Bebeğim ters duruyor, makat geliş :(

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Merhaba hanımlar. Ctesi günü kontrolüm vardı şu an 33 haftalık hamileyim. Bebeğim ters duruyormuş, başı ve omuzları göğsümün hemen altında. Zaten orası çok sert dokununca bile hissediliyor. Ayrıca canımı çok acıtıyor nefes alamıyorum. Evde birkaç pozisyon deniyorum dönmesi için ama olmuyor kaskatı kesilmiş durumda kıpırdamıyor. Bebeği sonradan dönen var mı?

Bol yürüyüş yap su iç Can'ım yürüyüş yaparken meyve suyu falan iç. Ben eko çektirirken bebeğin pozisyonu değişsin diye Dr öyle yaptırıyordu 30 dk yürüyüş bakıyordu olmamışsa devam

canım acele etme.. 32. haftada benimde makat gelişti. 35. hafta kontrolumde baş aşağıda dönmüştü.. 37-38 e kadar bile dönebilir.

Canım bende geçen hafta gittim 33 haftalıktı makat çıkışı dedi ters dedi 17 sinde gidicem tekrar bakıcak ultrasyonda dönmezse sezeryan için hazırlık yaparız dedi inşallah döner diye umuyorum doktorum hareketli bi bebekse dönme şansı var dedi oğluşum kıpır kıpır inşallah döner normal doğum olur olmazssa oda kısmet yapıcak bişey yok hayırlı sağlıklı olsunda dayancaz artık

bende 23 haftalik hamileyim ayni si bende de var

36. Haftaya kadar baş aşağı dönebiliyor endişelenme baktın olmuyor vardır bir hayır ... Son hafta 2 hafta kala dönen bile var şimdiden sıkıntı etme kendine doktor ne öneriyorsa ona da kulak tikama canım

Canım doktorum 37 ye kadar değişir dedi endişelenme

Canim korkma benimde yan duruyordu hep dr 34tten sonra doner dedi kafa daha agir basip donuyorlarmis genelde. Ve sukur bebegim dondu dogum kanalinin hemen ustundeymis suan kafasi. Tabi doguma daha var sonra tekrar doner mi Allah bilir :) Herseyin hayirlisi uzme kendini.

Benimki hiç hareketli değil canım

Kızlar bebişler döndü mü ? Benim şıpa erken baş aşağı sönmüştü 29 olduk şimdi yine makat olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…