Bebeğim saçlımı bi bakarmısınız?(:

ne yalan söyliyim künefeye de bayılırım.. ama benimki imalı konuşma değildi cidden aklımdan geçen birşeyi seninkine bağladım sadece :) bu arada sen bu gülme işaretini ters yapıyorsun ya ben seni hep üzülüyor sanıyorum...

evet elim öyle alışmış biçok ark söyledi aynını :) bak şimdi oldu(:

künefe iyidir ya bende evde yaparım bazen..

Görüntüden anlayamadım ama, miden çok yanarsa saçlı olur kızımda midem çok yanmıştı saçlı doğdu...

Ultrasonda saç maç görünmez tatlım..Bebeğin zaten kendi kesesinin içinde rahimde ..Mideye falan temas etmiyor..

canım ben doktoruma sormuştum her gitigimde 4 boyutlu video çekiliyo fotoda ama saçlarını gömez makina demişti

nermincim nekadar guzelmıs bebegın olee.. yerim ben onu masallah cok canlar yakacak zilli.. ama bende anlamadım sacının olup olmadıgını benımkınıde merak edıyorum kelmı saclımı dıye..

:nazar: maşallah kuzuma.....bir yandan baktım bir yandan dua ettim....sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım benim....bu arada çok şirin bir bebeğin var....bizlerle bu özel görüntüleri paylaştığın için de çok teşekkür ediyorum....bu arada bebeğin saçına hiç dikkat etmediğimi farkettim...o kadar tatlı yanakları vardı ki..öpesim geldi içimden...:asigim:zemuszemus

nermincim nekadar guzelmıs bebegın olee.. yerim ben onu masallah cok canlar yakacak zilli.. ama bende anlamadım sacının olup olmadıgını benımkınıde merak edıyorum kelmı saclımı dıye..

sağolasın cnm:) dogunca görücez artık teyzesi..:)

:nazar: maşallah kuzuma.....bir yandan baktım bir yandan dua ettim....sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım benim....bu arada çok şirin bir bebeğin var....bizlerle bu özel görüntüleri paylaştığın için de çok teşekkür ediyorum....bu arada bebeğin saçına hiç dikkat etmediğimi farkettim...o kadar tatlı yanakları vardı ki..öpesim geldi içimden...:asigim:zemuszemus

Allah razı olsun cnm iyi dilekelrin duların için..opuyorumnanaktan dogsunda öp teyzesi:)

Canim ilk videoda sanki saci var gibi geldi. Bu arada kac haftalik? Ikinci videoda da sacindan cok tatli esneyisi dikkatimi cekti. ALLAH anali babali buyutsun insallah.

sağolasın cnm:) evet bi videoda esniyor bu videolar cekildiginde 27 haftalıktı

canım ultrasyonda kıl ,tüy gibi seylerin görünmesi gibi bişey söz konusu değilmiş dr söylemişti .bende senin gibi merak ediyordum.

Back
X