Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidiyoruz doktora bisey ckmiyo sadece dedigi çok hareketli gece gündüz uyumuyo çok yoruldmDoktorunuz ne söylüyor bu durum için?
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin
Rezene yoğurt veriyorum sanki geri tepiyo ya inan gecen gün yedirdim icirdim sabah 5e kadar oturdu uyuşuk 2saat sonra uyandiAnason cayi icirebilirsin cok az ama birkac damla falan
Aktarlarda satiliyor bir dene canim benim bebis biraz buyuse ben de deneyecem
Canm benim sütum kesildi mamayla devam ediyoruz inan doğduğundan beri denemediğim şeyler kalmadi 6ay oldu hala ayni huyu suyuBenim yeğenimde kucakta uyuyor sadece.Yatağına koyunca uyanıyor.Ama bzizimkine anne sütı yaramıyor hep aç.
Rezene yoğurt veriyorum sanki geri tepiyo ya inan gecen gün yedirdim icirdim sabah 5e kadar oturdu uyuşuk 2saat sonra uyandi
İnan yoğurt yiyo karanlik oda zaten uyusa yarım saat bile surmuyo aksama kadar toplam uykusu uç saattir gece yatiyo ama sürekli kalkiyo bende beşiğinden almiyorm salliyorm ama artık hic halim kalmadi sakinleştirici müzik aciyorm deniyrm olmuyo Dr diyorum hic bi şey demiyo yikiyorum yine ayni yarm saat sonra hop uyaniyoyogurt yedir uyku yapar gunduz uykusu varsa yada aksam erken vakit uyutma ve gece gunduz kavramini ogretmeye basla isik acik kalinca uyumuyolar kapat isigi oyle dur yaninda
sadece sabır edeceksin çok üzgünüm canım ama benimde sütüm kesilmişti uykusuzluktan hortlak gibiydim.kolik çocuk 1 yaşından sonra düzeliyor aslında başta kolikti uyumuyordu eee sonra niye uyumadı inan bende bilmiyorumm ha uyuyordu saat 12 de gece 3 te kalk sonra yat şanslıysan 6 ya kadar böyle böyle büyüyorCanm benim sütum kesildi mamayla devam ediyoruz gdoğduğundan beri denemediğim şeyler kalmadi 6ay oldu hala ayni huyu suyu
Ilık duş ve bebe yağı ile masaj öneririm.Merhaba kizlar bebeğim 6aylik ama kolik bi bebekti büyüdü kolikligi geçti ama gel gelelim uykuya zor daliyo ve yarm saat surmuyo uyaniyo çok bunaldm artık neler yapabilirim uykuya rahat dalabilmesi için
Çok zor gerçekten napalm artk 6ay kaldi yasinasadece sabır edeceksin çok üzgünüm canım ama benimde sütüm kesilmişti uykusuzluktan hortlak gibiydim.kolik çocuk 1 yaşından sonra düzeliyor aslında başta kolikti uyumuyordu eee sonra niye uyumadı inan bende bilmiyorumm ha uyuyordu saat 12 de gece 3 te kalk sonra yat şanslıysan 6 ya kadar böyle böyle büyüyor
Deniyorm canm inan bi hafta yaptim düzenli olmadi bi turluIlık duş ve bebe yağı ile masaj öneririm.
3saate yiyo canm bilmem cokmu 100cc yiyoCok mu besliyorsun acaba midesi rahatsiz olursa da uyuyamaz
Yarin hemen alicam anason cayini denince bendeabla dogru söyluyor benım kızımda uyumuyordu anason cayı aldım ıcırdım uykusu düzene girdi