bebegim uyumuyor

moddom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
22
1
3
Ankara
Iki aylik bi kizim gunduzleri bir turlu uyutamiyorum.10 dk uyuyo gibi oluyor irkilip uyaniyor.bazende nadiren arka arkaya uyuyor.gece 9-10 saat uyuyor ama bu konuda beni aydinlatacak biri var mi ?? Niye bir turlu dalamiyor uykusu oldugu halde.zorlada uyumuyoki.

Gece uykusunu aliyor demekki. Gumduzleri derin uyumuyor. Benimkide 4 aylik gunduz cok az uyuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim oğlumda 2 aylık ne gece ne gündüz uyuyamiyor Yarim saat geçmeden kalkiyor irkilerek dediğin gibi çok zorlanıyorum haliyle Allah yardımcımız olsun hanımlar.

Sesli oyuncaklarla yorulmasına yardımcı ol sevgili anne. Bana çok yardımcı olmuştu.

Sesli oyuncaklarla yorulmasına yardımcı ol sevgili anne. Bana çok yardımcı olmuştu.

Bende bi ben uyutamiyorum saniyordum yalniz olmadgimj bilmek yanlis bisey yapmadigimi gosterdi.daha bi kac gundur dönenceye bakmaya basladi dedigin gibi onu gordukce baya hareket edip heyecanlaniyor.1 saattir uyuyo sanirim yorulmus icim rahatladi ya tesekkue ederim fikir icin.birde suan oyun halisi alsam ise yararmiki ?

O da çok yardımcı bizde aşağıdaki linkteki ürün var. Sesli oyuncakları var üstünde. Şimdi bide yaz rahat rahat oynar.

Fisher Price yağmur ormanı jimnastik merkezi

Bende uyutamıyordum sonra fark ettim benim oğlum ışığı,güneşi,aydınlığı sevmiyormuş uyurken karanlık ve sessiz olucakmkş şimdi şükür gecede gündüzde çok güzel uykumuz.

tam hatırlamıyorum ama 6 aylık olana kadar benim kızımda irkilerek uyanırdı.Daha sonra geceleri bu şekilde uyanmaya başladı bir süre sonra ilk dişleri çıkmıştı.

Bebegim 32 haftalikken dunyaya geldi. Su anda 8. Haftanin icinde. Yani dogmasi gereken zamana daha 5 gun var.
4 gun oncesine kadar surekli uyuyordu. Agladigi zamanlar haric. Hatta uyudugu icin emziremiyordum. 4-5 gundur degisti. Altini degistirirken uyaniyor sonra biberonla sutunu veriyorum. Ondan sonra 2 saat uyanik kaliyor. Bu bazen oglen oluyor bazen gece. Ve gunde 2-3 kere oluyor. Bir de henuz goz temasi kuramiyoruz nesneleri takip etmiyor. Yani dikkatini ceken bisey de yok.
Normal mi? Ne yapmaliyim? Cevaplarinizi bekliyorum hanimlar.

Aynı dert! Benimki de 35 günlük, bikaç gün önce horul horul uyurdu, simdi uyuyo, 10dk sonra uyanip sürekli etrafi seyrediyo, sonra sıkılıyor heralde ağlıyor. Donenceye yeni yeni bakıyor, oyun halısı da sipariş verdim gelecek, işe yarar inşallah.

Bebeği seven esi dostu cagir sirayla baksinlar sevmeyi biliyonuz de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim oglum son zamanlarda uyurken gozlerini acmaya da basladi. Aslinda uyuyor ama gozler yari baygin (bazen daha da fazla) acik zaman zaman etrafa bakiyor gibi hareket de ediyor. Uyanik kalmasiyla uyurken gozlerini acmasi arasinda bir iliski olabilir mi acaba? Sizin bebeginiz de boyle yapiyor mu?

Canım benimki de uyumamak içi gözlerini zorla açık tutuyo sanki, baygın gibi ama ısrarla sallayınca kapatıyo dayanamıyo daha fazla. Ili gücü bırakıp bütün gün sallayacaksın bunları anca o zaman uyuyolar o da imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…