bende bu konuyla ilgili yazi ararken sizi buldum ben cildirmak uzereyim bi cikar yolu yok mu bu isin ben hazirliksiz bi anneyim evlendim bir ay icinde kazayla bebek sahibi oldum ayrica fransadayim ailem turkiyede ve burada hic ama hic kimsem yok 9 aylik oldu kizim yaklasik 6 ayliktan beri bu huy var esim ise erken gidip gec gelliyo yanliz basimiza duvarlar arasinda o da bende cildiriyoruz cok fazla ilgi bekliyo ve cok sikiliyo pencereyi acinca bile disari cikacagiz zannediyo seviniyo ama ben gercekten iyi degilim bazen sinir krizi gecirip bagiriyorum o zaman daha cok korkup agliyo oturup bende agliyorum cok zor ne olur bana bi seyler soyleyin
bende bu konuyla ilgili yazi ararken sizi buldum ben cildirmak uzereyim bi cikar yolu yok mu bu isin ben hazirliksiz bi anneyim evlendim bir ay icinde kazayla bebek sahibi oldum ayrica fransadayim ailem turkiyede ve burada hic ama hic kimsem yok 9 aylik oldu kizim yaklasik 6 ayliktan beri bu huy var esim ise erken gidip gec gelliyo yanliz basimiza duvarlar arasinda o da bende cildiriyoruz cok fazla ilgi bekliyo ve cok sikiliyo pencereyi acinca bile disari cikacagiz zannediyo seviniyo ama ben gercekten iyi degilim bazen sinir krizi gecirip bagiriyorum o zaman daha cok korkup agliyo oturup bende agliyorum cok zor ne olur bana bi seyler soyleyin
cnm şartlarından dolayı bunalman normal.bazen tahammul sınırların ortadan kalkar.haklısın.ama o mınık butun gun senı goruyor sana alışkın nolur bagırıp onu korkutma.dısarı cıkmayı sevıyorsa cıkar dısarı hem sen nefes alırsın hemde o belkı sakınlesır.hepımız aynı sıkıntıları yasadık yasıyoruz.eger sen kendıne bakmazsan ona faydalı olamazsın.bu hem fızıksel hemde ruhsal anlamda cok onemlı.6 aylık kızım var.evde butun gun sadece ıkımızız.butun kıs bı arkadasıma bıle gıdemedım.baskasının evınde durmuyor cunku bızımkısı.cok yanlız hıssettıgım zaman oldu.ama sonradan dusundum.bu benım cocugum ve hep yanımda olacak.o yuzden beraber gecıredıgımız zamanları keyıflı hale getırmeye calısıyorum.ne bıleyım bırakıorum evın ısını onu hoplatıyorum zıplatıyorum.yanında olmayınca o kadar cok zırlıokı mesela emzırıyroum duzenlı yemek yemem lazım ama son bır haftadır sabah ekmek arası ve sonra aksam yemegı yıorum.ama napım gonlu olsun dıe.karalar baglarsak olmaz.beraber yapabılecegınız bıseyler mutlaka vardır.onları yapmaya calıs
canımm mrb senin daha önceki yazılarını okudum.. özeldende msj atamadığım için burdan yazıyorum yardımcı olursan sevinirim.. ben 13 haftalık hamileyim idrar tahlilinde iltihap çıkınca doktor monurol şaşe tek kullanımlık verdi.. bende içtim ama açıkcası tedirginim bi zararı olrmu diye..sen bi topikte "gönül rahatlığı ile içilebilir.ben 2 kere kullandım yan etkısını görmedim" die yazmışın.. senden ricam kaçıncı haftada kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?