Ben sarışın ve mavi gözlüyüm eşim kara kaşlı kara gözlü 2 çocuğumda sarışın ve yeşil gözlü oldu 3. De şuan mavi gözlü ama değişir muhtemelen 2 çocuğumda yaklaşık 7 aya kadar mavi gözlüydü sonradan koyu yeşile döndübabası baya esmer amcalarıda esmer zaten ama ben bembeyazım baya beyaz yani bebekkende sapsrkşınmışım saçlarım şuan sarı kumral babasının saçları siyah bebeğim 2 aylık şuan tem rengi beyaz bana çekmiş ama saçlrı siyah gözleride siyah tip olarak aynı babası ten rengi ben sizce saç rengi açılırmı yoksa siyahmı oluır inşallah sarı olurkaç aylıkken saç renkleri açılmaya başlıyor?
Çocuklarım ilk doğduklsrıbda siyah saçlıydı oğlum şuan sarı saçlı kızımda açık kahverengi saçlı bizimkiler açıldıbabası baya esmer amcalarıda esmer zaten ama ben bembeyazım baya beyaz yani bebekkende sapsrkşınmışım saçlarım şuan sarı kumral babasının saçları siyah bebeğim 2 aylık şuan tem rengi beyaz bana çekmiş ama saçlrı siyah gözleride siyah tip olarak aynı babası ten rengi ben sizce saç rengi açılırmı yoksa siyahmı oluır inşallah sarı olurkaç aylıkken saç renkleri açılmaya başlıyor?
benim esimin fotograflari var simsiyah peruk gibi sacla dogmus, zamanla kumrallaşmiş.Saç renginin açıldığına hiç şahit olmadım aksine koyulaştı hep.
Kaç aylıkken açıldı bilmiyorum da bende beyazım saçlarım küçükken sarıymış eşim esmer saçları siyah oğlumuzun saçları sarıbabası baya esmer amcalarıda esmer zaten ama ben bembeyazım baya beyaz yani bebekkende sapsrkşınmışım saçlarım şuan sarı kumral babasının saçları siyah bebeğim 2 aylık şuan tem rengi beyaz bana çekmiş ama saçlrı siyah gözleride siyah tip olarak aynı babası ten rengi ben sizce saç rengi açılırmı yoksa siyahmı oluır inşallah sarı olurkaç aylıkken saç renkleri açılmaya başlıyor?
Ne zaman hangi ay sarardı saçlrıÇocuklarım ilk doğduklsrıbda siyah saçlıydı oğlum şuan sarı saçlı kızımda açık kahverengi saçlı bizimkiler açıldı
Evet öle oluyor ama yenidoğnlar siyah saçlı doğuyolar sonra 3 4 yaşına kdr sarı oluyolr 4 yaşından sonra saç rengi koyulaşıyor bende öle olmuşum mesela şuan saçım kumral bebkken sapsarıymışım ama yenidoğan zamanında saçım siyahmış onu diyorumSaç renginin açıldığına hiç şahit olmadım aksine koyulaştı hep.
Benim de bebekken ve hatta 5-6 yaşlarına kadar sapsarı olan saçlarım, kademeli şekilde koyulaşmış, şu an koyu kumral.
Kardeşimin / kuzenlerimin / büyümesine tanıklık ettiğim herkesin sarıydı şimdi kumral ya da koyu kumral.
Ama Abimin bebekken siyahmış onun hala simsiyah.
Bilemedim yani ben rengin açıldığına şahit olmadım :)
Allah uzun sağlıklı ömür versin bebeğinize
ben kumral sac bugday tenlı renklı gozluyum. eşim beyaz ten sıyah sac. oglum beyaz ten sıyah sac dogdu. 3 yasından sonra sacları kahve tonuna tenı de ben gıbı bugdaya döndü :) sacları uzun dogdu ve hıc dokulmedı 2 yasında ılk kesımı oldu o zaman bile zift gibi kıvırcık sacı vardı cok guzel sımdı duz dalgalı arasıbabası baya esmer amcalarıda esmer zaten ama ben bembeyazım baya beyaz yani bebekkende sapsrkşınmışım saçlarım şuan sarı kumral babasının saçları siyah bebeğim 2 aylık şuan tem rengi beyaz bana çekmiş ama saçlrı siyah gözleride siyah tip olarak aynı babası ten rengi ben sizce saç rengi açılırmı yoksa siyahmı oluır inşallah sarı olurkaç aylıkken saç renkleri açılmaya başlıyor?
Benden de güneş gibi çocuk doğdu her gören hastanede karışmadı dimi diyoAblam ve eniştem kara saçlı kara gözlü onlardan sarışın mavi gözlü kız çıktıysa her şey olabilir artık benim gözümde
3-4 aydan sonraNe zaman hangi ay sarardı saçlrı
Açılabilir benim oğlum doğduğunda resmen esmerdi 40 ı çıkınca açılmaya başladı şuanda kumral beyaz tenli bir çocukbabası baya esmer amcalarıda esmer zaten ama ben bembeyazım baya beyaz yani bebekkende sapsrkşınmışım saçlarım şuan sarı kumral babasının saçları siyah bebeğim 2 aylık şuan tem rengi beyaz bana çekmiş ama saçlrı siyah gözleride siyah tip olarak aynı babası ten rengi ben sizce saç rengi açılırmı yoksa siyahmı oluır inşallah sarı olurkaç aylıkken saç renkleri açılmaya başlıyor?
Ablamada aynı şeyi diyorlar karıştı mı falan, sen git bilmem kimin genini alBenden de güneş gibi çocuk doğdu her gören hastanede karışmadı dimi diyoesmerim kıvırcık saçlıyım kara kaş kara göz eşim de siyaha yakın koyu kahve saç beyaz ten oğlum civciv bildiğin platin saçlı taegaryen gibi
Bizim ki kayınpederime çekmiş malesef hayalimde kıvırcık saçlı bir bebe vardı oysa rüyalarımda bileAblamada aynı şeyi diyorlar karıştı mı falan, sen git bilmem kimin genini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?