Bebegim saclarini yutuyor

Saclari dokuldugu icin yutuyordur. Eli surekli agzindaysa elini surekli tenizleyin. Genelde ellerini agzina soktuklarinda ne var ne yok yutuyorlar.

Ya o bir şey mi, bir gün oğlum ağlıyormuydu ayağının üstüne basamiyormuydu tam hatırlamıyorum ama ayağını kaldırıp altına baktım bir de ne göreyim 7 8 cm uzunluğunda saç ayağina kaynamış boydan boya şoka girmiştim ilk defa öyle bir şey gördüm. sürekli çorap içinde olunca farkedememisiz.

Hehehe benimde başıma geldi. Allahımmm ne korkmuştum bezde o saçları görünce. Bolca saç döküyor şimdi çünkü. Yastık yüzünü nevresim vs bol bol değiştir. Eski saçlar hızla dökülüyor yenileri geliyor. Bu saçlar zarar vermezmiş ama yinede korumakta fayda var. Ben günde 3 kere sirkelerdim. Her gün de değistirırdim.

Temizliğine dikkat edin. El temizliğinden çarşaf temizliğine kadar. Şapka çok yenidoğanlar için kullanılır. Onlarda bile uyurken önerilmez.
Sizin bebeğiniz yaşındaki bebekler için güvenlik riskleri sebebiyle şapka önerilmiyor. Bir yenidoğan hemşiresi olarak bildiğimi eklemek istedim.

Of.. Kistir muhtemelen. Kotu olmus baya.

Sapkayi zaten babasi da taktirmadi havalarin sicakligindan. Tuy toplayici cok ise yaradi. Gece temizledim. Sabaha yine sac doluydu.

Bakin bence de, ben kakaya cok dikkat ederim. İnceler koklarim

Benim kizimdada varmid dikkat etmedim daha once siz yazinca farkettim. Bugunde doktora gittik . Sordum birsry olmaz dedi normaldir dedi. Temizlige dikkat edin yeter dedi.

Kendi elleriyle sacini yolup elini agzina sokuyordur yavrumm kiyamam
Penye sapka takin bi sure kakasina bakin yine sac varmi diye

Bebeklerde ilk aylar saçlar dökülür.ben bu yüzden bebeğimin saçını kazıtmıştım ve çok rahatladık.zaten hepsi dökülecek bence kazıtabilirsin.kazıtmak derken acıtmadan tabi.

Bu aralar bebeğin saçları dökülüyor saç dökülmesi durunca bi sorun da ortadan kalkar bir de doktorunuza danışın konuyu bence

herkes neler yazmis ya 7 aylik kizim var basligi okuyinca kesin 3 aylik dedim konuya daha girmeden. coookkk normal oyke kist falan da olmaz. benim ki yolup yolup yutuyordu bu donemde normal 1 1.5 ay sonra gecicek cunku ilgisi baska seylere kayacak. baska seyleri agzin alicak ozman ne yapicakdin? elbette dikkatli ol ama cok endiselenme ben dr a arayip sordum benle dalga gecti psikolojik mi acaba diye :) benim kizim elini emiyor bir de. endiselenme canim bukadar. sakin eldicven falan giydirme bu sicakta sapka da cicugu sikar ama sen bilirsin benim kizim sapkaya izin vermedi 1 dk durdurmadi....

Canım sürekli temiz tut ortamı evini. Şimdi bebeğin ne zorluk çekiyordur boğazına falan yapışıyordur kıl yav bu çok kötü.

Elini emiyor zaten. Yatagina dokuluyor, yataginda yuzustu donunce de agzina giriyor. Ellerini surekli siliyorum.. Tuy toplayici isimi gorecek gibi

Canım sürekli temiz tut ortamı evini. Şimdi bebeğin ne zorluk çekiyordur boğazına falan yapışıyordur kıl yav bu çok kötü.[/
Surekli elini siliyorum evi temizliyorum hergun banyo yaptiriyorum. Dalga geciyolar biraz mikrop alsin diyolar Sakinan goze cop batiyo iste. Kiyamam ben ona ya. Kasiniyodur tabi. Kakayi takipteyim surekli.

Surekli elini siliyorum evi temizliyorum hergun banyo yaptiriyorum. Dalga geciyolar biraz mikrop alsin diyolar Sakinan goze cop batiyo iste. Kiyamam ben ona ya. Kasiniyodur tabi. Kakayi takipteyim surekli.
Canım gerekirse eldiven tak bebişine en azından unutuna kadar ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…