• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağım ben???

Kolay kolay boşanın demem ama okurken icim daraldı gerçekten iyi dayanmışsınız. Bence biran önce boşanın . Eline mahkeme kağıdı gelince anlar ama is isten geçmiş olur. İlla yalvarıp yakarıp bariscaksa bile en azından sizi kaybetme korkusunu tatmış olur kendine bir çeki düzen verir. Nedir bu erkeklerin anne nine tutkusu anlamadm. Esleriyle de bir aile olduklari bilincine varamiyorlar sanırım. Esiniz de sizi iyi kullanıp kendini rahata alıştırmış. Sizin tabiki maaşınız da önemli. Tek basına olsa o nineye dolabı falan alabilir miydi acaba?

Çok sinir bozucu sizin adınıza çok üzüldüm bu kadar psikolojik şiddete çok bile dayanmissiniz keşke çocuk konusunda acele etmeseydiniz diyeceğim ama eminim oda baldan tatlıdır .. Bence sen arka na bile bakmadan çek git bu eziyeti çekmenin hiç gereği yok Allah yardimcin olsun

Çok sinir bozucu sizin adınıza çok üzüldüm bu kadar psikolojik şiddete çok bile dayanmissiniz keşke çocuk konusunda acele etmeseydiniz diyeceğim ama eminim oda baldan tatlıdır .. Bence sen arka na bile bakmadan çek git bu eziyeti çekmenin hiç gereği yok Allah yardimcin olsun

Tesekkur ederim. Amin insallah. Evet cidden ben de geriye donuo baktigimda kendime sasiyorum. Evet o baldan tatli benim her seyim canim kizim. Yasamasi gerekiyormus demekki Allaha bin sukur.

Kolay kolay boşanın demem ama okurken icim daraldı gerçekten iyi dayanmışsınız. Bence biran önce boşanın . Eline mahkeme kağıdı gelince anlar ama is isten geçmiş olur. İlla yalvarıp yakarıp bariscaksa bile en azından sizi kaybetme korkusunu tatmış olur kendine bir çeki düzen verir. Nedir bu erkeklerin anne nine tutkusu anlamadm. Esleriyle de bir aile olduklari bilincine varamiyorlar sanırım. Esiniz de sizi iyi kullanıp kendini rahata alıştırmış. Sizin tabiki maaşınız da önemli. Tek basına olsa o nineye dolabı falan alabilir miydi acaba?

Evet ben de bosanalim dememek icin cok direndm ama hani oyle dolarsn da en sacma yerde patlrsb ya.. su an oyle. Ailem uzulmesn diye son ana kadar bi sey anltmadm o nedenle zor bi surec beni bekliyor.. hakkimizda en hayirli olan olsn insallah

Nene manyağı bir kocayı da ilk defa duydum.

Sen bosan çocuğuna s....git demeyen ve sizi mutlu eden bir anne baba ile buyut kızını.

Kocan da gitsin nenesi ve kendisi gibi ağzı bozuk anası ile yaşasın

Oyle haklisin ki. Benmki ilginc anneden cok nene manyagi. Nenem nenem nenem... nenesinin kolu kirildi. Nenesi bebegimi kucagima almaya calisip durdu vermiyorm diye dusun ben suclu oldm gene. Bi kere zorla aldi az kalsn dusurecekti o an var yaa ben öldüm öldüm kalbim durdu sandım ve bana yine bile haklisn demedi. Koskoca kadina ne diim dedi. Yahu oyuncak bebek mi benm kiymetlim kizim ama onunki nenesi demekki. Defolsunlar hepsi hayatimdan beni oyle yordular ki..

Oncelikle herkese iyi aksamlar. Yasadiklarimi en kisa sekilde yazmaya calisacagim, cok bunaldim. Ne yapacagimi bilemiyorum ve disaridan bakis acilarina vok ihtiyacim var.

Bilen bilir pek cok baslik actim kk da. Asker yolu bekledim, zayifladim, evlendim, binlerce sukur ki saglikli bir bebek sahibi oldum. Ancak partnerimle, askerdeyken nisanliyken evliylen sorunlarimiz hic bitmedi. Kac defa ayrilik noktasina geldik beceremedik. Neden diceksiniz cok sevdim ama gozu kor sevdim. Simdi ise sevgim azalip yuklerim artmaya basladi gunden gune.

