herkeze merhaba arkadaşlar ben 14 haftalik hamileyim dün kontrole gittiğimde bebeğim ters dönmüş doktora sorun olur mu dediğimde doktor o daha çok oynar döner normaldir dedi ama ben dönmüceğinden korkuyorum acıkcası sizinde başınıza geldi mi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum internette baktığımda dönmeyen bebekler olmuş bende endişe ettimHerkes*
Neden dönmeyeceğinden korkuyorsunuz anlamadım. Normal bir şey bu. Doktor da sorun yok demiş.
sağolun çok teşekkur ediyorum aminBebeğin dönmesini mesele etmek için daha çok çok erken. Daha fıstık boyunda yavrum. Sağlıklı doğumlar dilerim.
erken doğum olur diye endişe ettimDonebilir. Donmeyedebilir. Son haftaya kadar bas gelis olup donen bebekler var. Donmezse de dunyanin sonu diil. Vajinal olmaz da sezaryen olur yani nolcak
Erken dogumla ne alakasi var. Bebegin ters olmasi dogum seklini degistirir en fazlaerken doğum olur diye endişe ettim
:)) Canım daha bebek ufacık. Ben 18 de randevuya gittim içerde takla atıyordu ya kafasi asagi gelio ya yukarda oluyor . O durum doğuma yakın takip ediliyor suan dönüp duruyorlar içerde zaten endişe etmeherkeze merhaba arkadaşlar ben 14 haftalik hamileyim dün kontrole gittiğimde bebeğim ters dönmüş doktora sorun olur mu dediğimde doktor o daha çok oynar döner normaldir dedi ama ben dönmüceğinden korkuyorum acıkcası sizinde başınıza geldi mi ??
Bu dönme ile o dönme aynı şey değil.bilmiyorum internette baktığımda dönmeyen bebekler olmuş bende endişe ettim
İnternetten bakacaksanız niye doktora gidiyorsunuz?bilmiyorum internette baktığımda dönmeyen bebekler olmuş bende endişe ettim
Erken doğumla bebek yönünün ne ilgisi var?erken doğum olur diye endişe ettim
Bende yorumları okurken aynı şeyi düşündüm gerçekten. Ya hiç anne olmamışlar ya da fazla gamsız ve merhametsizler.yaa siz ne kadar tersleyici yorum yapıyosunuz ben anneyim endişe edemezmiyim ne var bunda terslemeden yorum yapamıyomusunuz bu sayfada böyle insanlar yoktu yaa burasıda kötülesti herelde sadece fikir amaclı attım ne var bunda bende salak cahil insan degilim sadece biraz araştırdığımda kötü yorumlar gördüm okadar çok kırıcısınız !!