Kızlar bebeğim tam 2 aylık bugun aşırı kusdu merhaba sizce normal mi bide uyamada çok zorlanıyor gözleri kıpkırmızı oluyor uykusuzluktan inat yapıyor uyanmamak için lütfen yardım edin
Kusmasi normal balim. Of benm kizimda simdi kusuyor ama disten senininkinin mude kapagi tam grlismedigi icin normal belki reflu de olabilir gecmis olsun canmKızlar bebeğim tam 2 aylık bugun aşırı kusdu merhaba sizce normal mi bide uyamada çok zorlanıyor gözleri kıpkırmızı oluyor uykusuzluktan inat yapıyor uyanmamak için lütfen yardım edin
Bebeğinizde reflü olabilir kusma derken fışkır şeklinde ise bir uzmana götürün
Şimdide uyumamak için elinden geleni yapıyor uyumuyor gözleri kıpkırmızı neden uyumuyor anlamıyorumKusmasi normal balim. Of benm kizimda simdi kusuyor ama disten senininkinin mude kapagi tam grlismedigi icin normal belki reflu de olabilir gecmis olsun canm
Karnı açtır , gazı vardır kakasını yaptı mı ?Şimdide uyumamak için elinden geleni yapıyor uyumuyor gözleri kıpkırmızı neden uyumuyor anlamıyorum
Normal balim sen her emzirme de gazini cikar egzersiz yap bide havlarda sicak banyo yaptrarak uyutabilirsinŞimdide uyumamak için elinden geleni yapıyor uyumuyor gözleri kıpkırmızı neden uyumuyor anlamıyorum
İshal oldu dünde kabızdıKarnı açtır , gazı vardır kakasını yaptı mı ?
Tedevisi var mıBebeginiz reflü olmuş. Aynı durum oglumda oldu. 40 günlükken başladı. Şuan 4 yaşında, 4 senedir çekiyorum. Alışkanlık haline getirdi. Psikolojik olarak onu kullanıyor. Size tavsiyem bir çocuk uzmanına götürün. Çok zor, sizi en iyi ben anlarım
Evet var tabiki erken donemde tedavi edilebiliyor yanliz benm kizimda fiskirarak kusardi agzi dolu dolu burnundan getirirdi okadar kotu kusardi ama kac tane dktora gturdum reflu deglmis sadece beslenmeye alisana kadar bu sekild devam edecegi soylendiTedevisi var mı
İlaç tedavisi var ama bize pek bi fayda etmedi. Endoskopi çektirecegizTedevisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?