Calisan bi bayanim, evim icin hep ben daha cok ugrasan taraf oldum, yorulan... maddi manevi. Hep taviz veren. Bunlari gorup ben napiyorum dedigimde zaten bosanma asamasina gelmistik, ve bebegimiz vardi. Esim hic anlayisli kibar duygusal biri olmadi. Esimin ailesinden de hic memnun degilim. Acik bi kotuluklerini gormedm ancak cok bos insanlar. Ne dini acidan ne manevi acidan deger veremiyorum artik hic birine. Her seyi basite aliyorlar ve deger vermiyorlar. Sukretmeyi bilmiyorlar, basta da esim. Asla mutlu memnun olmuyor hic bi seyden ve ben artk cok yiprandm bu durumlardan. Her seyden sikayetci, her seyden magdur. Kufur etmeyi seviyor. Kaba. Aliskanliklarini begenemiyorum artik her seyi gozume batiyor, saygi duyamiyorum ona. Maddi olarak da her seye laf eder. Bu soylenmez belki ama ondan iki uc kat fazla para kazanmama ragmen sirf ezilmesin diye elime gecen cogu parayi ona vermis bi insandim, buna ragmen sanki calismam degersiz gbi davrandi hep. Isten eve kostu geldim benden once gelse bile mutfaga girmedi. Bulasik camasir dokunmadi ayda yilda bi toplamalari diisnda. Ama bunlari hiccc gormedm cok sevdiim icin demekki. O kadar yormusum ki kendimi.

Dogum yaptim, beni nenesi yuzunden lohusaligimda kac defa aglatti. Neden geleneklerinden yapmadiklarim oldu da onun heveslerini hice saymisim. Sebep bu. Ben ucretsiz izne ayrildm bebegime bi sey alcak oldm laf oldu sorun oldu, ondan kac ay para istemeyip kendi birikimlerimi harcadm paran var mi demedi. Gitti simdi de nenesine dolap aldi. Yurtdisina gitti geldi, sanki kizini da beni de hic ozlememis gibi evde bi saat durdu cikti gitti annesine. Benim kizim aglarken ona bagirmaya calisiyo sakayla simdiden. Kizim 7 aylik?!! Kizimin aglama sesine bile tahammulsuz davraniyo. Sorsan oluyo bitiyo karisma diyo. Ama aksam eve geldinde ilgilenmekten aciz yorgunluktan oluyo bitiyo!!!

Bana gelince hic bi seyi sallamamaya baslayarak evliligimizi kurtardm en son ama gitmiyor gitmiyor!!! Bugun yine birbirimize girdik. Sebepler ayni kufurlu konusmasi, nenesine gidelm israrlari, afedersiniz seslice gaz cikarmasi...vs artik sogudum!!! Ben ne kadr gozu kor sevmism de ne malmisim. Hayatimi daha fazla zehir etmeyip bosanmayi dusunmeye basladm yine ciddi ciddi. Sizce 7 aylik kizim icin bu durumda en iyisi nedir??? Ailemin yaninda oyle mutluyuz ki kizimla, bize prensesler gibi davraniyorlar. Esimse dogjm yapicam bi sen mi dogurcaksin derdi :KK43: artik cekemiyorm...

Ayrica bu sehirde kalirsam ailem uzakta bebegime kv bakacak ve icim hicc rahat degil. Guvenmiyorm o kadina. Rahat basit simarik bi kadin. Neyapacagim ben??? Yardim edin bana. :KK43:
Bile bile gore gore evleniyorsunuz. Bunun boyle olacagi belli ki. Sevgi devam mi edicek sandiniz. Nisanlilik flort nedir birbirini tanima donemi degilmi. Tanimissiniz gozunuzu kapatip evlenmissiniz.

Bu kadar net görünüyor değil mi?? Ben ne safmışım meğer. Ki daha hepsini anlatmadim bile. Annesi dogum yaptiimda bebegime benden habersiz sekerli su verdi soylediimde de nolacak diyor cahil kafa. O kadar karsi olduumu bile bile, ve bana bebegime mama verdirmediler cocugum sarilik oldu. Bi gece isik tedavi gorduk. Esim de abartma dedi. Kv sakayla kizima s. git uyumadin gene dedi. O saka yapmis oldu , kendisiyle insan gibi konustun yine de ve esim bana sen abartiyosun koskoca kadina ders vermissin dedi. Dogum yaptim, dogumum cok zor gecti ve gelip alnimdan bile opmedi, iste sonucta her kadin dogurur. Simdi bebegimi buyutuyorm gunduz hic uyumuyor, 4 ay zaten hep kucagimdaydi hic is yapamadm eve ki zaten eve kadin geliyordu normalde. Ayda bir bari gelsin dedm sen ne yapiyosun evde dedi. Kanguruya koyup bebegimi yemek yaptm yemeklerime bi ekre eline saglik demedigi gibi hep elestirdi. Bi kere haftasonu suraya gidem hadi diye alip goturmedi. O kadar sosyal bi insandim baya kisitladi. Abimin dugunune bile kavgayla gittik geldik. Bi pazara markete gidiyor bebek var diye nasil soyleniyor nasil bana bebek arabasiyla pazara gidenleri ornek gosteriyo. Artik bu kdari ayip yhu. Ne kadar degersiz goruyorms meger beni. O kadar degerli insanim ne hale getirmis beni :KK43: kizimla cok guzel bi hayatimiz olacaktir bence de. Sadece anne baba ayilinca ilerde cok sorun yasar mi onun icn en iyisi olan olsn diye dua ediyorm. Kizim icin her seyi yaparim.

