Iki aylik bi kizim gunduzleri bir turlu uyutamiyorum.10 dk uyuyo gibi oluyor irkilip uyaniyor.bazende nadiren arka arkaya uyuyor.gece 9-10 saat uyuyor ama bu konuda beni aydinlatacak biri var mi ?? Niye bir turlu dalamiyor uykusu oldugu halde.zorlada uyumuyoki.
Sesli oyuncaklarla yorulmasına yardımcı ol sevgili anne. Bana çok yardımcı olmuştu.
Bende bi ben uyutamiyorum saniyordum yalniz olmadgimj bilmek yanlis bisey yapmadigimi gosterdi.daha bi kac gundur dönenceye bakmaya basladi dedigin gibi onu gordukce baya hareket edip heyecanlaniyor.1 saattir uyuyo sanirim yorulmus icim rahatladi ya tesekkue ederim fikir icin.birde suan oyun halisi alsam ise yararmiki ?
Aynı dert! Benimki de 35 günlük, bikaç gün önce horul horul uyurdu, simdi uyuyo, 10dk sonra uyanip sürekli etrafi seyrediyo, sonra sıkılıyor heralde ağlıyor. Donenceye yeni yeni bakıyor, oyun halısı da sipariş verdim gelecek, işe yarar inşallah.
Benim oglum son zamanlarda uyurken gozlerini acmaya da basladi. Aslinda uyuyor ama gozler yari baygin (bazen daha da fazla) acik zaman zaman etrafa bakiyor gibi hareket de ediyor. Uyanik kalmasiyla uyurken gozlerini acmasi arasinda bir iliski olabilir mi acaba? Sizin bebeginiz de boyle yapiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?