Bebeğim sürekli ağlıyor

Sürekli doktora götürüyoruz karın ultrasonu da çekildi. Gaz diyor doktorlar. Önceden çok ağlardı şimdi en azından çok ağlamıyor ama huzursuz. Uykusu yok dediğim gibi. Umarım bizimki de bi an önce geçer rahatlar bebeğim

Uyku bizde de sorun çok iyi anlıyorum uykusuzluktan çok ağladım şimdi biraz alıştı bünyem ama yşne de çok zor. Bende diyeti açmıştım ondan mı bilmiyorum gece 7/10 kere kalkan bebek on beş dakikada bir yarım saatte bir kalkmaya başladı. Doktorla görüştüm bir hafta diyet dene düzelecek mi bak dedi. Siz diyette denemişsiniz birkaç farklı doktora da gittiyseniz sürecin geçmesini beklemekten başka çaremiz yok. Uykusuzlukta çok hıysuzlyk yapıyor

Gazı olmadığı halde uykusu yok mu

Gazı olmadığı halde uykusu yok mu
Evet maalesef ya diş dönemine girdim bu kadar yapmıyordu çünkü ya da bir arkadaş p…ye baktır kapalılık olabiliyor dedi onda öyleymiş bebeği ondan ağlarmış sünnet olunca geçmiş. Bende çocuk cerrahından randevu aldım.
Bu erkek bebeklerin ç.. başa bela

Ben de gaz döneminden alışkanlık kaldığı İçin uyumuyor diye düşündüm. Evet sünnet ettirin mutlaka erkek bebekler de bi de böyle bi sıkıntı var o bölge iltihaplanabiliyormuş bazen

Gaz için çocuğu surekli tuvalette oturur pozisyonda tutun. Bacaklarini daha bir karnina bastirarak. Ayaktayken bebeginizi yuzu size donuk pozisyonda ayaklarini karnina çekerek tutup aşagi yukari olarak hareket edin. Yana degil asagi yukari. Gaz için iyi geliyor. Karnini ayaklarini sicak tutun. Karni için kiraz çegirdekli kemer kullana bilirsiniz. Gaz damlalari muhakkak kullaniyorsunuz ama içinde hem rezene hem dereotu olan, hem de bagirsak hareketlerini guçlendiren domperidon, simetikon olanina ustunluk verin. Aç karina gaz masaji yapin. Her aksam sicak suyla duş aldirin. Bir de sirtustu yatinca karin daha bi gerginleşiyor. Bizler karnimiz agridiginda nasil bacaklarimizi karnimiza çekeriz rahatlamak için onlar da oyle. Yana yatirirsaniz daha bi rahatlar. Sütle ilgili birsey diyemem cunki çoğu yerde anne sutuyle gaz verici şeyler bebege geçmez diyor. Gaz yaratmaz ama alerji sonucunda gaza neden ola bilir diyor. Bir de cogu ebeveynin kullandigi tabi pek tasvif etmedigim, yine de bazi durumlarda hem bebek için hem anne için kurtarici olan alerji dermani var. Onunla bebek buul ihtimal uyur. Doktorlarin bazilari reçete ediyor bazilari onermiyor. Ama bildigim gunlerle o ilaçla buyuyen çocuklar var hicbir sorunlari da yok. Onermiyorum sadece boyle birseyin varligini soyluyorum

Dediğiniz birçok şeyi denedim hiçbiri fayda etmedi bebeğim çok aşırı gazlı sanırım. Alerji ilacı dediğiniz nedir onu bilmiyorum

Bizim diştenmiş sanırım. Dişi çıktı dün gece 11 kez uyandı sabahta erkenden kalkıyor gündüz ben uyuyamıyorum.
Sağlıklı olsun da alerjisi geçsin de bugünlerde geçecek diyorum kendime.
Bugün tam yedi aylık oldu. Sizinse bebeğiniz büyeyecek bazı sorunlar geçecek belki başkaları başlayacak ama biz sabrı, zorluklar karşında güçlü durmayı öğreneceğiz.
Kendime hep, büyeyecek bir daha bu kadar kendini sevdirmeyecek diyorum doya doya sevmeye çalışıyorum zaten kucaktan inmez küçük bey
Siz nasıl oldunuz ? N nurcenurce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…