bebeğim ters dönmüş ....

crayz23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
26
0
86
İzmir
arkadaşlar 36 haftalık hamileyim bebeğim ters dönmüş doktorum sezeryan olur dedi,sizce bi sıkıntı olur mu, ters duruşu bebeğime zarar verir mi?
tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorummmmm

arkadaşlar 36 haftalık hamileyim bebeğim ters dönmüş doktorum sezeryan olur dedi,sizce bi sıkıntı olur mu, ters duruşu bebeğime zarar verir mi?
tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorummmmm

aynı sorunu bende yaşadım 29 ekimdedoğum yapmam lazımdı 30 ekimde kontrole gittim dr bubebek ters dönmüş hemen sezeryan dedi hiç korkmayın gayet sağlıkla doğdu oğluşum darısıbaşınıza sağlıkla doğsun sizede hayırlı ağrısız doğumlar:71:

aynı sorunu bende yaşadım 29 ekimdedoğum yapmam lazımdı 30 ekimde kontrole gittim dr bubebek ters dönmüş hemen sezeryan dedi hiç korkmayın gayet sağlıkla doğdu oğluşum darısıbaşınıza sağlıkla doğsun sizede hayırlı ağrısız doğumlar:71:

bende 21 haftaligim bebegim ters mis
doktor duzelebilir dedi ama boylede kalabilirmis

bu durumu yasayan varmi aranizda sonra duzeln?

bendede aynı sorun olmuştu fakat doktorum bana hergun 1,5 saat sol yanıma yatmamı soyledi sonra duzeldi.oğluşum 36 haftalık doğdu. hayırlı doğumlar sizede.

bende 21 haftaligim bebegim ters mis
doktor duzelebilir dedi ama boylede kalabilirmis

bu durumu yasayan varmi aranizda sonra duzeln?

benimkisi zaten geç dönmüştü 32.haftada doğum duruşuna geçti doktorum çok geç döndü inşallah bir daha ters gelmez demişti ama oğlum son anda sürpriz yaptı yine döndü sezaryenle geldi.moralinizi bozmayın daha küçükmüş sizinki:emir_bebek:

Back
X