• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim sürekli kusuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
326
194
103
30
Kızlar bebeğim tam 2 aylık bugun aşırı kusdu merhaba sizce normal mi bide uyamada çok zorlanıyor gözleri kıpkırmızı oluyor uykusuzluktan inat yapıyor uyanmamak için lütfen yardım edin

Kızlar bebeğim tam 2 aylık bugun aşırı kusdu merhaba sizce normal mi bide uyamada çok zorlanıyor gözleri kıpkırmızı oluyor uykusuzluktan inat yapıyor uyanmamak için lütfen yardım edin
😐😐 ocelikle Allah kolaylik versin burda defalarca yazdim ama yine tekrar edeyim benim kizim hic anne sutu almadi ve mamayla buyudu bizimde kusmayla alakali bir sorunumuz vardi defalarca dktra goturdum ama yok cozum yok alisana kadr bu sekilde gidecegi soylendi benim kizimda ilk aylarindan itibaren asiri kustu ama oyle bir kusmak degil kendini sakinlestiremez burnunfan gelene kadar icinde ne varsa cikartana kadar kusardi once mamayi kustu sonra ek gidalari ve haliyle puturlu gidalara alismamizda zaman aldi en kucuk bir su damlasi bile kusmasina sebepdi agzina bisey uzatirken hep tetikde bekledim smdi kusacsk die suan 1.5 yasinda ve 1. 2 aydir daha yeni alisti lutfen korkma ins sesninki bizimki gni uzun surmez saglikla buyut

Canim bu arada yazmayi unutmusum bebegim kusmasina ragmen kilo alimi ve gelisimi hep ust seviyelrdeydi ben eksik kalacak korkusuyla kendimi cok yiprsttim doktorumuz kilo alimi ve gelisimi iyi oldugi surece kusmayo problem etmememiz gerektigi zamanla gececegini soyledi uzun surdu ama gectiiiii cooooookkkkkk sukurrrrr binlerce sukur ama cok zor gecti

Kusmasi normal balim. Of benm kizimda simdi kusuyor ama disten senininkinin mude kapagi tam grlismedigi icin normal belki reflu de olabilir gecmis olsun canm

Bebeğinizde reflü olabilir kusma derken fışkır şeklinde ise bir uzmana götürün
Kusmasi normal balim. Of benm kizimda simdi kusuyor ama disten senininkinin mude kapagi tam grlismedigi icin normal belki reflu de olabilir gecmis olsun canm
Şimdide uyumamak için elinden geleni yapıyor uyumuyor gözleri kıpkırmızı neden uyumuyor anlamıyorum

Bebeginiz reflü olmuş. Aynı durum oglumda oldu. 40 günlükken başladı. Şuan 4 yaşında, 4 senedir çekiyorum. Alışkanlık haline getirdi. Psikolojik olarak onu kullanıyor. Size tavsiyem bir çocuk uzmanına götürün. Çok zor, sizi en iyi ben anlarım 🙄

Bebeginiz reflü olmuş. Aynı durum oglumda oldu. 40 günlükken başladı. Şuan 4 yaşında, 4 senedir çekiyorum. Alışkanlık haline getirdi. Psikolojik olarak onu kullanıyor. Size tavsiyem bir çocuk uzmanına götürün. Çok zor, sizi en iyi ben anlarım 🙄
Tedevisi var mı

Tedevisi var mı
Evet var tabiki erken donemde tedavi edilebiliyor yanliz benm kizimda fiskirarak kusardi agzi dolu dolu burnundan getirirdi okadar kotu kusardi ama kac tane dktora gturdum reflu deglmis sadece beslenmeye alisana kadar bu sekild devam edecegi soylendi

Alerji de olabilir bir süre süt ürünleri tüketme kusması azalırsa alerji var demek

Back
X