Bebeğim uyumuyor

biz disarda uzun sure vakit gecireceksek emzirme ve alt degistirme olanaginin oldugu yerleri tercih ettik hep ilk 3-4 ay.simdi emme surelerinin arasi biraz daha acildigi icin daha rahat oluyor.acele etmeyin.sonucta bi bebek sahibi olduk hayatimiz hicbi zaman eskisi gibi olmayacak.buna adapte olma sureci var.bir sure bocaliyor herkes ama sonra bebekli hayata alisiliyor.kendinize zaman verin.simdi emsin memede dursun kucakta gezsin uyumasin normal bunlar.3 ay sonra zaten kismen o yapisiklik durumu azaliyor.ama sonucta yine siz onun herseyisiniz.stres yapmaya gerek yok :)
İşte ilk bebek olunca ve çevremde de tecrübe edeceğim kimse olmayınca Sudan çokmuş başığa dönüyor insan. Herşey garip geliyor tam birşeyi anlıyorum alışıyorum bir bakıyorum o durum sona erip başka bir şey başlıyor. Haliyle sil baştan diyorum.

İşte ilk bebek olunca ve çevremde de tecrübe edeceğim kimse olmayınca Sudan çokmuş başığa dönüyor insan. Herşey garip geliyor tam birşeyi anlıyorum alışıyorum bir bakıyorum o durum sona erip başka bir şey başlıyor. Haliyle sil baştan diyorum.
benim de oyle ilk bebek.inanin cevrenizde kimse olmamasi daha iyi.o lohusalik donemim gelen giden kalabalik sutun yol mu cocuk usur soyle yap boyle yap diyen insanlardan dolayi kotu gecti.birkac tane bebek bakimi kitabi alin resimli aciklamalo tarzda.biraz da internetten arastirdiniz mi yeter.ayda 1 de doktor gorsun bebegi.kimseye ihtiyaciniz yok :)

benim de oyle ilk bebek.inanin cevrenizde kimse olmamasi daha iyi.o lohusalik donemim gelen giden kalabalik sutun yol mu cocuk usur soyle yap boyle yap diyen insanlardan dolayi kotu gecti.birkac tane bebek bakimi kitabi alin resimli aciklamalo tarzda.biraz da internetten arastirdiniz mi yeter.ayda 1 de doktor gorsun bebegi.kimseye ihtiyaciniz yok :)
önerebileceğiniz bir kitap var mı peki şu daha iyi diyebileceğiniz

önerebileceğiniz bir kitap var mı peki şu daha iyi diyebileceğiniz
temel bebek bakimi ve hastaliklarda neler yapilacagi ile ilgili şu aşamada Elizabeth Fenwick-Annelik ve Bebek Bakımi
Aletha Solter-Bilinçli Bebek (bu kitap bebegimizin su anki davranislarinin sebeplerini anlamamiza katki sagliyor)
bu iki kitap şu aşamada epey yardimci olur :)

temel bebek bakimi ve hastaliklarda neler yapilacagi ile ilgili şu aşamada Elizabeth Fenwick-Annelik ve Bebek Bakımi
Aletha Solter-Bilinçli Bebek (bu kitap bebegimizin su anki davranislarinin sebeplerini anlamamiza katki sagliyor)
bu iki kitap şu aşamada epey yardimci olur :)
Çok teşekkğr ederim kusura bakmayın vaktinizi alıp bir yığın soru sordum ☺️

Çok teşekkğr ederim kusura bakmayın vaktinizi alıp bir yığın soru sordum ☺️
ne demek.cok faydalaniyorum ben de bu forumdan.bi de şunu farkettim.beslenmeme dikkat ettigim zaman bebegim de daha huzurlu oluyor.yani dikkat etmekten kastim hamurisi abur cubur fast food gibi seyler yememek.ama nolursa olsun ilk 3 ay zor gecer :)

ne demek.cok faydalaniyorum ben de bu forumdan.bi de şunu farkettim.beslenmeme dikkat ettigim zaman bebegim de daha huzurlu oluyor.yani dikkat etmekten kastim hamurisi abur cubur fast food gibi seyler yememek.ama nolursa olsun ilk 3 ay zor gecer :)
Sadece ilk 3 aysa sıkıntı yok 😂 ben bu durumun uzamasından korkuyorum

Sadece ilk 3 aysa sıkıntı yok 😂 ben bu durumun uzamasından korkuyorum
Uzamaz merak etme canım hem çocuk düzeliyor hem sen alışıyorsun zaten bebeğin varlığına merak etme herşey yoluna girecek bak mesela ben şimdi telefonla oynuyorum bebeğim yürütec içinde geziniyor 😂😂

Back
X