Bebeğim uykusundan bağırarak gözlerini kocaman açarak uyanıyor

Erfaed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
13
2
1
37
Merhabalar arkadaşlar 3 aylık oğlum son zamanlarda artırmak kaydıyla sürekli uykusundan gözlerini bı anda açarak ve bağırarak üstelikte kas katı uyanıyor eğer yanına koşup yetişemezsem nefes alamıyor. Acaba bu durumu yaşayan varmı yarın dr gideceğiz ama az önce yine yapınca artık sinir krizi geçirdim. Yaşayan bilen varsa bana bir seyler söylesin Allah aşkına dayanacak gücüm kalmadı.

Allah rızası için küçücük kuzulara aşı yaptırmayın lütfen biraz araştrma yapın illa yaptırıcm diyosanız 2 yaşından sonra yaptırın. Bu olanların hepsi aşı yüzünden

Allah rızası için küçücük kuzulara aşı yaptırmayın lütfen biraz araştrma yapın illa yaptırıcm diyosanız 2 yaşından sonra yaptırın. Bu olanların hepsi aşı yüzünden
Evet iki ay aşısından sonra başladı neden öyle dediniz sizde de mi oldu

Ay sacmalamayn ya ne demek aşı yaptırmayın başka bir sorunu vardir çocuğun lütfen konu sahibi arkadaşım, çocuğu yarın doktora götür , inancin var mı bilmiyorum ama bir de oku çocuğu bol bol ama lütfen aşı olayına takılma ağzı olan konuşuyor

sizde onaylıyor gibisiniz aşı olmamayı. Hiçbir aşısını kaçırmayın bebeğinizin. Hepsi çok mühim hastalıklara karşı koruyucu. Aşı yaptırmayın diyen neye dayanarak konuşuyor acaba

sizde onaylıyor gibisiniz aşı olmamayı. Hiçbir aşısını kaçırmayın bebeğinizin. Hepsi çok mühim hastalıklara karşı koruyucu. Aşı yaptırmayın diyen neye dayanarak konuşuyor acaba
Aynen ya şaka gibiler... Çocuğun bağışıklık sistemini güçlendirmek için o aşılar ama anlayana! Sonra çocuğum neden bu kadar ağır hastalandı neden bu hastalık çocuğumun hayatına mâl oldu diye dovunuyorlar... Açıp iki makale okumamış gelmiş burada " çocuğuna aşı yaptırma" deyip insanın kafasını karıştırıyorlar

Asiyla tabiki alakası yok canım. Uyku terörü olabilir internetten bak istersen ama çok görülen bi şeymiş. Doktor net bi şey söyler zaten

ben o kadar çok araştırma yaptım ister inanırsınız ister inanmazsınız.Ayrıca aşılar bağışıklık sistemini geliştrmek yerine mahvediyo. Facede gruplar var isteyen olursa link atabilirim

Şimdiki çocuklarda o kadar problem çıkıyo ki bunun en büyük sebebi aşılar.Rabbim anne sütünü yaratmış 2 yaşına kadar çocuğu koruyan en büyük nimet

Şimdiki çocuklarda o kadar problem çıkıyo ki bunun en büyük sebebi aşılar.Rabbim anne sütünü yaratmış 2 yaşına kadar çocuğu koruyan en büyük nimet
2 yaşından sonra da çocuğu paketleyip Allah'a havale edelim o zaman? Zaten ortalıkta yılların bağışıklık sistemini yeterince çökertecek kadar Suriyelisi ırtı zırtı var.. Böyle şeyleri forumlarda bir şey biliyor gibi de paylaşmayın ya.

Hemen herşeye inanma ..evet araştır ama aşı yaptirmazsam başıma nasıl büyük bir bela alırım diye düşünerek ..ben bebeğimin rota virüs aşısını kaçırdım ,çocuk hastanede virüs kaptı ,perişan oldu .ablasi da yanımızdaydı fakat virüs ona bulamadı aşısı olduğu için ..hastanede yatmak zorunda kaldı küçücük bebisim. .yaptırmayan yaptırmasın ,kimsenin de aklını bulandırmasin ..

Bebek bu herşeye ağlar ..muhtemelen ağrısı vardır yada gazı ..kızım sancı çekerken aynen böyle ağlıyordu ..

Dünya sağlık örgütünden daha iyi biliyorsunuz zaten... Çocuklarda problem çıkaran şeyler aşılar değil annenin gebe iken gdo'lu ürünler tüketmesi... 2 yaşına kadar anne sütü diyorsun da eskiyle Kıyaslanırsa anne sütü alamayan çocuk şu an daha fazla onlar ne yapacak ? Facebook grupları sayfaları beni bağlamaz ben yaptırdgm asırlarda çocuğuma zarar verecek hicbisey görmedim... Ateş yapan aşılarda bile çocuğum ateslenmedi... İskembeden sallamayin artık

Benim çocuğumu niye korumadı o zaman o mucize süt ? Evet anne sütünün tartışmasız yararı büyük fakat bulaşıcı hastalıklara karşı aşıdan daha iyi bir korunma şekli yok ..umarım çocukların hastalanmaz, sen de pişman olmazsın ...

Böyle uyanmayan bebek mi var?
Benimki 10 aylık, hala ağlama krizleriyle zıplayarak uyanır.
Gündüz-gece, kucağımda ya da yatağındayken farketmez.
10 15 dk susturamayız ne yapsak, sonra kendine gelir ve sakinleşir.
Ayrıca çok küçük bir bebekten bahsediyorsunuz, artık renkleri ve nesneleri tam görebiliyor, gördüğü her şey onun için yeni olduğundan dolayı korkuyor olabilir.

Benim çocuğumu niye korumadı o zaman o mucize süt ? Evet anne sütünün tartışmasız yararı büyük fakat bulaşıcı hastalıklara karşı aşıdan daha iyi bir korunma şekli yok ..umarım çocukların hastalanmaz, sen de pişman olmazsın ...
mesela ne oldıu da kotumadı acaba? Ben burda yardimci olmak istiyorum bnm de bebeğim var sonuçta yaptırsanz da yaptrmasanızda bana faydası yok. Hiç araştırma yapmadan konuşuyosunuz sadece açın google a yazın biraz araştırın

mesela ne oldıu da kotumadı acaba? Ben burda yardimci olmak istiyorum bnm de bebeğim var sonuçta yaptırsanz da yaptrmasanızda bana faydası yok. Hiç araştırma yapmadan konuşuyosunuz sadece açın google a yazın biraz araştırın
Yahu netteki bilgiler ne kadar güvenilir ? Araştırma yapmadığımı nerden biliyorsun ? ben 1.kişilerin tavsiyelerine daha çok değer veririm ..direkt doktorumla konuşuyorum bu meseleleri. .çıksam surdan iki makale yayinlasam, senin gibi her gördüğüne ,duyduğuna inanan insanlar da hic sorgulamadan uygulamaya geçer ..Hee bunun yanında çok değerli bilgiler de var internet ortamında ama yine de sorgulamak gerek ..

Bir sebepten ameliyat olmam gerek ..beş ayrı doktora gittim ..hepsinin değerlendirmesi farklı ..ortak paydada buluşan insanlarda karar kılmak önemli ..ilk gittiğim doktora güvenip ameliyat olsaydım, desilmedik yerim kalmazdı. .doktor da önemli yani .sadece diploması var diye tercih edilmemeli ..ay neyse ne yaa ..banlatacaksin beni ..kendin biraz araştır da elestiri oklarina maruz kalma ..selametle !!!

Back
X