişten dolayı heralde ama kusma oluyor mu bilemiyorum

Bebeklerin bazı takıntıları olabiliyor
Benim kuzenlerim de hep kulak arkalarını kaşıyarak büyüdüler
Salya da diş çıkarmadan kaynaklı olabilir ‍
Çok geçmiş olsun minnoşa

Bebeklerin bazı takıntıları olabiliyor
Benim kuzenlerim de hep kulak arkalarını kaşıyarak büyüdüler
Salya da diş çıkarmadan kaynaklı olabilir ‍
Çok geçmiş olsun minnoşa

Sağol canım ama esas sorunumuz kusması beslenmeden hemen sonra kusuyor e çokta fazla vermiyorum sıcaklığına soğukluğuna çok dikkat ediyorum emzirmeyle mama arasındaki zaman farkına da dikkat ediyorum bir türlü çözemedim neden kusuyor

Baştan beri mi böyle
Bu ara mı sadece ?
Üşütmeden kaynaklı olabilir diye düşündüm.
Yada mevsim geçişi de etkileyebilir

Baştan beri mi böyle
Bu ara mı sadece ?
Üşütmeden kaynaklı olabilir diye düşündüm.
Yada mevsim geçişi de etkileyebilir
Baştan beri öyle değil 2 haftadır böyle ama üşütmedim de hiç mevsimsel olabilir mi acaba ..

Ozmn kulak enfeksiyonu gibi birşey mi var acaba saçını da çekiyor diyorsunuz nette yine biraz araştırın ama en mantıklısı doktorun görmesi tabi. Allah kolaylık versin sağlıkla büyütün bebeğinizi

Sağol canım Allah razı olsun yarın gidicez zaten sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…