Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22+0 gunluk hamıleyım dun ayrıntılı ultrasona gırdım bebegım sata gore 21+6 olması gerekırken ultrasonda 21+0 cıktı doktor gelişmesi iyi dedi ama benim içimede kurt düştü kızımın gelişimi iyiyse neden 6 gün geri bu sorun olurmu ne olur yasayan bılen varsa anlatırmısınız
merhabalar canım,çok bilmişlik yapmak istemem ama büyük ihtimalle döllenme tarihinle ilgili birşey bu yada geç döllenme.mesela bende sat tarihime göre 9 haftalık hamile olmam gerekirken 7,5 haftalık hamileyim,dert etme çoğu kadında olan birşey bu.önemli olan bebeğinin sağlığı,çok şükür o da iyiymiş,daha ne istiyorsun,sevin.
bitanem niye üzüyon kendini geç döllenmedir benim kızıda hesaplaması yanlış olmuş erkenden dogdu bak
saol canım ya inş öyledir rabbım bebegıne uzun saglıklı omurler versın analı babalı buyutsun ıns
inşallah seninkinide bitanem bak stres asla yapmayın hamileliginizde ben 2bebegimi kaybettim 3.de strese kaynaklı erken dogdu stres herşeyi tetikliyo rabbim ne verirse hayırlısını verir bebegin bence çok iyi ve sana sıkı sıkı tutuncak 9ay boyunca seninle daha burda dogum öykünü bebeginin resimlerini paylaşcaz inşallahhhopuyorumnanaktan:Saruboceq:
merhaba canım bende sendenım benımde bır hafta gerıde ama bunu hiç sorun olarak gormedım önemlı olan bebişlerımızın iyi olması dılmı gerısını.boyle ince şeylerı kafamıza takmayalım bence doguma yakın bız daha neler cekıcez ahh ahhheyvahedigeldismile
enımde sat a gore 19 haftalık ultrasonda 18+3
Pek sat la uyumlu olmuyor zaten.neden dert ettin bunu? Doktor bi gariplik felan var, mı dedi?
ya bu ayrıntılı ultrasonda cıktı kendı doktorumun oldugu hastanede deıl baska hastanede cekıldım radyolojı uzmanı 6 gun gerı ama gelişimi iyi dedi o hastanenın doktoruna sordum oda gelısıguzel bıse olmaz dedı bende netten baktım kımısı onemlı deıl dıor kımısı onemlı dıor oyuzden kafama takıldı
ya bu ayrıntılı ultrasonda cıktı kendı doktorumun oldugu hastanede deıl baska hastanede cekıldım radyolojı uzmanı 6 gun gerı ama gelişimi iyi dedi o hastanenın doktoruna sordum oda gelısıguzel bıse olmaz dedı bende netten baktım kımısı onemlı deıl dıor kımısı onemlı dıor oyuzden kafama takıldı