Zıkkımın pekini yesin niye o kadar uğraştınız

Nene manyağı bir kocayı da ilk defa duydum.

Sen bosan çocuğuna s....git demeyen ve sizi mutlu eden bir anne baba ile buyut kızını.

Kocan da gitsin nenesi ve kendisi gibi ağzı bozuk anası ile yaşasın

Ana babayı anlarım ama nene nedir yahu

Bile bile gore gore evleniyorsunuz. Bunun boyle olacagi belli ki. Sevgi devam mi edicek sandiniz. Nisanlilik flort nedir birbirini tanima donemi degilmi. Tanimissiniz gozunuzu kapatip evlenmissiniz.

Bu kadar gozumu kor eden neymis ben de bilmiyorm :( heralde zararin neresinden donsem kar. Aksi halde hayatim gitgide zindan olacak. Bi kendini dgil anne ve nenesini bile
Hep ben idare edip yoruluyorm. Allahim yardim et nolur :( agliyorum su an o kdr dogru diyosunuz ki...

Zıkkımın pekini yesin niye o kadar uğraştınız

Gercekten ne kdr ayip ya yaptigi her sey :( Allaha havale ediyorm hepsini. Evimde zorla huzur yaatmaya calistm onu da kacirdilar surekli. Kendi aile krtamlari oyle kotu ki benm
Ne isim var diyorm artik :( ama yasamam gerekiyorms demekki oyle kor olmusum ne yapaym pisman olsam neye yarar ki :(

Bu kadar gozumu kor eden neymis ben de bilmiyorm :KK43: heralde zararin neresinden donsem kar. Aksi halde hayatim gitgide zindan olacak. Bi kendini dgil anne ve nenesini bile
Hep ben idare edip yoruluyorm. Allahim yardim et nolur :KK43: agliyorum su an o kdr dogru diyosunuz ki...
Aglamayin lutfen gercekten uzuluyorum. Evet zararin neresinden donerseniz kardir. Seviyorum asigim duzelir veya katlanirim diye asla evlilik yapilmamalidir. Nisanliyken ve flort ederken ters bisiler gordugunuzde hemen defedeceksiniz. Cunku evlenince daha beter oluyorlar.

Aglamayin lutfen gercekten uzuluyorum. Evet zararin neresinden donerseniz kardir. Seviyorum asigim duzelir veya katlanirim diye asla evlilik yapilmamalidir. Nisanliyken ve flort ederken ters bisiler gordugunuzde hemen defedeceksiniz. Cunku evlenince daha beter oluyorlar.

Aynen oyle cok dogru :( basimi habgi tasa vursam faydasiz... Ailemi dinlemeliydim.. ama keskelerin bi onemi yok. Ama asla keske demeyecegim tek sey canimdan ote kizim. Asla yarim bi hayati olmayacak. Ben Allahin emrini yerine getirdin dogum yaptim. Allah yardimcimiz olacak insallah ve cok guzel bi hayat kurucaz kizimla insallah.

Aynen oyle cok dogru :KK43: basimi habgi tasa vursam faydasiz... Ailemi dinlemeliydim.. ama keskelerin bi onemi yok. Ama asla keske demeyecegim tek sey canimdan ote kizim. Asla yarim bi hayati olmayacak. Ben Allahin emrini yerine getirdin dogum yaptim. Allah yardimcimiz olacak insallah ve cok guzel bi hayat kurucaz kizimla insallah.
Aynilarini yasadim. Ailem gordu ben goremedim. Gordugumde kabullendim. Sonuc: 9 yil sonra aldatilarak ayrilik ve 5 yasindaki oglum. Aradan 17 yil gecti oglusumla biz cok mutluyuz simdi. Iyikide ayrilmisim.

Bile bile niye evlenirsiniz niye çocuk yaparsınız aklım almıyor. Hepimiz sevdik hepimiz aşık olduk. Nedir yani bu hataların kilit noktası?

Boşa zorlamayin. Boşanin.

Bu adamla nasıl evlendim gözüm korumuş falan deme. Sevmissin evlenmissin. Kendine yüklenme o kadar. Sen bu sorunların üstesinden gelebilecek birine benziyorsun. Evladınla temiz bir sayfa ac yapabilirsin

Çok üzüldüm..siz de cok tahammullu ve dusunceli davranmissiniz.elinizden geleni yapmışsınız. O adam büyük bir dersi hakemis.acaba. bakalım ciddi olduğunuzu gördüğünde ne tepki verecek kafasını vursun taştan taşa

Allah yardımcın olsun canım benim, bana çok kuvvetli cesur sun gibi geldi hep öyle ol sen kızına en güzel şekilde bakarsın buna eminim. Kararlarının arkasında dur, Allah yolunu açık etsin inşallah musmutlu olursunuz prensesin ile.

Bence ayrıl elinden geleni yaptın işin gücün çar var mis gibi ailen güzel bir aile daha ne olsun imtihan dünyası ah ah bende cok pişman olduğum şey var ama işte . Yaşın kaçtı

Back
X