Çocuk Hastalıkları Bebeğim sadece uyurken emiyor :)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yo
Ben de sizinle aynı durumdayım çözüm bulabilen oldu mu acaba. Çok zor bi durum. Oğlumun kilo alımı da yavaşladı. Acaba geceleri uyandırıp emzirmekten mi oldu diye düşünüyorum siz de geceleri bebeğiniz istemden de üç saat doldu diye emzirdiniz mi ?
Yok ben hiç kaldırıp emzirmedim acıkınca kalkar diye düşündüm hep

Nerde hata yaptım hiç bilmiyorum ama bu durum moralimi çok bozuyor bi çözüm bulabilirseniz benimle de paylaşabilir misiniz
Tabi paylaşırım inan benim kızın anı anını tutmuyor bugünler bir nebze olsa iyi hiç emmek istemezse ayakta vermeyi dene kesin alır

Tabi paylaşırım inan benim kızın anı anını tutmuyor bugünler bir nebze olsa iyi hiç emmek istemezse ayakta vermeyi dene kesin alır
Benimki kurulu saat gibi 3 dk emip bırakıyor ayakta yatarak başkasının kucağında hepsini denedim olmyor 3 dk sonra ağlayarak bırakıyor

büyük ihtimalle gazı var ayakta pışpışlayaraktan ver yani sabit tutma bebeği sizinki ne kadarlık
4 ay 6 günlük gazını da çıkarıyorum ama yine de emmiyor ayakta da emzirdim olmuyor mama da içmiyor eski kıyafetleri bol gelmeye başladı kilo kaybediyor artık

4 ay 6 günlük gazını da çıkarıyorum ama yine de emmiyor ayakta da emzirdim olmuyor mama da içmiyor eski kıyafetleri bol gelmeye başladı kilo kaybediyor artık
İstersen bi gastroentoloji bölümüne götür reflüsü varmı veya enzimlerle alakalı birşey olabilir ben götürdüm bi sorun çıkmadı ama istersen sende bi götür

Evet alıyor hatta şimdi uyurken emzirdim ve yaklaşık 20 dk emdi ama uyanıkken reddeio
Algıları çok açık mümkünse sen emzirirken etrafında kimse olmasın sakin sessiz bi odada emzir güzel şarkılar mırıldan dikkatini çek başka yere dönmesin

Konu üzerinden Zaman geçmiş biraz. Sorun yaşayan arkadaşlar ne yaptınız ne oluyo bunun sonu benim bebeğim de 4. Aya girince uyanıkken emmeyi bıraktı ne yapıyorsam olmuyor. Ne zaman bitecek bu durum yoksa emmeyi tamamen mi bırakacak

Sadece anne sütü mü veriyorsun?

Benim bebeğim 3. Ayında 560 gr almıştı. Dr az buldu ve daha çok emzirmemi, 15 gün sonra tekrar kontrole gelmemi, kilo alımına göre mama verebileceğini söylemişti. Tam bunun üzerine Bebek memeyi reddedince bizi afakanlar bastı. Neler denedim neler...

Dr u aradım. Bunu geçici olacağını, meme vermeye çalışmamı, ama almıyorsa da bebeği bir şekilde beslememiz gerektiğinden sağıp biberonla vermemi söyledi. Çünkü Bebek açlıktan ağlıyordu ama yine de emmiyordu. Bigün biberonu verdim, 100cc yi içti. Demekki açmış yavrum...

Dr 3 saati geçirmememi söylemişti. Sen de baktın olmuyor, pompan varsa pompayla veya elle sağıp verebilirsin..

Veya bir hafta sonra kilo alımına bak, azsa kilo alımı kesin sağıp ver derim ben

600 iyi yine. 10 una kadar 200gr daha alırsa inş yine 800 gr eder. Ben bu ay sağdım vs tüm gün nerdeyse uğraştım 15 günde 340 gr aldırabildim. Kalan 15 günde de o kadar alsa iyi olur. Doğum kilomuz iyiydi ama iştahımız çok değil

Benim bebeğim de 3. Ayına girerken emmeyi reddetti, 4. Ayı bitiriyoruz sadece uykuda emiyor, uyanık denediğimde çırpınıyor geriliyor:(( çok yorucu gerçekten, kimse çözememiş:(;

Benim bebeğim de 3. Ayına girerken emmeyi reddetti, 4. Ayı bitiriyoruz sadece uykuda emiyor, uyanık denediğimde çırpınıyor geriliyor:KK43:( çok yorucu gerçekten, kimse çözememiş:KK43:;
Biz kurtardık çok şükür. Emiyor ama ilk aylardaki gibi ben istediğimde emmiyor o isterse emiyor

Back
X