Bebeğim saçlımı bi bakarmısınız?(:

farbetter

Canımın İçi....
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.201
5
116
Ağrı
merhabalar..öncelikle size gösterebilmem için buraya nasıl video yükleyecegimi birinin anlatması gerekiyor(:

renkli ultrason videolarına bakınca sanırım bebegin saçları olup oılmadıgı belli oluyormuş.ben karar veremedim yada anlayamadım..bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum..
daha önce bebeginin 3 boyutlu ultrasonunu görüp saçı hakkında tahmini dogru çıkan varmı?

nasıl yükleyecegimi anlatabilicek biri varsa hemen koyayaım kızıma bakalım birlikte(:
sevgiler...

ay canım ya benimde bi bilgim yok ama inşallah bilen vardırda görürüz prensesini merak ettim valla

hani koymamışsın daha vidyonu bakalım ama genelde bebekler azda olsa saçlı doğuyor sonra dökülüyor hatta bazıları kel kalıyor delikafadulden

videoyu koyucam birazdan..evet bebegim saglıklı çok şükür ama ona dair ufak detyalarıda merak ediyorum..heran bebegimle ilgili birşeyler duymak istiyorum paylaşmak istiyorum sevincimi..
neden sanki herşeyi bi kenara atmışımda saçlı olursa ya eyvah kel olursa diye takıntım varmış gibi yazıyosunuz):
takıntı degilki bu..onunla ilgili bişiler duymak istedim paylaşmak istedim..kelde olsa saçlıda olsa o benm meleğim...sağlıkla dogmasından baska ne dileyebilirmki zaten?

hehe ben baktım, saçlımı saçsızmı bilmiyom ama çok tatlı ya ben hiç 4 boyutluya giremedim maşallah ,:nazar:

uyarı:oklava:kötükedihüso
arkadaşımın üstüne gidip keyfini kaçırmayınız

:nazar:
videoyu koyucam birazdan..evet bebegim saglıklı çok şükür ama ona dair ufak detyalarıda merak ediyorum..heran bebegimle ilgili birşeyler duymak istiyorum paylaşmak istiyorum sevincimi..
neden sanki herşeyi bi kenara atmışımda saçlı olursa ya eyvah kel olursa diye takıntım varmış gibi yazıyosunuz):
takıntı degilki bu..onunla ilgili bişiler duymak istedim paylaşmak istedim..kelde olsa saçlıda olsa o benm meleğim...sağlıkla dogmasından baska ne dileyebilirmki zaten?

Ben ilk mesajı okuduğumda dudağımda tebessüm belirdi acaba benimki nasıl olcak diye düşündüm....Tabiki sağlıklı olsun istiyoruz bebeklerimizi...ılk aylarda cinsiyetini merak ediyoruz sona doğruda elini yüzünü saçını kime benzeyeceğini merak ediyoruz...yadırgayanları yadırgıyorum;) :nazar:

ben her gün onunla ilgili bişeyler hayal ederek uyuyorum Rabbim kollarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..
bu arada ben rüyamda dogurmusum bebeğim elimde saga sola koşturuyorum..bugün ayın kaçı benm bebegim ne zaman dogdu doktorum nerde diyorum..
bir kadın yanaşıp bana bir takvim uzatıyor takvimde tam 16 mayıs işaretli senin bebegin bugün dogdu diyor..
hayırdır inşallah ya..16 mayıstada 38.haftam bitiyor..

canım maşallah ultrasonda bile bu kadar güzelse kimbilir dogunca ne kadar güzel olacak?
dilini falan da çıkarıyor kuzum..karanlık oldugu için saçları görünmüyor..
allah bağışlasın hayırlısıyla doğurup kucagına al inşallah..
benim oğlum 22 aylık oldu ama şimdiden özledim küçüklük hallerini..
ayrıca bebeğinin bu masum görüntülerini bizimle paylaştıgın için teşekkür ederiz ..gözüm gönlüm açıldı..
doğuma ne kadar kaldı canım sormak istediklerin falan olursa sor canım yardımcı olmak isterim..

Merhaba,
Hormon dengelerinizden dolayı beyazı siyah görmeniz doğal lütfen latifeleri ciddiye almayın....

rahatlayın...

:nazar:
ben her gün onunla ilgili bişeyler hayal ederek uyuyorum Rabbim kollarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..
bu arada ben rüyamda dogurmusum bebeğim elimde saga sola koşturuyorum..bugün ayın kaçı benm bebegim ne zaman dogdu doktorum nerde diyorum..
bir kadın yanaşıp bana bir takvim uzatıyor takvimde tam 16 mayıs işaretli senin bebegin bugün dogdu diyor..
hayırdır inşallah ya..16 mayıstada 38.haftam bitiyor..

4 Boyutluya bakıp saçlımı değil mi anlayamam zaten ikinci videoda saçsız görünüyor ama içimden saçlı olcak diye geçti daha bakmadan....Hamile içgüdüsü bakalım doğru çıkacak mı...Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah... :nazar:

benim de canım geçen keloğlan tatlısı istedi, yedikten sonra (gözüm döndüğü için yerken bunu düşünemedim) acaba benim oğlum da kel olur mu korkusu bastı... zaten kocam kel bari oğlum dayısına felan çekse bilmiyorumkismile ama benim doğum değil daha çok gelecek kaygısı :D

hoşbeş iki sohpet muhabbet..iki atışma laflaşma..
böyle imalı imalı konuşulacaksa keloğlan tatlısından bizede getirde tatlı konuşalım..zaten ben takıntılıyımda hani...benmki oğlan degil kız..ben yerim tatlıyı sen bakarsın(:
burası hatay künefesi iyidir sende ondan yersin..sacta yapmıyo saçsızlıkta(:

ne yalan söyliyim künefeye de bayılırım.. ama benimki imalı konuşma değildi cidden aklımdan geçen birşeyi seninkine bağladım sadece :) bu arada sen bu gülme işaretini ters yapıyorsun ya ben seni hep üzülüyor sanıyorum...

Back
X