Hehehe benimde başıma geldi. Allahımmm ne korkmuştum bezde o saçları görünce. Bolca saç döküyor şimdi çünkü. Yastık yüzünü nevresim vs bol bol değiştir. Eski saçlar hızla dökülüyor yenileri geliyor. Bu saçlar zarar vermezmiş ama yinede korumakta fayda var. Ben günde 3 kere sirkelerdim. Her gün de değistirırdim.Kizlar evet 3 aylik bebem kendi sacini yutuyor nerden anladin derseniz kakasindan cikiyor. İlk kez dun gordum hatta afedersiniz esimin kili da cikti. Bugun tekrar kendi saci vardi
Surekli silkeliyorum ama saclari zaten incecik kedi tuyu gibi. Donmeye de basladi kipir kipir. Ama bu durum canimi sikmaya basladi. Dondukce agzi carsafina deyiyor..
Boyle bisey yasayaniniz oldu mu.. Bayram olmasa dr a gidicem. Allah korusun kist falan yapar mi korkuyorum..
Dökülen baya dökulüyor canım ya bizim yastık doluyor du sabaha kadar.Carsafinda battaniyesinde ne kadar kil olabilirki iki gunde bir yikayin carsaflarini uzerini degistirin 3 saatte bir hic bir yerde kil kalmaz.
Of.. Kistir muhtemelen. Kotu olmus baya.Ya o bir şey mi, bir gün oğlum ağlıyormuydu ayağının üstüne basamiyormuydu tam hatırlamıyorum ama ayağını kaldırıp altına baktım bir de ne göreyim 7 8 cm uzunluğunda saç ayağina kaynamış boydan boya şoka girmiştim ilk defa öyle bir şey gördüm. sürekli çorap içinde olunca farkedememisiz.
Sapkayi zaten babasi da taktirmadi havalarin sicakligindan. Tuy toplayici cok ise yaradi. Gece temizledim. Sabaha yine sac doluydu.Temizliğine dikkat edin. El temizliğinden çarşaf temizliğine kadar. Şapka çok yenidoğanlar için kullanılır. Onlarda bile uyurken önerilmez.
Sizin bebeğiniz yaşındaki bebekler için güvenlik riskleri sebebiyle şapka önerilmiyor. Bir yenidoğan hemşiresi olarak bildiğimi eklemek istedim.
Bakin bence de, ben kakaya cok dikkat ederim. İnceler koklarimHehehe benimde başıma geldi. Allahımmm ne korkmuştum bezde o saçları görünce. Bolca saç döküyor şimdi çünkü. Yastık yüzünü nevresim vs bol bol değiştir. Eski saçlar hızla dökülüyor yenileri geliyor. Bu saçlar zarar vermezmiş ama yinede korumakta fayda var. Ben günde 3 kere sirkelerdim. Her gün de değistirırdim.
Kesinlikle tuy toplayici alin, inanilmaz sac dokuyolar hepsini topluyor. Sevgiler.Benim kizimdada varmid dikkat etmedim daha once siz yazinca farkettim. Bugunde doktora gittik . Sordum birsry olmaz dedi normaldir dedi. Temizlige dikkat edin yeter dedi.
Zaten varda hic aklima gelmemisti tesekkurlerKesinlikle tuy toplayici alin, inanilmaz sac dokuyolar hepsini topluyor. Sevgiler.
herkes neler yazmis ya 7 aylik kizim var basligi okuyinca kesin 3 aylik dedim konuya daha girmeden. coookkk normal oyke kist falan da olmaz. benim ki yolup yolup yutuyordu bu donemde normal 1 1.5 ay sonra gecicek cunku ilgisi baska seylere kayacak. baska seyleri agzin alicak ozman ne yapicakdin? elbette dikkatli ol ama cok endiselenme ben dr a arayip sordum benle dalga gecti psikolojik mi acaba diye :) benim kizim elini emiyor bir de. endiselenme canim bukadar. sakin eldicven falan giydirme bu sicakta sapka da cicugu sikar ama sen bilirsin benim kizim sapkaya izin vermedi 1 dk durdurmadi....Bayramdan sonr mutlaka dr a goturucem. Penye sapka takicam hemen. Hic olmadi kestiricez. Oyle deli gibi dokulmuyo ama bir dk bile durmadigi icin hep hareketli yuzustu donup kendini iktiriyo o sirada giriyo sanirim.
Kizlar ya cok yutup da bi zarar vermemistir demi.. Bi de kedi kopek vardi bizde iyi ki onlari koye gondermisiz. Allah korusun o zman nolurdu..
O kadar da titizim ki banyo yapmadan annemin kucagina bile vermem isten geldiginde.. Titizlikten midir nedir sakinan goza cop batiyor..
Canım sürekli temiz tut ortamı evini. Şimdi bebeğin ne zorluk çekiyordur boğazına falan yapışıyordur kıl yav bu çok kötü.Kizlar evet 3 aylik bebem kendi sacini yutuyor nerden anladin derseniz kakasindan cikiyor. İlk kez dun gordum hatta afedersiniz esimin kili da cikti. Bugun tekrar kendi saci vardi
Surekli silkeliyorum ama saclari zaten incecik kedi tuyu gibi. Donmeye de basladi kipir kipir. Ama bu durum canimi sikmaya basladi. Dondukce agzi carsafina deyiyor..
Boyle bisey yasayaniniz oldu mu.. Bayram olmasa dr a gidicem. Allah korusun kist falan yapar mi korkuyorum..
Elini emiyor zaten. Yatagina dokuluyor, yataginda yuzustu donunce de agzina giriyor. Ellerini surekli siliyorum.. Tuy toplayici isimi gorecek gibiherkes neler yazmis ya 7 aylik kizim var basligi okuyinca kesin 3 aylik dedim konuya daha girmeden. coookkk normal oyke kist falan da olmaz. benim ki yolup yolup yutuyordu bu donemde normal 1 1.5 ay sonra gecicek cunku ilgisi baska seylere kayacak. baska seyleri agzin alicak ozman ne yapicakdin? elbette dikkatli ol ama cok endiselenme ben dr a arayip sordum benle dalga gecti psikolojik mi acaba diye :) benim kizim elini emiyor bir de. endiselenme canim bukadar. sakin eldicven falan giydirme bu sicakta sapka da cicugu sikar ama sen bilirsin benim kizim sapkaya izin vermedi 1 dk durdurmadi....
Surekli elini siliyorum evi temizliyorum hergun banyo yaptiriyorum. Dalga geciyolar biraz mikrop alsin diyolarCanım sürekli temiz tut ortamı evini. Şimdi bebeğin ne zorluk çekiyordur boğazına falan yapışıyordur kıl yav bu çok kötü.[/
Canım gerekirse eldiven tak bebişine en azından unutuna kadar çSurekli elini siliyorum evi temizliyorum hergun banyo yaptiriyorum. Dalga geciyolar biraz mikrop alsin diyolarSakinan goze cop batiyo iste. Kiyamam ben ona ya. Kasiniyodur tabi. Kakayi takipteyim surekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?