Doğuma Hazırlık bebeğim ters

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sercekus

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2022
21
-7
6
25
herkeze merhaba arkadaşlar ben 14 haftalik hamileyim dün kontrole gittiğimde bebeğim ters dönmüş doktora sorun olur mu dediğimde doktor o daha çok oynar döner normaldir dedi ama ben dönmüceğinden korkuyorum acıkcası sizinde başınıza geldi mi ??

Eklentiler

• IMG_20220524_160304.webp
    IMG_20220524_160304.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 112

HİÇBİRŞEY OLMAZ KORKMA Kızzzz ilk bebegin herhalde 🤣🤣32 haftaya kadar fırıl fırıl dönüyorlar.suda top gibi🤣

Bebeğin dönmesini mesele etmek için daha çok çok erken. Daha fıstık boyunda yavrum. Sağlıklı doğumlar dilerim.

Donebilir. Donmeyedebilir. Son haftaya kadar bas gelis olup donen bebekler var. Donmezse de dunyanin sonu diil. Vajinal olmaz da sezaryen olur yani nolcak

herkeze merhaba arkadaşlar ben 14 haftalik hamileyim dün kontrole gittiğimde bebeğim ters dönmüş doktora sorun olur mu dediğimde doktor o daha çok oynar döner normaldir dedi ama ben dönmüceğinden korkuyorum acıkcası sizinde başınıza geldi mi ??
:)) Canım daha bebek ufacık. Ben 18 de randevuya gittim içerde takla atıyordu ya kafasi asagi gelio ya yukarda oluyor . O durum doğuma yakın takip ediliyor suan dönüp duruyorlar içerde zaten endişe etme

yaa siz ne kadar tersleyici yorum yapıyosunuz ben anneyim endişe edemezmiyim ne var bunda terslemeden yorum yapamıyomusunuz bu sayfada böyle insanlar yoktu yaa burasıda kötülesti herelde sadece fikir amaclı attım ne var bunda bende salak cahil insan degilim sadece biraz araştırdığımda kötü yorumlar gördüm okadar çok kırıcısınız !!

yaa siz ne kadar tersleyici yorum yapıyosunuz ben anneyim endişe edemezmiyim ne var bunda terslemeden yorum yapamıyomusunuz bu sayfada böyle insanlar yoktu yaa burasıda kötülesti herelde sadece fikir amaclı attım ne var bunda bende salak cahil insan degilim sadece biraz araştırdığımda kötü yorumlar gördüm okadar çok kırıcısınız !!
Bende yorumları okurken aynı şeyi düşündüm gerçekten. Ya hiç anne olmamışlar ya da fazla gamsız ve merhametsizler.

Neyse size gelecek olursak benim oğlum ilk haftadan 39. Haftaya kadar hiç dönmedi ama hiç. Gün içinde bile. Kafa yukarda baş aşağıdaydı yani makat gelişti ve öyle de doğdu😂
Sezeryanla doğum yapmam gerekti sadece onun dışında bir tehlikesi yoktu ve gayette sağlıklı bir doğumum oldu çok şükür.

Ama sizin bebeğiniz dönebilir. Daha çok yolun başındasınız. Endişenizi anlıyorum fakat bir sorun olmayacak emin ol🌻

Ya arkadaşlara kızmışsında ilk gebeliğin değilse bunu sorman bile gereksiz kuzum cok küçük haftalardasin 37 ye kadar daha kac tür döner Allah bilir. Yani birde dojtor bile sorun yok demiş buradakilerde öyle diyor eleştiri kaldıramıyorsan bence konu acma acilan konulara göz gezdir senin üzülmemen adına söylüyorum ☺️

Bebekler yercekiminden dolayi en rahat hissettikleri pozisyon olduğu icin o sekilde duruyorlarmis

5 dakika sonra bile dönmus olabilir gun icinde cok kez donuyor korkmayin daha cok kucuk internetteki yorumlar yazilar 30 hafta sonrasi icindir ki o zamanda donuyorlar zaten 20 haftalik olun hepsini hissedeceksiniz🥰

Back
X