Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğim sürekli ilgi istiyor bana yardımmmm

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

dilemin21

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
244
35
323
3 aylık oğlum sürekli ilgi istiyo aynından ayrıldımı ağlıyo. babası geldiğinde de ona veriyom yine beni istiyo.ben ne yapıcam bu huzsuzla hiç bişey den memnun olmuyoooo.varsa yoksa benle vakit geçirmek istiyo iş güç yemek yapamıyorum.bi de tayıncıyız eşya toplayamıyorum.gurbette olmak çok zormuş???kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Allah kolaylık versin cnm işin zor gurbet gerçekten çok zor. eğer sesini duymak sustutuyorsa sesini kayıt et dinlesin.

dilemin benimde 5 aylık bebeğim var aynı benim kızımı anlatmışsın sankive bizde tayinciyiz 1 ay sonra muhtemelen taşınacağız daha toplanmaya başlamadım bir şekilde olur bu kadar stres yapma taşıma şirketleri işi kolaylaştırıyor artık bebeğede alışmak zorundatız yapacak bir şey yok.

benim kızım 3.5 aylık ve ben evde yemek yemeğe bile fırsat bulamıyorum çoğu kez aç kalıyorum eşim gelince yiyiyorum ama kaynanam geldiğinde kızım onun kucağında durduğunda sinir oluyorum çok kıskanıyorum kötükedihüso
sadece bende dursun beni istesin istiyorum :kedi:

canım aynı dert bende de vardı ve ben bu yüzden annemlere k.valdmelere çok sık gitmek zorunda kaldım sürekli kucağımda ve sadec kucakda yetmiuyor ozman bile ağlıyoru oyun da istiyordu 8.ayında biraz düzeldi en azından ağlamaları azalmıştı....yürüyüncede ehh işte idareediyoruz bazen yine aynı oluyor yaniii.

benim oğlum 3,5 aylık o da yalnızlığı sevmiyo. ilgi bekliyo. ben de pusetine koyuyorum mutfağa yanıma alıyorum. yemek yaparken ona şarkılar soyluyorum ya da konuşuyorum, pişirdiğim yemekleri anlatıyorum vs. o zaman duruyor sakince tabi toksa. ya da oyun halısına koyuyorum oyuncak oynuyo.

kzılar benim oğlıumda böle.ne yaptıysam yatağında kendi kendine oyun oynamaya alıştıramadım.hep kucak istiyor,hep ilgi alaka.hep gezmek....tabi beni baya bir yoruyor.bide iri bir bebek kaan.ne yapıcam bilemiyorum.sanırsam böle devam edicek.inşallah emeklemeye başlayınca biraz kucaktan iner.

pembe bu seferde emeklemeye başlayıncada sürekli nereye gitti diye peşinde dolanman gerekecek,

benimki beni o kadar aramıyor,çünkü doğduğunda beri ya annemler,ya da kaynanamlarlayım.çocuk kalabalığa alıştı bu kez de.sürekli kucaklarda gezmek istiyor,odada yalnız kalsa çığlığı basıyor.bende bebeğimle yalnız kalsam bunaltacak beni heralde,çünkü hep aşırı ilgi görüyo,tek başıma benden sıkılır sanırsam.allah yardımcı olsun hepimize..

bende bu konuyla ilgili yazi ararken sizi buldum ben cildirmak uzereyim bi cikar yolu yok mu bu isin ben hazirliksiz bi anneyim evlendim bir ay icinde kazayla bebek sahibi oldum ayrica fransadayim ailem turkiyede ve burada hic ama hic kimsem yok 9 aylik oldu kizim yaklasik 6 ayliktan beri bu huy var esim ise erken gidip gec gelliyo yanliz basimiza duvarlar arasinda o da bende cildiriyoruz cok fazla ilgi bekliyo ve cok sikiliyo pencereyi acinca bile disari cikacagiz zannediyo seviniyo ama ben gercekten iyi degilim bazen sinir krizi gecirip bagiriyorum o zaman daha cok korkup agliyo oturup bende agliyorum cok zor ne olur bana bi seyler soyleyin :(

bende bu konuyla ilgili yazi ararken sizi buldum ben cildirmak uzereyim bi cikar yolu yok mu bu isin ben hazirliksiz bi anneyim evlendim bir ay icinde kazayla bebek sahibi oldum ayrica fransadayim ailem turkiyede ve burada hic ama hic kimsem yok 9 aylik oldu kizim yaklasik 6 ayliktan beri bu huy var esim ise erken gidip gec gelliyo yanliz basimiza duvarlar arasinda o da bende cildiriyoruz cok fazla ilgi bekliyo ve cok sikiliyo pencereyi acinca bile disari cikacagiz zannediyo seviniyo ama ben gercekten iyi degilim bazen sinir krizi gecirip bagiriyorum o zaman daha cok korkup agliyo oturup bende agliyorum cok zor ne olur bana bi seyler soyleyin :(

