• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım ben???

Cok denedm inanin. Konusmamizin sonu hep bagris cigris oldu.
Onceki sefer baktim cikmazdayiz dedim ki biraz ayri kalalm babamin evine gideyim. Gidersen gelme dedi. Babama da abime de cekemezligi var zaten cunku biz Allaha sukur guzel bi aileyiz. Ve de ben ailemin ynindayken aradi ilk soyledigi ee ne zamn donmeyi dushnuyosun artik oldu. Yani bosanma esiginde oldugumuzun bile farkinda degildiZ bana gelmis nenem ne kadr uzuldu diye anlatiyordu.. acaba demekten cok korktugum icn her yolu denedm saniyorm ama tabi ki yine de dusunup dua edecegim ancak bu sefer sanirm baska cikis yok.
Aynı tarz koca bende vardı kesinlikle insanı yoruyor bunaltıyor huzursuz ediyor bir zaman sonra artık isyan ediyorsun ve boşanmaktan başka çare bırakmıyorlar .... hadi düzeldi diyelim ama siz zamanında yaptıklarını unutamıyorsunuz ve yorulmuş oluyorsunuz :(

Esime bosanma kararimi acikladim. Once ciddiye almadi. Nasil istersen falan dedi. Sonra ciddi oldugumu anlayinca da... Kizimla ilgili hayati boyunca babasindan ayirdigin icin senden nefret edicek dedi. Beddua mi ediyosun dedim yoo oyle olcak dedi. Ilerde senden almak icin elimden geleni ypacam dedi. Bu ortamda nasi buyucek dedim peki ben cevap mi vercem bu soruya dedi Bak git beni daha fazla sinirlendirme elimden bi kaza cikacak bile dedi.

Cok kotuyum bayanlar :KK43:
Canım neler olmuş çok üzüldüm:(

Back