bebeğim sürekli ağlıyor:((

ceycey1108

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
2
0
6
35
İstanbul
Merhaba
Bebeğimin kırkı yeni çıktı sürekli ağlıyor sürekli meme emmek istiyor şuan bile tek elle şu mesajı yazmaya çalışıyorum ne yapıcağımı bilemiyorum kolik olabilirmi acaba bebeğim lütfen yardım edin bana bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olucam...

ayni sey benim basima geldi bende kolikten agliyor zannediyordum ama megerse sutum yetmiyormus.

sutunuzde azalma seziyor musunuz ? eger oyle bir supheniz varsa bebeginizi dr a goturun kilo kontrolu vs anlar sutunuzun yetip yetmedigini. surekli emmek istedigine gore bence buyuk ihtimalle doymuyor.

kolay gelsin.

ayni sey benim basima geldi bende kolikten agliyor zannediyordum ama megerse sutum yetmiyormus.

sutunuzde azalma seziyor musunuz ? eger oyle bir supheniz varsa bebeginizi dr a goturun kilo kontrolu vs anlar sutunuzun yetip yetmedigini. surekli emmek istedigine gore bence buyuk ihtimalle doymuyor.

kolay gelsin.

Teşekkür ederim ilginiz için.. Sütüm yetiyor sanırım kilo alımı normaldi çünkü fakat katıla katıla ağlamasına bir türlü çare bulamıyoruz:(( gece gündüz sürekli ağlıyor bende ağlıyorum onunla beraber artık yaa çok fena bi durumdayım:((

Merhaba
Bebeğimin kırkı yeni çıktı sürekli ağlıyor sürekli meme emmek istiyor şuan bile tek elle şu mesajı yazmaya çalışıyorum ne yapıcağımı bilemiyorum kolik olabilirmi acaba bebeğim lütfen yardım edin bana bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olucam...

kolik olabilir zinco dene rahatlatır.rezene verebilirsin 1 çay kaşığı sende yediklerine dikkat et.Bende aynı sorunları kızımda yaşamıştım kasım da doğmuştu ben her gece sobanın yanında onu banyo yaptırıyordum en azından biraz uyusun diye ek gıda dönemine kadar sürebiliyor hatta 7. ay da olabilir.şimdi birde oğlum var çok şükür onda bu sorunları yaşamadım.Allah kolaylık versin zor bir dönem.......

Back
X