Hergun silip supuruyorum carsafini hergun degistiriyorum.. Eliyle degildir. Ama dokuluyo iste saclari. Gece uykusunda bile donuyo yuzustu..Evi sürekli makineye çekin.
Çarşafında dönmesi normal de ordan ne kadar kıl kapabilir ki?
Bulunduğu ortamı elinizden geldiğince hijyenik tutmaya çalışın, eliyle saçını koparıp yutacak değil ya.
Sürekli yastığını çarşafını kontrol edin.
Yuzustu yatip kendini surukluyo emekleme gibi. O ara giriyo diye dusunuyorum..Carsafinda battaniyesinde ne kadar kil olabilirki iki gunde bir yikayin carsaflarini uzerini degistirin 3 saatte bir hic bir yerde kil kalmaz.
Bunu deniyim iyi fikir tesekkurler.Penye sapkalardan Takin bence.
Bezini atmayip doktora gosterseydiniz keske belki siz oyle sanmissinizdir.Yuzustu yatip kendini surukluyo emekleme gibi. O ara giriyo diye dusunuyorum..
Başına penye bebek şapkası takın, böylece dönerken yastıktan ağzına girmez.Hergun silip supuruyorum carsafini hergun degistiriyorum.. Eliyle degildir. Ama dokuluyo iste saclari. Gece uykusunda bile donuyo yuzustu..
Aynen dediginiz gibi tuy toplayici aldim carsafini temizledim saatte bi yapicam bunu. Tesekkurler.Surekli yattigi carsafi sirkeleyin.
Ayrica evinde kedi, kopek besleyenler icin tuy alici aparatlar var.
Sadece hayvan sahipleri degil herkes kullaniyor.
O aparatlada carsafin ustunden gecerseniz hic kil, tuy incik cincik kalmaz.
Tesekkurler cumlemizinkini bagislasin. Bu kadar harekete hic kilo almamis ama ona sikildim biraz.3 aylık donuyor mu maşallah, emekleme alıştırması için de baya erken maşallah gelişimi önde demekki, Allah bağışlasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?