Şu an çoook küçük ilk 3-4 ay üzerinizde uyumak isteyecek çok normal hala kendisini sizin parçanız sanıyor. Yataklar onlar için çok soğuk ve yalnız maalesef dünyada tek bildiği yer sizin temasınız kokunuz sıcaklığınız. Benim oğlum da öyleydi gerçekten çok yorucu ama 3 aydan sonra yavaştan yatağına geçecektir.Arkadaşlar merhaba 12 günlük bebeğim var. 2 gündür özellikle geceleri çığlık kıyamet uyumuyor. Sadece emerek uyuyor emmesi bitince de mememin üstünde yatıyor. Bırak yerine yatırmayı memeden uzaklaştırınca bile deli gibi ağlıyor. Sabaha kadar o mememde uyuyor ben oturuyorum. Her yerim tutuldu 2 dk uyuyamıyorum kafayı yicem. Ne yapabilirim nasıl alıştırabilirim yerinde yatmaya. Daha çok minik diye her istediğinde meme veriyorum memede uyumasına izin veriyorum ama iyice alışmasından korkuyorum. Böyle de ben kafayı yicem zaten doğumdan heri iyi değilim bir akıl verin
Öyle denedim ama kendimden uzaklaştırdığım zaman anında uyanıp meme arıyor. Gündüzleri yine bir nebze ayrı uyuyor ama geceleri aslaReflü yatağını kendi yastığınızın yanına koyun bi eliniz üzerinde deneyin pişpiş hafif popoya pıt pıt yaparak. Bazı bebekler böyledir. Kabullenin. Ben 26 ayda memeyi zorla bıraktırdım o zamana kadar direkt üzerimde uyuyodu.
3 ay nasıl dayanırım bilemiyorumŞu an çoook küçük ilk 3-4 ay üzerinizde uyumak isteyecek çok normal hala kendisini sizin parçanız sanıyor. Yataklar onlar için çok soğuk ve yalnız maalesef dünyada tek bildiği yer sizin temasınız kokunuz sıcaklığınız. Benim oğlum da öyleydi gerçekten çok yorucu ama 3 aydan sonra yavaştan yatağına geçecektir.
Bizde bölüşmüştük biz eşimde annemde bende birinin üzerinde uyuyordu kimi bulursa3 ay nasıl dayanırım bilemiyorum
Hala kendini anne karnında zannediyor öyle olması çok normal ve sadece sizinle kendini güvende hissediyorArkadaşlar merhaba 12 günlük bebeğim var. 2 gündür özellikle geceleri çığlık kıyamet uyumuyor. Sadece emerek uyuyor emmesi bitince de mememin üstünde yatıyor. Bırak yerine yatırmayı memeden uzaklaştırınca bile deli gibi ağlıyor. Sabaha kadar o mememde uyuyor ben oturuyorum. Her yerim tutuldu 2 dk uyuyamıyorum kafayı yicem. Ne yapabilirim nasıl alıştırabilirim yerinde yatmaya. Daha çok minik diye her istediğinde meme veriyorum memede uyumasına izin veriyorum ama iyice alışmasından korkuyorum. Böyle de ben kafayı yicem zaten doğumdan heri iyi değilim bir akıl verin
Gündüz yine bir nebze de gece kucağımda uyuturken korkuyorum. Bende uyuyakalıyorum çünküDaha coook minik karninizda sanıyor o sıcaklığı istiyor coook normal .3-4 ay böyle geçiyor . Sizin kokunuzu istiyor. Dayanıyor insan alışıyor . Ben arkama yaslanıp uyurdum gündüzleri kucağımdayken . Memenin kokusuyla kucakda daha uzun uyuyordu. Reflü yatağında yada emzirme yastığında uyuturdum bazende deneyerek daha uzun nasıl uyuyor bulursunuz.
Evet sanırım benim alışmam lazımHala kendini anne karnında zannediyor öyle olması çok normal ve sadece sizinle kendini güvende hissediyor
Bugün annem geldi 3 saat uyudum. Nimet gibiydiBizde bölüşmüştük biz eşimde annemde bende birinin üzerinde uyuyordu kimi bulursageri kalan da evin işini hallediyordu o sırada böyle bir düzen kurmuştuk 
Ben biraz sabırsızım sanırım. 10 gün boyunca sadece emmek için uyanmıştı. Birden böyle olunca neye uğradığımı şaşırdımDaha 12 güncük, tabi ki hep emecek. Oğlum 22 aya kadar koala gibi yapışıyordu bana
Eşim var. Atlını değiştiriyor gazını çıkarıyor ama geceleri memesiz durmadığı için onda da durmuyorEmdiği için şanslısınız. Zamanla düzelecek ilk günler olur böyle. Sizinle rahatlıyor. Uyumadığı zamanlarda belki destek alıp dinlenseniz iyi olur. Yalnız mısınız?
Benim de boynum tutuldu artıkEmzik verdim 3. Aydan sonra artık sırtıma kılıç gibi kulunç olmuştu gün içinde hareketimi kısıtlayan ağrılar uykusuzlukta cabasıydı emzikle memeden çekildi
Tutsaydı baya rahatlardınız emzik yarı yardımcı gibi biseymiş .Benim de boynum tutuldu artıkemziği bir tutuyor bir tutmuyor. Zorla tutturuyorum süt gelmeyince geri atıp ağlıyor 
Bende vermem diyordum ama en azından uyusun diye denedimTutsaydı baya rahatlardınız emzik yarı yardımcı gibi biseymiş .
ben hıc vermek istememıştim mecbur kalınca verdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?