Acilen bir Babyvac edinin, elektrik süpürgesine takılarak kullanılıyor. Serum fizyolojik ya da Sterimar baby sıktıktan sonra birkaç saniye (gerekirse biraz uzatarak) çocuğun burnuna tutarak genzinin temizlenmesini sağlayın, burnu ve genzi tamamen temizlenecek ve rahatça emebilir hale gelecek. Diğerleriyle karıştırmayın otomatik makineler vs. işe yaramıyor sadece Babyvac temizliyor bu şekilde.
İlaç önermek doğru olmaz ama ben bebeğimde akıntısı varsa İbu..min Zero kullanıyorum. Akıntısını kesip rahatlatıyor epey.
Coldmix kullanabilirsiniz, kıyafetinin ense kısmına doğru 1 damla damlatıp, yatarken başının denk geldiği yerin yakınlarına bir yere 1 damla damlatıp.
Odanın nem oranını %45 üstünde tutmaya çalışın, havlu çarşaf vs. ıslatıp sıkıp odada bir yere serebilirsiniz petek üstü, kapı üstü vs.
Nebülizatör varsa serum fizyolojik solutun.
Doktorunuza bunları onaylatmadan uygulamayın.
Çok geçmiş olsun.