cnm şartlarından dolayı bunalman normal.bazen tahammul sınırların ortadan kalkar.haklısın.ama o mınık butun gun senı goruyor sana alışkın nolur bagırıp onu korkutma.dısarı cıkmayı sevıyorsa cıkar dısarı hem sen nefes alırsın hemde o belkı sakınlesır.hepımız aynı sıkıntıları yasadık yasıyoruz.eger sen kendıne bakmazsan ona faydalı olamazsın.bu hem fızıksel hemde ruhsal anlamda cok onemlı.6 aylık kızım var.evde butun gun sadece ıkımızız.butun kıs bı arkadasıma bıle gıdemedım.baskasının evınde durmuyor cunku bızımkısı.cok yanlız hıssettıgım zaman oldu.ama sonradan dusundum.bu benım cocugum ve hep yanımda olacak.o yuzden beraber gecıredıgımız zamanları keyıflı hale getırmeye calısıyorum.ne bıleyım bırakıorum evın ısını onu hoplatıyorum zıplatıyorum.yanında olmayınca o kadar cok zırlıokı mesela emzırıyroum duzenlı yemek yemem lazım ama son bır haftadır sabah ekmek arası ve sonra aksam yemegı yıorum.ama napım gonlu olsun dıe.karalar baglarsak olmaz.beraber yapabılecegınız bıseyler mutlaka vardır.onları yapmaya calıs

canım allah yerdımcın olsun.bebek bakımı zor iş.hep anneye muhtsçlsr..bebeğin çok da küçük dğil aslında.neden günlük biraz olsn dışarı çıkarsan sen de rahatlarsın oda rahatlar.lütfen kendini bukadar bunaltma herşey yoluna girer.hem onun sana gülüşü bakışı seninle mutlu olması seninle rahatlaması çok güzel bir duygu.dünyadaki hiç kimse sana bu denli sevgi ve ilgi duymuyor bunu unutma:))

yorumlariniz icin cok tskler ama ben gercekten dayanamiyorum gun gectikce kotulesiyorum. cadi da buyudukce yaramazlasiyor hamileligimde cok asiri bunalimlar yasadim acaba onun etkisimi bebegime gecti?bilmiyorum cok zor tovbe ettim hayirlisiyla bir daha hic bebegim olmasin (amin)

cnm şartlarından dolayı bunalman normal.bazen tahammul sınırların ortadan kalkar.haklısın.ama o mınık butun gun senı goruyor sana alışkın nolur bagırıp onu korkutma.dısarı cıkmayı sevıyorsa cıkar dısarı hem sen nefes alırsın hemde o belkı sakınlesır.hepımız aynı sıkıntıları yasadık yasıyoruz.eger sen kendıne bakmazsan ona faydalı olamazsın.bu hem fızıksel hemde ruhsal anlamda cok onemlı.6 aylık kızım var.evde butun gun sadece ıkımızız.butun kıs bı arkadasıma bıle gıdemedım.baskasının evınde durmuyor cunku bızımkısı.cok yanlız hıssettıgım zaman oldu.ama sonradan dusundum.bu benım cocugum ve hep yanımda olacak.o yuzden beraber gecıredıgımız zamanları keyıflı hale getırmeye calısıyorum.ne bıleyım bırakıorum evın ısını onu hoplatıyorum zıplatıyorum.yanında olmayınca o kadar cok zırlıokı mesela emzırıyroum duzenlı yemek yemem lazım ama son bır haftadır sabah ekmek arası ve sonra aksam yemegı yıorum.ama napım gonlu olsun dıe.karalar baglarsak olmaz.beraber yapabılecegınız bıseyler mutlaka vardır.onları yapmaya calıs

canımm mrb senin daha önceki yazılarını okudum.. özeldende msj atamadığım için burdan yazıyorum yardımcı olursan sevinirim.. ben 13 haftalık hamileyim idrar tahlilinde iltihap çıkınca doktor monurol şaşe tek kullanımlık verdi.. bende içtim ama açıkcası tedirginim bi zararı olrmu diye..sen bi topikte "gönül rahatlığı ile içilebilir.ben 2 kere kullandım yan etkısını görmedim" die yazmışın.. senden ricam kaçıncı haftada kullandın

canımm mrb senin daha önceki yazılarını okudum.. özeldende msj atamadığım için burdan yazıyorum yardımcı olursan sevinirim.. ben 13 haftalık hamileyim idrar tahlilinde iltihap çıkınca doktor monurol şaşe tek kullanımlık verdi.. bende içtim ama açıkcası tedirginim bi zararı olrmu diye..sen bi topikte "gönül rahatlığı ile içilebilir.ben 2 kere kullandım yan etkısını görmedim" die yazmışın.. senden ricam kaçıncı haftada kullandın

walla cnm tam hatırlamıorum ama detaylı ultrasondan sonraydı yani 20.haftadan sonraydı.doktoruna güven bence eger baska bır rahatsızlıgın yoksa kulkabılırsın.zaten doktorun verdıgıne gore sıkıntı yok =)

e neden sık sık dışarı gezmeye çıkmıyorsunuz? belli ki sizinde ihtiyacınız var

Back
X