Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiraz çekirdeğini nasıl koyuyorsunuz sadece gazını çıkarırken mi gerçekten faydası var mıBenimde bebegim 1bucuk aylik anlattiklarinizin aynisini yasiyorum emerken uyuya kaliyor gaz cikartmadan uyumuyor gaz cikarmaya calisirkende geri uyaniyor. Asla kendi kendine veya yattigi yerden uykuya dalmadi dogdugundan beri Araliksiz 3-4 saat agladigida oluyor uykusuzluk vs. Hepsi bir araya geldiginden Buldugum yontemleri paylasiyim
Uykudan kalktiginda emdikten sonra altini aciyorm uyaniyor daha kolay oluyor uyurken cikartamiyo genelde omuzumda uyukluyor sonradan ve bol bol konusuyorum.Karnina ayaklarina kiraz cekirdegi koyuyorum ve biraz emip gazini cikartip bidaha emincede daha iyi oluyor yogun bir gaz birikmemis olur gazi olabilir ben sonra kesfettm boyle yaptigi zamanlarda 3-4 defa gaz cikardigi oluyor dik tutup sirtina bastirip poposuna vurun boyle daha rahat ayaklarinin altina masaj yapiyorum cok rahatliyor ve sutunuz cok fazla geliyosa fiskirir sekilde bebegi cok rahatsiz ediyor. Yarim kundan uzun uyumasini sagliyor be 1 haftadir kizima sapka takiyorum gozlerini kapaticak sekilde uyumamak icin cok direniyir cunku:)) daha cabuk uykuya daliyor basta rahatsiz oluyo tabi yatirincs cikartiyorm bende herzaman olmasada cogu zaman ise yariyor sabirsizlikla 3 ayin dolmasini bekliyorum bende
Evet kiraz cekirdegi yastigi diye geciyor sanirim mikrodalgada 1 dk isitiyorum sicak iyi geliyor karnini yumusatiyor gergin sert oluyor cunku. Ayaklarinin altinada koyuyorm ben tavsiye ederimKiraz çekirdeğini nasıl koyuyorsunuz sadece gazını çıkarırken mi gerçekten faydası var mı
Masaj yapıyorum evin içinde dolanıyorum kucağımda sussun diye gazı çıktığı halde ortalığı yıkıyor Ellerini sarıp sallıyorum beşiğinde ninni söylüyorum akla gelebilecek herşeyi yapıyorum ama sanki inat ediyor anlamıyorum emzik tutmadı tekrar ememk istiyor e emincede bu sefer gaz sıkıntısı uykuya dalamıyor kıvranıyor gazı çıkarırken uyku dağılıyor hep bu döngüde yaşıyoruz eşim çok yoruluyor sabah 6 da kalkıyor eve gelince çocukla ve evle ilgilendiği için gece ben uğraşıyorum