bebegim sürekli agliyorrr..!!

gaz sorunu için çekirdek halde kimyonu kaynatıp azar azar içirin.Gaz çıkarmasına yardımcı olur.Yeni doğmuş bebekler ellerinden korkar genelde bu sebeple yarım kundak genelde çocuğu rahatlatır.Erkek çocuk genelde daha gazlı oldur birde hiç bir çocuk diğerine benzemez benim oğlum neredeyse 4 aylık olana kadar hiç uyku düzeni yoktu.Bir gün bir bakarsınız o ağlayan bebek gitmiş yerine bambaşka bebek gelmiş.Yorgunsunuz ama az kaldı :)
I ice floe arkadaşın dediği gibi yumuşak masaj ve birazda sıcak tutmak karnını gaz çıkışını rahatlatır.
bu bahsettiklerim benim oğluma yaptıklarım umarım sizinde işinize yarar :)

O besik titresimini ilk kez duydum bizimki uyurmuki acaba.. cok agladigi zaman sakinlestiremiyorum bitek battaniyede sakinlesiyo orda bile zor oluyo oyüzden nasil vazgeciricem bilmiyorum..
hani bu park yataklar varya onların yanında asılı bi aparat oluyor genelde, ışık, müzik ve titreşimli (pilli), o yatağın kenarından çıkarıp bağımsızda kullanılıyor. birde ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz bilmemde, üşümesinden korkarsanız saçını yıkamadan sık sık karnından aşağı banyo ettirin karnıda suyun içinde beklerse su çok rahatlatıyor, suyun masajımı , sıcak olup gevşetmesimi işe yarıyor bilmiyorum ama 5 dk sonra çok iyi gaz atıyorlar, bizde işe yaramıştı.

Back
X